Furreal Friends hondje Ricky
Recente berichten Reviews Speelgoed

FurReal Friends Ricky de pup, net een echte hond

FurReal Friends staat bekend om de levensechte speelgoeddieren. Dieren die alles kunnen wat de echte dieren ook doen. De nieuwste aanwinst is Ricky de pup, maar wat kan deze hond van FurReal allemaal?

FurReal Friends

Eerder kwamen Evi en ik Ricky de hond tegen bij Hasbro waar Evi intens verliefd werd. Ze zag daar naast Ricky ook de Munchin dino’s, de Rock-a-Too Papegaai en de Chewbacca. Maar Ricky de pup was toch wel echt haar favoriet. Zodanig zelfs dat hij bovenaan haar verlanglijstje kwam te staan.

Furreal Friends Dino's Munchin Dinosaurus Furreal Friends Rock-a-too Chewie Chewbacca Furreals

Ricky the Trick loving Pup / Ricky mijn truc pup

Deze lieve knuffel van een hond heeft wel 100 combinaties van geluiden en bewegingen. Voor Ricky is niets te gek en kinderen zullen daardoor van hem blijven genieten. Geef hem een brokje en hij “poept” het brokje later weer uit. Evi was helemaal in de gloria toen zij Ricky de pup van Sinterklaas kreeg. Hier hoopte zij al zo lang op. De hond kan van alles wat een echte hond ook kan. Een botje balanceren op zijn neus en vangen in zijn mond, Ricky de pup doet het. Vol verbazing riep Evi dat Ricky ook echt een poepgaatje heeft 😉  Met Ricky heb je de voordelen van een hondje maar je hoeft niet in de regen naar buiten.

Ricky de hond met trucs FurReal Friends

Ricky de hond FurReal Friends review

De brokjes van Ricky zitten in een handig dispenserbakje waardoor je de brokjes makkelijk kunt doseren. De hond voelt enorm zacht aan en heeft een lieve uitstraling. Zo kun je o.a. Ricky laten zitten, blaffen en een pootje laten geven.

Ricky de Trick loving Pup

 

Bijzonderheden

Ricky de pup heeft 4 batterijen nodig. Die had Sinterklaas niet in de zak erbij gedaan en wij niet op voorraad. Wel een belangrijk dingetje dus als je Ricky cadeau gaat geven. De hond is niet goedkoop – de prijzen wisselen tussen de 100 en 150 euro – en het loont absoluut om te kijken waar de hond in de aanbieding is. Zo zag ik de maand voor de Sinterklaas de hond behoorlijk in prijzen stijgen om later met kortingen aangeboden te worden.

Furreal Friends Ricky de hond

 

Ben jij al bekend met FurReal Friends en wat is jouw ervaring ermee?

Ricky de Pup FurReal review

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

1 COMMENT

  • Claudia Diependaal

    Gaaf ik heb een oud aapje nog van jaren terug. Voor nu dus geen een doe real friend. Maar we hebben een echte Huskie Banthu ook heel erg lief 😉🐺

    Groetjes Claudia!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − veertien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.