Protest zomerjurkje 2020
Moms Fashion Recente berichten

Mijn nieuwe kleding uit de zomercollectie van Protest!

De zomercollectie voor 2020 begint langzaam maar zeker de winkels binnen te stromen. De lente en zomer mogen van mij na deze natte winter zeker weten snel komen en ik bestelde al een aantal artikelen uit de zomercollectie 2020 van Protest maar heb ook een kortingscode voor jou! Uiteraard laat ik mijn nieuwe kleding van Protest aan jou zien.

Protest is toch dat sportieve merk?

Ja, Protest is een merk met sportieve kleding maar tegenwoordig hebben zij ook veel leuke dames-, heren- en kinderkleding! Naast de kledingcollectie heeft Protest ook een uitgebreide collectie zwemkleding. Doordat ik een cup F heb kon ik voor een nieuwe bikini niet slagen helaas maar ik kon wel slagen voor hele leuke nieuwe kleding voor de lente en zomer.

Zomerjurkje met bloemetjes

Heerlijk vind ik het om in de zomer in een luchtig jurkje te lopen. Sandalen of sneakers eronder en klaar, ik vind het ideaal. De stof is heel fijn en luchtig maar niet doorschijnend. Het jurkje uit de zomercollectie 2020 van Protest is door het model heel vrouwelijk en fijn te combineren met een panty en boots voor de vroege lentedagen maar dus ook top voor de zomer met blote benen dankzij de lengte. Het jurkje heeft knoopjes over de gehele lengte en dit seizoen zijn knopen een grote trend.

zomercollectie 2020 van Protest

Opgeknoopte top met bloemetjes

Ideaal voor op broeken een hoge taille is deze top van dezelfde stof als de jurk. Omdat ik op de één of andere manier niet kan slagen voor een jumpsuit was mijn plan eerst om deze top met een broek van dezelfde stof te combineren maar die was er helaas niet. Ik vond de top zo leuk dat ik hem ook al zag op een jeansshort of een rokje met slippers eronder. Maar ook op een momjeans zag ik de top al voor me. De top zit wat los – wat ik prettig vind – en is minder kort dan ik dacht. Hierdoor kan ik hem ook dragen op een jeans of broek met een reguliere taille. Net als het zomerjurkje heeft ook deze top knoopjes met schildpaddenlook over de gehele lengte.

Sandalen met 2 bandjes

Omdat Evi op school geen continurooster heeft draag ik in de zomer vaak slippers, die kan ik snel aantrekken zodat ik op tijd op het schoolplein sta. Gedoe met bandjes en gespen heb ik op die momenten geen zin. Toen ik deze sandalen zag werd ik dus direct enthousiast want deze sandalen kan ik snel aantrekken zonder gedoe met bandjes. En ze staan toch wat netter onder een outfit dan slippers. Ik vind ze ook erg leuk onder het jurkje of een jeans met de top.

Meer Fashion voor moeders zien? Klik dan hier.

Voordelen van de zomercollectie van Protest

Veel van de kleding is met elkaar te matchen, zo zijn er broeken, rokjes en tops met dezelfde print. Er zijn sportieve jurkjes, vrouwelijke jurkjes en alles vind ik er heel comfortabel uitzien. Geen bandjes of ritsjes waar iemand anders je bij moet helpen maar gewoonweg comfortabel. Zo lijken de zomerbroeken me ook echt heerlijk zitten! Het is dat ik keuzes moest maken maar anders had ik zeker nog een broek erbij besteld. Ook de zwemkleding is onderling te matchen met elkaar, zo kun je voor verschillende broekjes en tops kiezen. Je hebt voor kinderen en dames de keuze bijvoorbeeld uit een halterbikini of een tankini. Voor de kinderen en heren is de keuze uit zwembroeken behoorlijk groot.

Kortingscode Protest

De zomercollectie 2020 van Protest is dus echt de moeite waard, al zeg ik het zelf. Met de kortingscode beebsandmoms10 ontvang jij 10% op je bestelling. Deze code is geldig t/m 30 juni 2020. Er zitten verder geen restricties aan het gebruik van deze code.

Wat vind jij mijn leukste aanwinst?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

1 COMMENT

  • Melissa

    Bedankt voor de code, ik zal zeker de collectie bekijken.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 1 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.