Little Love Mijn Knuffelpop VTech
Beebs Recente berichten Winacties

Little Love Mijn Knuffelpop VTech

Is jouw kindje ook zo dol op knuffelen? VTech heeft nu de Little Love Mijn Knuffelpop ontwikkeld en die is te koop in een kat, eenhoorn of konijn versie. Ik mag van VTech een Little Love Mijn Knuffelpop kat weggeven aan één van mijn volgers, waag je ook een kans?

Met knuffelen kun je niet vroeg genoeg beginnen

Little Love poppen met knuffelfactor!

Zit het niet in onze aard, zijn we het ergens onderweg verleerd? Zo zonde, er moet meer geknuffeld worden! Bewezen is namelijk dat elke dag even knuffelen gelukkiger maakt, ons beter laat communiceren en zelfs bijdraagt aan een betere gezondheid.

Knuffelen mag gerust een fenomeen worden, een dagelijks ritueel. Daar kunnen we niet vroeg genoeg mee beginnen, vindt VTech. Om kleintjes te verleiden worden de onweerstaanbare Little Love Mijn Knuffelpoppen geïntroduceerd. Drie karakters met een torenhoge aaibaarheids- en knuffelfactor: Little Love Mijn Knuffelpop – Eenhoorn, Konijn en Kat. Ze vragen minimale verzorging maar bieden wel trouwe vriendschap en knuffelkwaliteiten aan kleintjes van 1 tot 6 jaar.

Ze praten wanneer de hart-toets op hun buikje wordt ingedrukt, geven geluidjes, vrolijke reacties en zingen liedjes. Samen kleuren leren, samen zingen, elkaar troosten en op z’n tijd samen tot rust komen: deze knuffelvriendschap is (h)echt, biedt uitdaging, geeft vertrouwen en soms een beetje troost als dat nodig is.

Winactie voorwaarden Little Love Mijn Knuffelpop

Ik mag een Little Love Mijn Knuffelpop Kat aan één van mijn volgers weggeven van VTech. Doe dus snel mee met deze winactie! Let op en lees de voorwaarden goed om kans te maken.

 • Volg Beebs and Moms op Facebook 
 • Reageer onder de originele post op Facebook door te laten weten dat je meedoet!
 • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op deze leuke knuffelbare kat.
 • Je kunt meedoen tot en met 24 februari 2020. 25 februari 2020 maak ik de winnaar bekend via Facebook en op de blog.

Vind alle winacties hier terug

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

9 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een lief kado voor een jarige job

 • Jolanda teesink

  Erg leuk voor mijn kleinzoon Cian hij heeft namelijk een heel speciale vriendschap al meer dan één jaar loopt er een zwerfkat bij hun huis. Elke dag roept onze kleinzoon de kat die nu ook een naam heeft Mattie Mattie krijgt elke dag een dikke knuffel en brokjes. Terwijl onze kleinzoon nog net geen twee jaar is.

 • Dorian

  Wat een schattige Knuffelpoes, ik doe graag mee voor mijn kleinzoontje!

 • Marian B

  Deze schatjes zag ik al ergens voorbij komen. Dat is leuk voor mijn dochtertje dacht ik. Deze winactie kan ik daarom niet aan me voorbij laten gaan!

 • Monique Weber

  Ik heb voor de kleine meid een Vtech pop die fles moet en wat kan praten ik vind ze echt te gek…nu er een tweede dame is maak ik graag kans op deze knuffelpop en kunnen ze er samen mee spelen

 • Suzanne Hin

  Mijn dochters waren dol op hun Vtech pop en speelden er constant mee. Inmiddels zijn mijn meiden alweer wat ouder, maar mijn nichtjes van 1,5 en 4 zouden ontzettend gelukkig worden van zo’n mooie Knuffelpop .

 • Suzanne Hin

  Sue Hin op Facebook trouwens 🙂

 • Claudia Diependaal

  Oh wauw dat zou onze kleindochter Cailey geweldig vinden! Ik loot dan ook graag voor haar mee.

 • Anneliese de Waal

  Ik doe erg graag mee, super voor mijn dochter 🤗🤗 Groetjes Anneliese

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − zestien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.