shoplog overhemden.com trui met strepen
Family Fashion Recente berichten

Nette kleding voor de man | Shoplog en review Overhemden.com

Patrick heeft in januari een promotie gemaakt – yes! – en daardoor had hij wat nieuwe nette kleding nodig. Hij zocht hele mooie dingen uit, wat hij precies uitzocht zie je in deze shoplog en review van overhemden.com.

Nette kleding voor de man

Doordat Patrick nu voortaan op kantoor komt te werken i.p.v. de opnames bij de mensen thuis (hij was bouwinspecteur) moest hij wat nieuwe nette kleding hebben. Er is een informele sfeer bij hem op kantoor maar toch wilde hij graag nieuwe kleding die wat netter was dan dat hij had. Hij mocht bij overhemden.com nieuwe kleding uitzoeken en is heel goed geslaagd. Kijk je mee naar wat hij heeft uitgekozen?

Shoplog overhemden.com

Omdat we momenteel in de winter zitten koos hij twee truien uit. Deze 2 truien zijn heel mooi afgewerkt. Ik vond zelf de trui met de strepen ontzettend leuk. Ook omdat Patrick eigenlijk nooit iets met strepen aanheeft. Ik vind strepen altijd netjes dus drukte die er een beetje doorheen 😉 De andere trui is door het werkje erin een mooie en nette casual trui. Makkelijk te combineren ook, Patrick heeft hem heel graag aan en vind hem ontzettend lekker zitten.

Doordat Patrick het snel warm heeft wilde hij graag ook een shirt met lange mouwen. Dit shirt van Profuomo komt dus als geroepen. Doordat deze polo met lange mouwen van een licht geweven materiaal is, is het ideaal voor de herfst en voorjaar. Voor Patrick is dit over het algemeen ook prima in de winter. De kleur is net even anders dan dat hij normaal gesproken zou kiezen. Dat heeft hij expres gedaan om de overheersende zwarte en blauwe kleuren in zijn kast te doorbreken.

Bij het werken op een kantoor hoort ook een overhemd natuurlijk. Het voordeel van een groot deel van de overhemden op overhemden.com is strijkvrij. Heel fijn voor mij natuurlijk want ik heb een weergaloze hekel aan strijken. Op deze manier kan hij toch een overhemd aan naar de baas zonder dat ik huilend zijn overhemden moet strijken.

Review Overhemden.com

Het shoppen op de site van overhemden.com vond ik erg makkelijk gaan. We konden selecteren qua maten en prijzen maar ook op de vorm van de kleding. Zo heb je de keuze uit verschillende fits. Patrick had eerst een trui uitgekozen die veel groter viel dan we hadden gedacht maar ook het retouren ging prima. Wat ik erg fijn vond was de check die vanuit het magazijn werd gedaan, er was blijkbaar een verschil in de maten aanvankelijk. Door deze check werd alles goed verstuurd.

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.