Aiden in kledingcollectie Freek Vonk
Kids Fashion Recente berichten

De stoere collectie van Shoeby X Freek Vonk

Mandy en Aiden gingen voor Beebs and Moms naar de lancering van de nieuwe kledingcollectie van Shoeby X Freek Vonk. Samen ontmoetten zij kinderheld Freek Vonk én mochten als één van de eersten de kledingcollectie van Shoeby en Freek Vonk al ontdekken.

Shoeby X Freek Vonk

16 oktober was het dan zover. Na de succesvolle collecties met Fred van Leer en Nicolette van Dam lanceerde Shoeby op 16 oktober haar nieuwe collectie in samenwerking met Freek Vonk! Goed nieuws dus voor alle kleine dierenvrienden en echte rangers, want die kunnen nu net zo stoer als Freek door het leven.

Shoeby X Freek Vonk Aiden

Het evenement

Tijdens een fantastisch evenement in Hangar in Amsterdam werd de modeshow door Freek Vonk én Johan de Varaan geopend. De collectie bestaat uit 9 items waarmee je heerlijk kunt mixen en matchen. De stoffen zijn, zoals we gewend zijn van Shoeby, van mooie kwaliteit en comfortabel.

Terwijl de papa’s en mama’s genoten van heerlijke hapjes konden de kinderen hun creativiteit kwijt aan een grote tafel vol knutselspullen.

De kledingcollectie van Freek Vonk

”Tijdens mijn reizen kom ik altijd veel verschillende dieren tegen. Elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal. In deze collectie heb ik besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. Wat een gave dieren!” Vertelt Freek. In de Shoeby x Freek collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen.

Daarnaast lanceert Shoeby de Shoeby x Freek app met daarin leuke weetjes over krokodillen en neushoorns, de dieren die centraal staan in de collectie. Door het scannen van een speciale Croc marker in het doeboekje die je ontvangt bij je aankoop, komt Freek als het ware tot leven vanuit het boekje, hoe cool is dat! Ga samen met Freek mee op een spectaculair avontuur dwars door de wildernis.

Aiden in kledingcollectie Freek Vonk

Alle items zijn voorzien van leuke details. Zo zitten er op de broeken super leuke tanden printjes verstopt.

De quote “most of my friends are animals” komt vaak terug in de collectie, zo ook op de sleutelhanger die je ontvangt bij aankoop van twee items of meer uit de collectie.

De collectie is vanaf nu online en in de winkels verkrijgbaar vanaf maat 110/116 tot en met 146/152.

Onze favorieten van de Freek Vonk kledingcollectie

Wat een geluk hadden wij dat we na de modeshow niet alleen een toffe goodiebag ontvingen maar we ook twee items uit mochten zoeken om mee naar huis te nemen. Aiden koos voor Brick Broek en het Boston T-shirt met all-over krokodillenprint. Als een trotse kleine Freek showt hij zijn outfit en gaat hij op avontuur, wij zijn fan!

Aiden in kledingcollectie Freek Vonk

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 14 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.