Crate Creature Surprise Snort Hog
Speelgoed Winacties

Snort Hog | Crate Creatures Review

Sinds de zomervakantie hoorde ik ineens meerdere keren toen de tv aanstond: “Ja mama die wil ik, die is grappig!’. Het bleek te gaan om de Crate Creatures waarvan die met de snot uit z’n neus favoriet is op het verlanglijstje. Wat het precies is laat ik je zien én ik mag een Crate Creature weggeven!

Crate Creatures

De Crate Creatus zijn dus 4 lieve gekke monsters die je met behulp van een breekijzer uit een krat breekt. De monsters doen allerlei gekke dingen en hebben allemaal hun eigen monstereigenschappen. Maar allemaal kunnen ze je napraten, maken ze geluiden als je aan hun tong trekt en geven hun ogen licht.

Crate Creatures Surprise Snort Hog!

Bij een event koos Evi het monster Pudge uit van de Crate Creatures. Aangezien ze daar al flink mee aan het spelen is met haar vriendjes deel ik in deze review de foto’s van Snort Hog.

De Crate Creatures zitten opgesloten in een krat waarin je hen steeds ook weer kunt terugstoppen. Het slot en het krat maak je open met het breekijzer dat bijgeleverd is. Het slot krijg je ook open met je pink trouwens, Evi zat inmiddels namelijk bijna alles op slot, het is dan dus wel handig om te weten dat het breekijzer niet een noodzaak is 😉

Crate en slot van Crate Creatures
Crate Creatures Surprise

De Crate Creatures zijn zo ingepakt dat je hen ook aan hun tong kunt trekken wanneer zij nog in het krat zitten. Grappig want hierdoor kun je al goed bekijken wat de lichteffecten en geluiden zijn die zij maken.

Snort Hog Crate Creatures Review

Alle Crate Creatures hebben hun eigen trucjes die ze kunnen. Zo heeft Snort Hog snot in zijn neus dat je eruit kun drukken via zijn wangen. Wat daar het voordeel van is? Niks maar de kinderen vinden het vooral heel grappig. Alle Crate Creatures maken geluiden en krijgen lichtgevende ogen wanneer je ze aan hun tong trekt. Wanneer je op hun buik drukt kun je jouw eigen stem opnemen zodat zij dat herhalen.

Crate Creatures Snort Hog Lichtgevende ogen
Snort Hog Crate Creatures Surprise

Doordat de Crate Creatures in het krat op een verhoging staan dat omhoog komt wanneer het krat open wordt gedaan is is het makkelijk om hen eruit te halen. Dat scheelt toch weer in het speelgemak. Het krat ziet er daadwerkelijk als een soort kooi uit voor Snort Hog.

Crate Creatures Surprise Snort Hog

Waar koop je de Crate Creatures?

Je koopt de Crate Creatures Suprise o.a. bij Bol.com en Intertoys voor zo’n € 38,95 – € 39,95.

Conclusie

Evi vind de monsters ontzettend leuk en is heel blij met haar Crate Creature. Wat precies de aantrekkingskracht is van een monster met snot dat je uit zijn wangen drukt snap ik niet meer maar ze vind het hilarisch! De monsters worden er vaak bijgepakt wanneer zij met vriendinnetjes speelt en allemaal zijn ze onder de indruk van de Crate Creatures. Er zit geen kleine en te veel losse accessoires bij, ik ben dus ook erg tevreden.

Winactie Crate Creature Snort Hog

Wil jij dit grappige en lieve monster winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

  • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
  • Tag of deel het bericht op Facebook of op Instagram.
  • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
  • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 10 november 2018. Op 11 november 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.
Winnaar Crate Creature

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten.

Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest met deze afbeelding:

Crate Creatures Snort Hog review

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

  • Dionne van der Kooij

    Geweldig!! Weet zeker dat onze tweeling hier wel raaf mee weten. Het opsluiten,de lange tong die effecten geven als je eraan trekt en het snot in de neus… ja dit is een mega hit!

  • elisabeth maria martina

    wat een cool gebaar, verras mijn stoere kleinzoon maar met dit leuke exemplaar #duimenmaar

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − vier =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.