30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o.
Recente berichten Uitjes

30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o.

Ideaal voor in de vakantie, op de woensdagmiddag of in de weekenden: 30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o. met kinderen! Het hoeft niet veel te kosten om een hele leuke dag te hebben met je gezin. Even inspiratieloos? Kijk dan snel verder in deze blog voor de allerleukste kindvriendelijke uitjes in de regio Haarlem.

Goedkope uitjes met het gezin in Haarlem e.o.

Ben je op zoek naar een goedkoop uitje om tijdens de vakantie of in het weekend te doen? Met deze 30 low budget en gratis uitjes ben je gegarandeerd van een aantal hele leuke herinneringen met je gezin.

1. Boerderij Zorgvrij

Een speeltuin, een spinnenbos, koeien, schapen, lammetjes en kalfjes. Dit en meer vind je op boerderij Zorgvrij. Spelenderwijs kun je hier leren over de insecten, bloemen en de dieren. Geregeld zijn er leuke activiteiten die worden georganiseerd en in de omgeving kun je leuk wandelen, fietsen en spelen. Maar ook bij Zorgvrij zelf kun je leuk spelen binnen en buiten. Vanaf een uur of half 5 kun je ook nog eens zien hoe de koeien worden gemolken. Daarvoor nog even de lammetjes en kalfjes aaien om de dag eventueel af te sluiten met een pannenkoek van “Onder de Platanen”, het restaurant dat bij Boerderij Zorgvrij gevestigd is.

Informatieboerderij Zorgvrij
Genieweg 50
1981 LN Velsen-Zuid

2. Strand in Zandvoort en IJmuiden

De regio is flink voorzien van prachtige stranden. Van het immer populaire Zandvoort en Bloemendaag tot aan de brede stranden van IJmuiden. Er is altijd wel van alles te doen. Het strand in IJmuiden kun je combineren door te kijken naar de haven en wat voor grote schepen er binnenkomen. Steeds vaker hebben strandtenten ook leuke speeltoestellen voor kinderen op het strand staan, ideaal! Een dagje strand kun je zo duur maken als dat je zelf wilt, wanneer je zelf eten en drinken meeneemt zal dat aanzienlijk schelen in de kosten.

3. Treintjes rijden in Spaarnwoude

Modelbouwvereniging het ‘Y’ heeft op hun terrein een mooie spoorbaan van ongeveer 600 meter (incl. rangeersporen) lang met een spoorbreedte van 7 1/4 inch aangelegd. De spoorbaan loopt langs de rand van recreatieterrein Spaarnwoude. De leden van de modelbouwvereniging hebben deze baan zelf aangelegd.

Het is mogelijk om hier kinderfeestjes vieren. Wil je dat, mail dan naar de modelbouwvereniging om naar de mogelijkheden te vragen. Van april t/m september kan er iedere zondag ( van 11.00 – 16.00 uur) een ritje gemaakt worden in de trein achter een elektrische locomotief of een stoomlocomotief.

Modelbouwvereniging het ‘Y’
Genieweg 38a
1981 LN Velsen-Zuid

4. Speeltuin Groenendaal in Heemstede

Sinds 1914 een begrip in de regio en in 2018 vernieuwd. Deze speeltuin met aan de overkant een dierenboerderij is gelegen op het landgoed en wandelbos Groenendaal. Kinderen tot een jaar of 10 zullen zich hier ontzettend vermaken. De toegang is inclusief drankje of ijsje en met de stempel die je bij de deur krijgt kun je ook later weer de speeltuin in. Kun je het spelen mooi afwisselen met de dierenboerderij, een wandeling, een middagdutje of een ritje in de huifkar die door paarden voort wordt getrokken.

Entree speeltuin € 3,00 per persoon
Inclusief een gratis ijsje of drankje naar keuze en gebruik van het toilet
Retour treinritje met de Speeltuin Express € 0,50

Speeltuin Groenendaal
Groenendaal 5
2104 WP Heemstede

5. Bezoekerscentrum De Kennemerduinen in Bloemendaal

Met een waterspeeltuin, een terras voor de nodige versnaperingen, het duinmeer ‘t Wed in de directe omgeving, uitgestippelde wandelroutes ( met een speurtocht ) en een interessante tentoonstelling is er bij bezoekerscentrum de Kennemerduinen genoeg om te ervaren. De tentoonstelling over de verschillende duinzones en planten en dieren die je in het duingebied kunt vinden is leerzaam en leuk voor kinderen. In de duinen kun je zomaar een wisent (het laatste wilde oerrund van Europa), een stel damherten of een Schotse Hooglander tegen het lijf lopen. Genoeg te zien en te doen dus bij het bezoekerscentrum!

Bezoekerscentrum Kennemerduinen 't Wed uitje met kind - 30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o.

Bezoekerscentrum de Kennemerduinen
Zeeweg 12
2051 EC Overveen

6. Speeltuin Santpoort in Santpoort

Deze leuke speeltuin in Santpoort is ideaal voor een middagje spelen. Voor € 0,80 ben je binnen en woon je in de omgeving? Dan kan het lonen om een familiekaart aan te schaffen voor € 25,00. Speel met water en modder, glij van de glijbanen en klim in de vele klimtoestellen. Kleine tip voor de ouders: De bankjes kunnen behoorlijk warm worden, een handdoekje o.i.d. is wel zo prettig voor je billen 😉

Speeltuin Santpoort
Valckenhoeflaan 2
2071RR Santpoort-Noord

7. Natuurspeeltuin Paddenpoel bij Haarlemmer Kweektuin in Haarlem

Een buitendouche, bloemen en diertjes, een waterloop en stoere speeltoestellen. Je kunt hier eindeloos spelen! De natuurspeeltuin wordt onderhouden door vrijwilligers en is hierdoor vrij toegankelijk. Deze natuurspeeltuin in Haarlem ligt op het terrein van de Haarlemmer Kweektuin. Hier kun je ook heerlijk picknicken, eten in het restaurant, spelen op de speelweide en kijken bij de dieren bij de kleine kinderboerderij. Parkeren is niet gratis of voor vergunninghouders maar in de zijstraat of aan de achterkant van de locatie kun je wel gratis parkeren. Let goed op de borden!

Natuurspeeltuin Paddenpoel
Kleverlaan 9
2023 WK Haarlem

Op zoek naar een overzicht van alle natuurspeeltuinen in Noord-Holland en Flevoland? Klik hier.

8. Natuurspeeleiland Haarlem

Dit natuurspeeleiland in de Waarderpolder in Haarlem (vlakbij Ikea) is vooral heel leuk voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ga op jacht naar kriebelbeestjes, stamp in de plassen of ga lekker in het gras liggen en kijk naar de figuren in de wolken. Ontdek samen met je ouders het spannende speeleiland en raas uit na een dag school. Ook kun je hier midgetgolfen. Parkeren is gratis.

1-3 jaar   € 2,95
4-12 jaar € 7,50

Natuurspeeleiland Haarlem
A. Hofmanweg 62A
2031 BL Haarlem

9. Pieter Vermeulen Museum – Driehuis

Het Pieter Vermeulen Museum is een kindvriendelijk museum en het centrum voor natuur- en milieueducatie in de gemeente Velsen. Momenteel zit het museum tijdelijk op de locatie Driehuizerkerkweg waardoor een kleiner deel van de collectie te zien is. Het hele jaar door zijn er wisselende tentoonstellingen die spelenderwijs kinderen leren over de natuur en milieu, vooral gericht op de omgeving van Driehuis. Ideaal om te combineren met een ijsje van de lekkerste ijswinkel van Driehuis en omstreken: Het IJspaleis in Driehuis!

Volwassenen€3,00
Kinderen (3 t/m 12 jaar), 65+ en CJP€2,50

Museum geopend zondag- woensdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00. Schoolvakanties geopend van dinsdag t/m vrijdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Pieter Vermeulen Museum
Driehuizerkerkweg 34d
1985 EL Driehuis

10. Ruïne van Brederode in Santpoort

Waan je in oudere tijden in de Ruïne van Brederode. Ooit een prachtige buitenplaats met kasteel is nu een ruïne maar niet minder interessant om te bekijken. Geregeld worden hier leuke evenementen georganiseerd, zoals het jaarlijks terugkerende ridderfestival (eind juni). Waan je een ridder of jonkvrouw en ervaar hoe het leven in de middeleeuwen eruit zag.

12 jaar en ouder € 5,00 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 3,00
Kinderen 0 t/m 3 jaar   gratis

Ruïne van Brederode
Velserenderlaan 2
2082 LA  Santpoort-Zuid

11. Schaatsbaan in Haarlem

Wil je eens schaatsen met je kindje en zit het weer niet mee? De schaatsbaan in Haarlem biedt de uitkomst! Vanaf september t/m april kun je op deze ijsbaan heerlijk schaatsen en oefenen met schaatsen. Heb je geen eigen schaatsen, dan kun je deze huren bij de ijsbaan Haarlem zelf. Schaatsen, warme chocolade en een bittergarnituur achteraf om thuis rozig op de bank te vallen. Ideaal toch?!

Losse entree jeugd t/m 15 jaar € 4,50
Losse entree volwassenen (16+)  € 7,00
IJsbaan Haarlem - 30 low budget en gratis uitjes in Noord Holland

IJsbaan Haarlem
IJsbaanlaan 2
2024 AV Haarlem

12. #BRAK! in IJmuiden

Het klimaat verandert en we zullen ons moeten aanpassen aan het milieu als we niet willen dat Nederland onder water komt te staan. Leer over het milieu en wat we moeten doen bij #BRAK IJmuiden. Dit Science Center is bezig met de voorlichting van de inwoners van IJmuiden en omgeving om de kennis te vergroten. Op een prachtige locatie vlakbij het strand leer je meer over wat ons te doen staat om met het milieu rekening te houden.

#Brak IJmuiden
Kennemermeer 26
1976 GK IJmuiden

13. Bloemenpluktuin – Hillegom

Is jouw kindje ook dol op het plukken van bloemen of wil je graag foto’s maken in een bollenveld? Het kan bij de bloemenpluktuin allebei. Je betaald per bloem en zo kun je zelf bepalen hoe duur je het boeket maakt. In het voorjaar kun je tulpen plukken en in juli/ augustus een assortiment met bloemen. De kikkers in de sloot zijn al een attractie op zich en je kunt er ook nog iets lekkers eten of drinken. Dit is van mijn favorieten van de 30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o.

Bloemenpluktuin Hillegom regio Haarlem

Annemieke’s pluktuin
Haarlemmerstraat 15A
2182 HA Hillegom

14. Gestrand in Bloemendaal aan Zee

Deze speeltuin ligt in de duinen bij Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee. Vanaf deze camping kun je gemakkelijk lopen naar het strand maar je kunt ook heerlijk spelen bij Gestrand. Deze speelplek biedt veel uitdaging en is heerlijk in het zand. Bij het restaurant Gestrand kun je heerlijk eten, maar je kunt ook bij de SPAR die bij de camping hoort lekkere dingen halen of gewoonweg meenemen. Parkeren is hier betaald.

Gestrand Bloemendaal aan Zee
Zeeweg 60
2051 EC Bloemendaal aan Zee

15. Haarlemmermeermuseum in Cruquius

Dit museum is echt een familiemuseum. Met speurtochten, kindergidsen (voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud), workshops, het Polderpracticum en het Stoompracticum is er genoeg te doen. In het Haarlemmermeermuseum leer je van alles over de geschiedenis van Haarlemmermeer en over de werking van De Cruquius en haar strijd tegen het water.

Volwassenen  € 9,00
Kinderen van 5 t/m 12 € 4,50
Kinderen t/m 4 jaar Gratis

Voor actuele prijzen kunt u het beste op de website van het Haarlemmermeermuseum kijken.

Haarlemmermeermuseum de Cruquius
Cruquiusdijk 27
2142 ER Cruquius

16. Circus Zandvoort in Zandvoort

Bioscoop, casino, theater en games voor kinderen. Deze grote speelhal met meer dan 50 behendigheidsspelen en kermisspelletjes staat garant voor een aantal uur plezier. Combineer het met een uitje naar de bioscoop en raas daarna uit op het strand. Leuk en heerlijk eruit. Parkeren is betaald in Zandvoort.

Circus Zandvoort
Gasthuisplein 5
2042 JM Zandvoort

17. Kraantje Lek in Overveen

Een Haarlems volksverhaal is dat de Haarlemse moeders hun kindjes halen uit de kinderboom bij Kraantje Lek. Naast de kinderboom is Kraantje Lek een restaurant en speeltuin. Kraantje Lek ligt onderaan het steile duin De Blinkert en is een plek om heerlijk te spelen in de duinen. Rennen vanaf de Blinkert is een populaire bezigheid voor veel Haarlemse kinderen en zelf heb ik dit vroeger ook vaak gedaan.

Bezoekerscentrum Kennemerduinen 't Wed - 30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o.

Kraantje Lek
Duinlustweg 22
2051 AB Overveen

18. Kanoën in Spaarnwoude

Huur een kano en ontdek Spaarnwoude vanaf de Watergeus in Spaarnwoude. Van april t/m september is deze locatie open en bied het de meest verschillende attributen om recreatiegebied Spaarnwoude te ontdekken. Combineer het met een picknick en je hebt een heerlijk dagje uit. Je huurt hier o.a.:

 • Steps
 • Skeelers
 • Cruiserfietsen
 • Mountainbikes
 • Fatbikes
 • 1 en 2-persoonskajaks
 • 2 en 3-persoons Canadese kano’s
 • 17–persoonskano’s
 • Sit on tops
 • SUPboards
 • Volleybalvelden
Spaarnwoude gratis uitje met kind - 30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o.

De Watergeus
Recreatiegebied Spaarnwoude
Genieweg 36
1981 LN Velsen Zuid

19. Frans Hals Museum in Haarlem

Prachtige schilderijen en kunst, je ziet het in het Frans Hals Museum in Haarlem. Dit museum met 2 locaties laat je de mooiste dingen zien en ervaren. En vergeet niet dat Frans Hals veel tijd in Haarlem heeft doorgebracht dus uiteraard zien we deze kunstenaar – en zijn leerlingen -ook veel terug in het museum dat naar hem is vernoemd.

Tijdens de Familiezomer is er binnen- en buitenpret in het Frans Hals Museum. In meerdere ruimtes van het museum en in de binnentuin kun je samen de Haarlemse Helden en andere meesters ontdekken. Maak een zelfportret, teken je eigen superheld, versier je eigen kroon of bouw je eigen zandkasteel en ga een potje dammen in de binnentuin. Zo is het museum ook voor kinderen erg leuk om te ontdekken.

t/m 18 jaar Gratis
Volwassenen € 16,00
Museumkaart Toegang gratis
Frans Hals Museum met kinderen
uitjes met kinderen in Haarlem e.o. Frans Hals Museum.

Frans Hals Museum
Groot Heiligland 62
2011 ES Haarlem

20. Rondvaarttocht in Haarlem

Haarlem is ontzettend leuk om te ontdekken vanaf het water. Op een rondvaartboot Haarlem ontdekken is zeer leerzaam want de schipper of tourleider weet genoeg geheimen te verklappen die je vanaf de kade niet ziet. Daarnaast krijg je leuke weetjes over Haarlem te weten die je als Haarlemmer niet altijd weet. Waar is het kleinste huisje van Haarlem bijvoorbeeld en waar dienden de geheime tunnels vanaf het stadhuis voor? Je hoort het allemaal tijdens een rondvaarttocht in Haarlem.

Er zijn verschillende aanbieders van rondvaarttochten in Haarlem. Je kunt het beste Google raadplegen voor de meest actuele prijzen.

21. Juttersmuseum in Zandvoort

In dit gratis toegankelijk museum laten ze zien wat de strandjutters vinden tijdens hun tochten langs het strand. Zij trotseren de hele dag weer en wind en kijken wat er is aangespoeld vanuit zee. Vroeg in de ochtend gaan de strandjutters al op pad om de spullen die aangespoeld zijn te verzamelen. Je kunt ze bekijken in het Juttersmuseum in Zandvoort.

Parfum, aanstekers, een mammoettand, hele en halve poppen, oud oorlogsmateriaal, schoenen, speelgoed, brillen, flessenpost, resten van schepen of vliegtuigen, een stukje metaal van een NASA-raket; je kunt het zo gek niet bedenken!

Woensdag 13:30 – 16:00 uur
Zaterdag en Zondag 12:00 – 16:00 uur

Afspraken kunnen alleen telefonisch gemaakt worden tijdens de openingsuren.

Jutters MuZEEum Zandvoort
Strandweg 2 (gebouw de Rotonde)
2042 JA Zandvoort

22. Aqua Mundo in Zandvoort

Zwemmen en genieten van het centrum van Center Parcs doe je in Zandvoort. Het park is bezig met een vernieuwing, de huisjes maar ook het Aqua Mundo is Center Parcs aan het vernieuwen. Zo komt er een wildwaterbaan, kun je film kijken vanuit het zwembad en worden de zwembaden flink onderhouden. Het is een hartstikke leuk uitje en na de vernieuwingen het meest uitgebreide zwembad van de regio.

Park Zandvoort
Vondellaan 60 
2041 BE Zandvoort

23. Koningshof in Overveen

Een dynamisch duinbos waar grazende shetlandpony’s zijn, Schotse Hooglanders en vele vogels! De appelberg in het gebied geeft een prachtig uitzicht over het gebied en de verschillende routes zijn ideaal voor kinderen van verschillende leeftijden. De kortste route is leuk om te doen met peuters/ kleuters, de route daarna is leuk en ook prima te doen met een kind vanaf 4. Verwonder je aan de hoge bomen, zoek de dieren op en hang aan een laaghangende tak. Er zijn genoeg bankjes op de routes om tussendoor even “bij te komen” en wat te drinken. Parkeren is hier gratis.

Schotse Hooglander Koningshof Overveen - 30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o. met kinderen!

Nationaal Park Zuid-Kennemerland
Duinlustweg
2051 AB Overveen

24. Molenplas in Haarlem

In Haarlem- Schalkwijk ligt de Molenplas. Een aangelegd zandstrand met speeltuin waar je heerlijk kunt zwemmen, spelen en eten in het restaurant dat hierbij hoort. Echter kun je ook gewoon je eigen eten en drinken meenemen om te picknicken en af te koelen tijdens het spelen of zonnen.

De Molenplas (restaurant)
Waertmolenpad 1
2036 ES Haarlem

25. Bunkermuseum in IJmuiden

Het Bunker Museum IJmuiden is in het voorjaar en de zomer geopend. Iedere eerste en derde zondag van de maand is het museum geopend voor publiek. Het Bunker Museum IJmuiden ligt verscholen in een hoek van de oorspronkelijke Kust Artillerie positie Heerenduinen. Vanuit deze positie werd de IJmuidense havenmonding verdedigd en daarmee ook de toegang tot de haven van Amsterdam.
Het museum bestaat uit 6 grotendeels ondergrondse bunkers. In deze bunkers kijk je je ogen uit naar de enorme collectie die staat opgesteld. Deze variëert van een Duitse veldfles tot een tweepersoons duikboot.

Behalve de museumdagen verzorgt het museum in de weekenden en op avonden de bunkerwandeling. Met een ervaren gids bezoeken de deelnemers vele bunkers. De tocht voert zowel boven- als ondergronds. Een zaklamp en oude kleren zijn zeker aan te bevelen.

Kinderen € 3,50
Volwassenen € 6,50
Rondleiding (opgeven via de website) € 8,00

Bunker Museum IJmuiden
Badweg 38
IJmuiden aan Zee

26. Artisklas in Haarlem

De kleinste officiële dierentuin van Nederland ligt in Haarlem. Artisklas is gestart in 1964 in de schuur van een toenmalig medewerker van Artis omdat hij kinderen uit de omgeving meer wilde leren over dieren. Dat is goed gelukt want nu is de stichting uitgegroeid tot de kleinste dierentuin die het nu is.

In 4 punthuisjes waarin de binnenverblijven zijn ondergebracht en met het buitenterrein voor de grotere dieren is er veel te zien en ervaren. Er zijn verschillende soorten reptielen en zoogdieren te zien, maar ook kun je hier het eerste en enige diorama van Haarlem met een achttal biotopen en (opgezette) dieren bekijken. Een verzameling schedels en dieren op sterk water kun je hier bekijken. Daarnaast beschikt Artisklas over een lesruimte waar de vrijwilligers kinderen kunnen voorlichten over de dieren in Artisklas en Artisklas zelf.

Kinderen€ 1,50 p.p.
Volwassenen€ 2,00 p.p.

Artisklas Haarlem
Arthur van Schendelpad 1
2024 CP Haarlem

27. Bootje huren in Haarlem

Niets zo leuk als Haarlem te ontdekken vanaf het water. Ontdek de geheime tunnels die onder de bruggen doorlopen en die leiden naar het stadhuis. Geen zin om met een rondvaartboot te gaan maar wel om te varen? Huur dan een bootje bij één van de vele bootverhuur die je in Haarlem vind. Zorg er wel voor dat je kindje een veiligheidsvest draagt, better safe than sorry.

bootje varen in Haarlem - uitje in Haarlem e.o.

Voor prijzen kun je het beste Google raadplegen. Gemiddeld kost een bootje huren zo’n 50 euro voor 4 uur en 8 personen.

28. Jump XL in Zandvoort

Naast het Center Parcs strandhotel vind je grote trampolines voor jong en oud bij Jump XL in Zandvoort. Springen op trampolines is leuk en gezond, zorgt voor een heerlijke plek waar je kunt uitrazen en dat in verschillende area’s. Vanaf 7 jaar kun je vrij springen bij Jump XL in Zandvoort.

VRIJ JUMPEN Tarieven:
60 minuten: €11
10-rittenkaart €95
90 minuten: €15
10-rittenkaart €135
120 minuten: €20
MINIJUMP Tarieven:
60 minuten: €10
10-rittenkaart €85
120 minuten: €17
Alleen voor kinderen van 1,5 t/m 6 jaar.
Ouders/ begeleiders springen gratis mee. 

Jump XL Zandvoort
Trompstraat 2
2041 JB Zandvoort

29. Bowlen in Haarlem

Bowlen, dansen achteraf en lekker een bittergarnituur erbij? Je hebt het bij Bison Bowling en de Zoete Inval in Haarlem. Beide locaties bieden leuke arrangementen aan en uiteraard ook discobowling. Ook is parkeren gratis op beide locaties, ideaal voor een druiligere dag of met een partijtje.

Bison Bowling Haarlem
Orionweg 400
2024 TH Haarlem

De Zoete Inval
Haarlemmerstraatweg 183
2065 AE Haarlemmerliede

30. Zee- en Havenmuseum in IJmuiden

Het IJmuider Zee- en Havenmuseum toont de geschiedenis en ontwikkeling van het Noordzeekanaal en IJmuiden, visserij en maritieme activiteiten zoals sleepvaart, reddings- en Loodswezen en industrie in en rondom IJmuiden. Dit maritieme museum is ongelooflijk leuk voor kinderen en bijna overal mogen zij aanzitten. Dankzij de speurtochten, knopen leren leggen, kapitein spelen of hun hoofd in een echt duikerspak te steken hoeven kinderen zich geen seconde te vervelen.

OPENINGSTIJDEN 
Woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. In de schoolvakanties en de maanden juli en augustus alle middagen behalve maandag, van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Kinderen t/m 12 jaar € 3,50
Volwassenen € 7,-
Vanaf 65 jaar €5,-
Houders van de Museumkaart Gratis toegang

IJmuider Stichting Zee- en Havenmuseum de Visserij
Havenkade 55
1973 AK IJmuiden

Tarieven en openingstijden van deze budget en gratis uitjes in Haarlem e.o. zijn voorbehouden van wijzigingen. Kijk voor actuele tarieven altijd op de site van het uitje.
Liefs, Kimberly
Pin deze lijst met 30 low budget en gratis uitjes in Haarlem e.o. met kinderen op Pinterest met deze afbeelding

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf − twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.