Achter de schermen bij een fotoshoot van Lucky Leaf
Family Fashion Kids Fashion Moms Fashion Recente berichten

Achter de schermen bij een fotoshoot voor Lucky Leaf

Afgelopen woensdag mochten Evi en ik model voor een dag zijn voor Lucky Leaf. Dit is een hartstikke leuk kledingmerk mét een geweldige missie. Het leek me leuk om jullie mee te nemen achter de schermen bij een fotoshoot voor een kledingmerk. En dus nam ik mijn eigen camera deze dag mee zodat jullie kunnen kijken hoe het eraan toegaat én een preview krijgen van de nieuwe collectie!

Lucky Leaf

Afgelopen zomer mocht ik samen met Evi al fijn twinnen in de collectie 2018-2019 maar nu mochten we dus van Marloes van Lucky Leaf ook komen naar Tilburg. Daar gingen we samen met een aantal andere mooie dames en kindjes op de foto in de nieuwe collectie zomer 2019. Superleuk natuurlijk want én leuke kleding én leuke foto’s samen met mijn kind, wat is daar nou niet leuk aan?!

Niet herkenbaar in beeld en nu dan?

Normaal gesproken breng ik Evi niet herkenbaar in beeld op de blog en socials. Nu hebben Patrick en ik het erover gehad en maken we voor de gelegenheid een uitzondering. Dit houdt echter niet in dat ik haar nu voortaan herkenbaar in beeld breng, op de blog en mijn socials zal ik gewoon doorgaan met het onherkenbaar delen van Evi.

Woensdag 13 februari | De dag van de fotoshoot van Lucky Leaf

Als er dan een professionele foto van je gemaakt gaat worden, dan ga je wel in de steigers. Ik waste mijn haren gisteren al en zette er krullen in met mijn Carmen Shiny Curls Krultang. Zelf vind ik het namelijk wel mooi als de krullen net wat luier zijn dan strak gezet. Het scheelde me ook nog eens in de ochtend want ik moest in de ochtend gewoon nog werken i.v.m. de schoolvakantie volgende week.

Met krultangen en makeup onderweg

Marloes wilde graag dat we als onszelf op de foto zouden gaan en Evi wilde haar haren los op de foto. Prima uiteraard maar ik had dus wel e.e.a. mee om haar haren nog mooier te maken voor de fotoshoot voor Lucky Leaf. Dat vind ze ook erg leuk dus hoppa, ik nam de krultang mee. Ook nam ik mijn makeup mee zodat ik e.e.a. kon bijwerken als het nodig was. Tilburg is ruim anderhalf uur rijden dus dan zou het typisch iets voor mij zijn om mijn makeup achter mijn oren te laten belanden. Zeker omdat Evi en ik in de auto moesten eten was die kans erg aanwezig 😉

Achter de schermen bij een fotoshoot van Lucky Leaf
De makeup zat er keurig op, totdat ik klunzig een broek pakte en die in m’n oog kreeg… Uiteraard.

Halverwege hadden Christa en ik afgesproken zodat we het laatste stuk samen konden rijden naar de fotoshoot. Gezellig voor Christa en mij maar ook fijn voor de kinderen zodat Evi weer even kon wennen aan de kindjes van Christa.

Aangekomen bij de locatie van de fotoshoot voor Lucky Leaf

Het was even zoeken naar de locatie en omdat we een aantal omleidingen hadden maakte dat het niet makkelijker. De fotografe was alvast begonnen met de aanwezige kindjes. Wij zochten een plekje uit om ons te kunnen omkleden en Evi veranderde spontaan van mening: Ze hoefde geen krullen meer maar wilde 2 staarten. Haar schoenen vond ze niet meer lekker zitten en dus ging ze met haar oude schoenen op de foto. Best frustrerend maar goed, er zijn ergere dingen dan dat.

Het was uiteraard wel wennen, Evi had een andere omgeving verwacht, maar met de zoon van Christa speelde ze met veel plezier. Vooral de trampoline zorgde ervoor dat ze wat ontspande. De nieuwe collectie van Lucky Leaf bestaat weer uit vrolijke kleuren en de typische teksten voor Lucky Leaf. Wat ik zelf mooi vind is dat de teksten wat lager zijn geplaatst dan bij de vorige collectie. Volgens mij komen ze daardoor nog beter uit! De foto’s zijn nog zwart en wit maar zo krijgen jullie alvast een kleine sneakpeak 🙂

Weer terug naar huis

Voor we het wisten was de fotoshoot voor Lucky Leaf afgelopen en konden we weer naar huis. Christa en ik hadden al afgesproken om eerst langs de Grote Gele M te gaan voor het avondeten. Evi keek er al de hele dag naar uit zelfs 😉 De kinderen zaten op de achterbank samen met de tablets te spelen en vroegen om de 5 minuten of we er al waren.

Na het eten speelden Evi en de zoon van Christa nog een tijd samen. We aten daarna samen een ijsje en toen was het echt tijd om naar huis te gaan. Tegen half 8 waren we weer thuis en knuffelde Evi haar vader plat terwijl ze over haar hele leuke dag vertelde.

Kende jij Lucky Leaf al?
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.