Hoe tem je een draak 3 review
Beebs Recente berichten Reviews

Hoe tem je een draak 3 | Review

De bijzondere vriendschap van Hikkie en Tandloos was eerder een groot succes. Nogal logisch dat er dus een tweede en nu ook derde deel zouden volgen van Hoe tem je een draak. Waar gaat het derde deel over en voor welke leeftijden is hij geschikt?

Hoe tem je een draak?

Via Netflix keken wij laatst het eerste deel van How to train a dragon/ Hoe tem je een draak? Evi vond hem ontzettend spannend en cool. De draken, de actie en de verliefdheid van Hikkie, ze vond het reuze interessant. Met veel enthousiasme gingen wij dus de première van het derde deel van Hoe tem je een draak. Wat we ervan vonden en wat je kunt verwachten lees je in deze blog.

De film in het kort

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. 

Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar voor Tandloos en valt Tandloos ook nog eens voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Review

Hoe tem je een draak 3 vonden wij komisch, meeslepend, spannend en ook verdrietig aan het einde. Zoals de stemacteurs al benoemden heeft de film een einde met een lach en een traan. We zagen de film in 3D en ik blijf het zo knap gemaakt vinden. De baardhaartjes van de Vikingen zag je bewegen op het scherm. Echt knap gemaakt. De film is soms wel een beetje spannend dus de leeftijdsaanduiding snap ik volkomen. Ik vond de film een absolute aanrader!

Lees ook: De bioscopen kleuren groen met de Grinch

Bij de première was o.a. ook een optreden van Fource die een liedje schreven speciaal voor Hoe tem je een draak 3. Evi stond gelijk gebiologeerd te kijken naar de jongens die alle 4 een jaar of 9 ouder zijn 😉

Bijzonderheden

104 minuten | 6 jaar en ouder | Engels en Nederlands gesproken | 2D en 3D

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.