Tastea Pop 'N Chill
Beauty and Care Recente berichten Reviews

Tastea Pop ‘N Chill | Minder behoefte aan zoetigheid?

Nu het weer kouder aan het worden is vind ik het heerlijk om samen met Evi thee te drinken. Een koekje erbij en kletsen over hoe haar dag is geweest. Ik vind het heel fijn en Evi drinkt graag mijn thee met mij mee. Maar de komst van de koudere dagen komt ook weer de behoefte aan zoetigheid, daar zou de Pop ‘N Chill van Tastea me bij moeten helpen. Benieuwd of het werkt, wij testten het voor je.

Tastea

De hoogwaardige kwaliteit thee van Tastea wordt enkel gemaakt van handgeplukte theeblaadjes en niet van restafval zoals bij veel andere grote theeproducenten. De thee is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige smaakversterkers. De thee van Tastea wordt gedroogd tussen sinaasappelschillen waardoor de thee de natuurlijke smaak van de sinaasappel overneemt. Daarnaast zet Tastea zich maatschappelijk in. Alle theepartners van Tastea zijn aangesloten bij The Ethical Tea Partnership. Deze organisatie zet zich in voor een eerlijke, betere, duurzame theesector en richt zich op de theewerkers, de boeren en het milieu. Alle blikken van Tastea worden handmatig samengesteld en geseald door de medewerkers in Beek (Limburg). De nieuwsgierigheid was dus groot bij mij, zeker nadat ik al meerdere bloggers over de heerlijke teablends hoorde.

Theeblend Pop 'N Chill Tastea

De Pop ‘N Chill

Doordat ik graag samen met Evi thee drink vind ik het belangrijk dat we een smaakvolle maar zachte thee drinken. Het liefste natuurlijk met zo min mogelijk rommel erin. Toen we van Tastea de Pop ‘N Chill mochten uitproberen was ik daar nieuwsgierig naar. Zodra ik het blik met de thee opende werd ik al heel enthousiast. Evi rook eraan en bleef eraan ruiken. Naast dat het heerlijk ruikt ziet de theecombinatie er geweldig uit!

Beebs and Moms teablend Pop 'N Chill

En het grote voordeel van de Pop ‘N Chill is dat de thee de behoefte aan zoetigheid vervuld. Hell yeah want ik kan de laatste tijd weer amper van de koekjes en snoepjes afblijven. Ideaal dus deze thee voor moeder en dochter zoetekauw.

Chillen met de Tastea Pop 'N Chill

Ingrediënten Pop ‘N Chill

Appel, kaneelstukjes, rode biet, sinaasappelschil, korianderzaadjes, natuurlijke smaakversterkers, goji bessen, aardbeien, kardemom, popcorn, rozenblaadjes, kaasjeskruid, koriander (poeder). 

Gebruiksaanwijzing Tastea Pop 'N Chill Ingrediënten Pop 'N Chill Tastea

Wat vinden wij van de Pop ‘N Chill thee?

Ik moest even puzzelen met de theebeker. Suf eigenlijk want ik had gewoonweg niet goed gekeken. Maar in het midden doe je de theeblend en daar doe je ook het hete water bij. Daarna het zeefje erop en het deksel. Ik had in het midden de theeblend en in de buitenste beker het hete water, als een soort infuser dus. Dat werkte natuurlijk niet maar ik had mijn fout snel in de gaten en daarna konden we de Pop ‘N Chill proberen. Het is leuk om te zien hoe de thee zo mooi roze kleurt en de geur die van de thee afkwam was echt heel heerlijk. Samen dronken we de thee en alledrie (ook Patrick proefde uiteraard) vonden we hem heerlijk. En inderdaad, ik had daarna geen behoefte aan zoetigheid! #winning

Kimberly Beebs and Moms Tastea Pop 'N Chill

De thee vind ik zelf ook heerlijk om tijdens het tv kijken te drinken. Doordat ik een grote beker heb die ik kan afsluiten kan ik hem bij me houden. Hierdoor hoef ik m’n thee niet eindeloos te laten afkoelen om het volgende moment aan de koude thee te moeten omdat ik m’n beker thee op tafel vergeten was.

Tastea Theebeker

Pop ‘N Chill bestellen

Ook de Pop ‘N Chill theeblend van Tastea proberen? Je bestelt de thee online voor € 16,95. Er zit 100 gram theeblend in het blik. Daar doe je dus zo’n 40 x mee. Afhankelijk van de sterkte van thee die je wenst want je doseert de thee zelf. Mijn gezin vind de Pop ‘N Chill echt heel lekker dus ik kan hem je alleen maar aanraden!

Ben jij al bekend met de teablends van Tastea?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest
Tastea Pop 'N Chill Minder behoefte aan zoetigheid

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + negentien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.