Inhoud Wear Your Pride Goodiebox Juli 2019
Beauty and Care Recente berichten

Goodiebox Wear Your Pride | Juli 2019

Juli is Pridemaand, de maand waarin zelfliefde en je bijzondere zelf zijn voorop staat. Acceptatie en liefde maakt de wereld mooier! De Goodiebox Wear your Pride helpt je om jezelf wat uit te dagen met de producten maar Goodiebox helpt je ook graag om uit te dragen waar je voor staat. Kijk snel voor de bijzondere en mooie inhoud van deze Goodiebox.

Inhoud Goodiebox juli 2019

Van een prachtig palette naar een product met zeewier, Goodiebox blijft me verrassen! Elke keer ben ik weer heel blij als de pakketbezorger me weer een Goodiebox bezorgt. Ze maken er steeds ook zo’n toffe happening van op hun socials. Echt ontzettend leuk!

Laritzy Cosmetics – Athena Eyeshadow Collection

Wat een ontzettend mooi oogschaduw palette is dit! De kleuren zijn ongelooflijk mooi met een kleine shimmer en je kunt hiermee mooie neutrale ooglooks maken maar ook hele toffe ooglooks voor een feestje. Met de Niré blending brush die ook in deze editie van de Goodiebox zit blend je jouw ooglook gemakkelijk. Full Size – Winkelwaarde € 43,00.

Laritzy Cosmetics Athena Eyeshadow Collection Oogschaduw Palette

Niré – Domed Blending Brush

Met deze Niré Blending Brush maak je jouw ooglook prachtig en intens. Deze brush ziet er heel tof uit met de glitters en zorgt voor een mooie overloop van jouw oogschaduw. De ideale combinatie dus met het oogschaduw palette van Laritzy. De brush voelt zacht aan maar is stevig en ligt fijn in de hand wat hem makkelijk in het gebruik maakt. Full Size – Winkelwaarde € 13,00.

Manucurist – Bird of Paradise Green Nail Lacquer

Deze kleur van Manucurist werd massaal gekozen in de stories van Goodiebox. Zelf heb ik ook op deze kleur gestemd en ik vind hem erg mooi in het echt. Gebruik hem met een topcoat of de Rock Nail Hardener uit een eerdere Goodiebox. Dankzij de natuurlijke ingrediënten van deze nagellak is deze nagellak lief voor je nagels en voor de natuur. Fijn! Full Size – € 14,00.

Inhoud Wear Your Pride Goodiebox

INC.redible – Chase Your Rainbow Sheet Mask

Dit vrolijke rainbow sheet mask is een feestje op je gezicht. Reinig je huid en breng het masker aan. Ideaal om dat moment lekker voor jezelf te pakken en bijvoorbeeld een boek te lezen of Netflix te kijken. Laat het sheet mask voor zo’n 15 á 20 minuten zitten en masseer daarna de resterende gel eventueel in. Zeggen tegen je partner dat het sheet mask zeker een uur moet blijven zitten en je daarna terugtrekken is volledig legitiem. Full Size – Winkelwaarde € 5,00

Sun Seaweed Facecream Goodiebox Juli 2019

Ilse Jacobsen – SUN Seaweed Face Cream SPF 15

Yes, de zomer in je bol! Deze voedende crème met zeewier extracten beschermt en hydrateert je gezicht. Het zeewier wordt gevonden in de ondiepe wateren rond Hornbaek aan de Deense Kustlijn en zorgt voor een anti- aging met beschermend effect voor elk huidtype. Full Size – Winkelwaarde € 20,00.

Inhoud Goodiebox Juli 2019 Wear Your Pride

Bijzonderheden aan Goodiebox

  • Goodiebox is maandelijks opzegbaar
  • Voor €19,95 heb jij al een Goodiebox en je ontvangt een minimale waarde van €65,-
  • Goodiebox bevat altijd 5-7 producten met voornamelijk full size producten
  • Goodiebox houdt rekening met jouw beauty profiel
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.