Disney On Ice Magisch IJsfestival
Recente berichten Reizen en uitjes Winacties

WIN | 4 kaartjes Disney On Ice Magisch IJsfestival

DOE MEE EN WIN! ⭐  Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Kijk hier hoe je deze tickets kunt winnen.

Disney On Ice voor het hele gezin

In december komt de mooiste schaatsshow van Disney On Ice weer naar Nederland! Vorig jaar op Evi’s verjaardag mocht ik al met het gezin genieten van de ijsshow met alle bekende Disney figuren. Maar dit jaar mag ik ook nog eens een ander gezin gelukkig maken met kaartjes voor het Disney On Ice Magisch IJsfestival op 27 december in Utrecht.

Disney On Ice Magisch IJsfestival

Vaar mee met Vaiana als ze, samen met de machtige halfgod Maui, op reis gaat om haar eiland te redden en haar eigen identiteit te vinden. Beleef de magie met de koninklijke zusjes Anna en Elsa en de hilarische sneeuwman Olaf en zing mee met “Laat het los” en “De zomer”. Duik diep in de zee met Sebastian, zijn kreeftenorkest en de dochters van Triton . Samen introduceren ze Ariel middels een swingende pop medley uit de jaren ’80. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider op hun tocht naar de zwevende lichtjes. Kom erbij en zet je zorgen opzij als het betoverde personeel van het Beest op spectaculaire wijze Belle uitnodigt voor het diner.

Bijzonderheden van de show op een rijtje

Win 4 kaartjes voor het Magisch IJsfestival van Disney on Ice– Actievoorwaarden

Ik vind het heel fijn om een ander gezin gelukkig te maken met kaartjes voor de ijsshow. Wil jij graag de 4 kaartjes winnen voor jouw gezin? Doe dan snel mee met deze winactie! Let op en lees de voorwaarden goed om kans te maken.

 • Volg Beebs and Moms op Facebook en / of Instagram
 • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten dat je meedoet.
 • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op de kaartjes voor Disney on Ice Magisch IJsfestival 27 december 2019.
 • Je kunt meedoen tot en met 14 oktober 2019. 15 oktober 2019 maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.
 • Let op: Het gaat om 4 zilveren toegangskaartjes voor de ijsshow van vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht.
De winnares is: Mandy Seijmonson-Wittkampf  !
Gefeliciteerd, ik stuur je een berichtje voor je gegevens.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

9 COMMENTS

 • Avatar
  elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 • Avatar
  Nathalie Helmig

  Whoehoeeeeeeee..!! 🥰🥰 Wat supergaaf zeg ❤ ❤ Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen

 • Avatar
  mark Lamberts

  Dit is echt helemaal TOP zeg !!! (y) Wat een te gekke prijs gaan jullie weggeven, WOW! Je zou ’t maar mogen winnen 😀 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op tickets voor Disney on ice, supergaaf ❤ Hopelijk mag ik de kids onwijs verrassen.. ze gaan echt helemaal GEK worden, weet ik zeker 😀 kom maar op!!! te gek…. ik doe mee, spannend! nu maar heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard duimen en hopen.. #wienietwaagtwienietwint

 • Avatar
  Daan Moerland

  Wat gaaf !Mn meisje zou dit maar al te GEWELDIG vinden 👌☺️ ze is net een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed. Haar favorieten op schaatsen zien zou ze echt magisch vinden 🍀🍀☺️

 • Avatar
  Jolijn kools

  Oh woow wat zou dat een droom zijn die uitkomst zeg Beebs and Moms !!! Ik doe dolgraag mee ! We liken en volgen jullie op Instagram (jolijnjolijn18) en facebook (jolijn koolske) Mijn dochters zijn dol op alle disney figuren en hoe gaaf zou dan disney on ice zijn hun! Ik wil dus graag mijn man en onze dochters hiermee verassen Dan gaan we denk ik daar in de buurt een hotelletje erbij boeken zodat we lekker een weekendje weg ervan maken, zou echt heerlijk zijn zeg. Even quality time met zijn 4tjes !

 • Avatar
  Lois xelina bercre

  Oh jeetje wat spannend! De uitslag komt er bijna aan!

  We hopen dat we dit jaar kunnen genieten van deze prachtige show op ijs!!!!

  En het wordt een primeur voor meidentijd! En als het goed is hebben ze hun vlogcamera dan! Het idee alleen al dat we dit via een film kunnen zeggen dat ze erheen gaan lijkt me zo gaaf!! Ik ga duimen!

 • Avatar
  cobi

  Wat zou dat super gaaf zijn Ik zou zo graag mijn zoon hier mee verrassen! Hij is een groot disneyfan en verdient echt wel eens wat extra;s doordat ik chronisch ziek ben wordt er soms veel van hem verwacht

 • Avatar
  Paula Wie

  Woeheee…. Dit is super gaaf! Genieten met het gezin. Dit noemen wij family quality time. Daarom gaan we hard dromen, en hopen dat we naar holiday on ice mogen komen.

 • Avatar
  Miranda wils

  Ik zou graag met mn meisje er even tussen uit willen. Nemen we oma ook mee😍 het is een drukke periode geweest met van alles en nog wat en dit zou wel echt heel leuk zijn🍀🍀

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *