Een t-shirt onder je overhemd ja of nee en waar moet je op letten als je een t-shirt koopt
Family Fashion Recente berichten

Een t-shirt onder je overhemd?

Vroeger was het heel gewoon om een hemd of t-shirt onder je overhemd te dragen maar kan dat tegenwoordig eigenlijk nog wel? Je opa en vader zul je in het verleden geregeld met een hemd onder hun overhemd hebben gezien of je ziet het nog steeds. Voor de meeste jongere mannen is het toch weer een vraagstuk of het nog wel ok is. Waar moet je op letten als je een t-shirt draagt onder je overhemd?

Wel of niet een t-shirt dragen onder je overhemd?

Volgens Esquire is het een no- go, dat dragen van een t-shirt onder je overhemd. Ik heb eerlijk gezegd een andere mening. Niet alle mannen dragen op hun werk ook een colbert omdat dit niet praktisch is. Maar ook kan het niet lekker zitten zonder t-shirt eronder of is het te koud. De meeste “gewone” mannen dragen immers gewoon een t-shirt onder hun overhemd.

Waarom is het belangrijk dat je rekening houdt met het t-shirt dat je draagt onder een overhemd?

Het ideale lange t-shirt voor onder een overhemd heeft een mooie getailleerde snit en is zacht van stof. De lengte is belangrijk zodat je jouw extra lange t-shirts in je broek kan stoppen zonder dat hij steeds uit je broek glipt. De slanke snit is belangrijk omdat hij anders het effect van je overhemd weghaalt. Een opgefrummeld t-shirt onder je overhemd doet je figuur geen goed. Zo heb je de fijne ShirtsofCotton t-shirts die ideaal zijn om te dragen onder je overhemd.

Punten om op te letten bij de koop van een t-shirt voor onder je overhemd opgesomd:

  • De (extra) lengte van je t-shirt
  • Een slanke snit van het shirt
  • De lengte van de mouwen
  • De hals, het is niet de bedoeling dat de kraag van je shirt onder je overhemd uitkomt.
  • De stof van het shirt, het moet lekker dragen en meerekken tijdens het dragen.
  • Zorg ervoor dat je t-shirt niet te zien is onder je overhemd. Zorg daarom voor een dikker geweven overhemd.

Lees ook: Ideale nette kleding voor de man

Wat is het belangrijkste?

Modebladen of anderen kunnen zeggen wat ze willen over wat mode is. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt in je overhemd. Als jij een t-shirt fijn vind onder je overhemd, doe het gewoon. De tips die ik je geef zijn er alleen om je te helpen en het beste te halen uit je overhemd.

Liefs, Kimberly

Een t-shirt onder je overhemd ja of nee en waar moet je op letten
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 14 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.