kleuter goedgekeurde shoplog
Kids Fashion

Shoplog! Kleding die goedgekeurd is door de kleuter.

Je hebt van die momenten dat je erachter komt dat er weer gewinkeld moet worden (ok maandelijks) maar sommige dingen sla ik dan wel eens over. Evi wees mij er op dat zij weer wat nodig had dus hup vlak voor de start van het nieuwe schooljaar gingen we nog even shoppen voor haar. Wat we kochten kun je zien in deze door de kleuter goedgekeurde shoplog.

Door de kleuter goedgekeurde shoplog

Na een dag in het zwembad zei Evi dat haar badpakje steeds opkroop dus dat hij te klein werd. Ik had het wel gezien dat hij steeds opkroop dus kon niet anders dan haar gelijk geven. Ook benoemde ze dit van haar onderbroeken dus de missie shoppen voor onderbroeken en badpak was gestart. Nu het ook wat kouder weer aan het worden is en haar pyjama’s in het voorjaar al wat kort werden besloten we ook te kijken voor pyjama’s/ nachthemden. Nachthemden vind ze namelijk gewoon heel lekker zitten en een jurk om in te slapen voelt zo decadent.

Waar gingen we winkelen?

We gingen naar Hoofddorp omdat daar veel winkels zijn waar ik goed met Evi kan slagen. Het is overdekt en allemaal makkelijk te lopen. Evi heeft in haar kleuterheid een behoorlijke eigen mening ontwikkeld en dus ga ik echt alleen met haar goedkeuring nog dingen kopen. Ik heb er gewoonweg geen zin in dat ze dingen niet aantrekt omdat ze het stom vind. Daarnaast vind ik dat ik (zover mogelijk) gehoor moet geven aan haar mening dus duw ik mijn eigen smaak niet door. Uiteraard heb ik grenzen en zijn die er spontaan gelukkig ineens niet meer in haar maat 😉 Alles moet glitters hebben, stoer zijn, zwieren en meestal felgekleurd zijn. Ze verbaasde me ook met haar keuzes vandaag. Kijken jullie snel verder?!

Shoplog

Bij Zara kochten we dit shirt met roosjes (€ 5,95) en dit stoere maar zwierige rokje ( € 17,95) Evi houdt van bloemen en legergroene kleren (geen idee hoe en waarom maar het komt steeds terug, dit haar derde legergroene rokje). Dit rokje vond ze helemaal fantastisch en het shirtje trouwens ook.

 

Dit rode shirt met volants (€ 10,95) kochten we bij Zara en Evi zei dat ze hem erg mooi vond voor bij haar zwarte rokje. Helemaal mee eens en op een jeanslegging ook. Een gewone jeans komt er eigenlijk nog steeds niet in hier. Helaas maar yeah voor de eigen smaak!

Ondergoed

Als je zo snel groeit moeten je billen ook weer in passend ondergoed worden gehesen. Samen zochten we deze leuke uit.

Bij de Hema kochten we meerdere pakken met onderbroeken (3x) en hemdjes (3x). Ze waren in de aanbieding maar de gewone prijzen zitten rond de € 5,00 -€ 7,00 voor meerdere onderbroeken en € 6,00 á € 7,00 voor meerdere hemdjes.

Lunchtrommeltjes

Bij Flying Tiger kocht ik het linker bakje voor fruit dat ik naar mijn werk mee wil nemen, ik heb alleen de pinbon nog maar volgens mij was het iets van € 2,00. Het rechterbakje kocht ik voor € 2,00 bij Zeeman voor m’n lunch. Voor mijn nieuwe baan moet ik namelijk voortaan mijn eigen eten meenemen.

Badpak

Ook bij de Hema kochten we dit badpakje voor € 16,00. Het seizoen is voorbij dus ik schatte onze kansen om te slagen sowieso best laag in. Evi is er blij mee en vond hem lekker zitten tijdens de zwemles, fijn dus!

Slaapspul

Bij de Hema kochten we deze leuke pyjama met hartjes, spookjes, ballonnen en meer voor € 10,00.

 

Als laatste kochten we bij de Hema dit nachthemd met een printje die ook op de onderbroeken staat (waar je allemaal op let als kleuter) met Jip en Janneke én met nachthemd voor baby popje. Dit nachthemd kost € 10,00. Baby popje ligt nu uitermate stylo in Evi’s bed, dat snapt iedereen wel toch?

Makkelijke pakken

Bij H&M kochten we deze set voor een tientje! Ja een tientje! Evi koos deze en een andere set uit en is daarmee in haar nopjes. De sweater kost los volgens mij € 7,90 en de legging ook. Bij elkaar vind ik het erg leuk maar je kunt het ook los van elkaar dragen of een rokje bij doen bijvoorbeeld.

 

Als laatste koos Evi deze set met eenhoorns uit bij H&M. Ook deze set kostte dus € 10,00 bij elkaar en los van elkaar € 7,90 p.st. Als ze deze set trouwens in een volwassen uitvoering brengen zullen er volgens mij ook een hoop vrouwen blij worden maar dat terzijde. Misschien een tipje voor H&M?

Mijn set

Voor mezelf kocht ik dit shirt en colbert bij Steffenie’s Closet in IJmuiden. Je kon de set al zien in de blog over Blogger by Nature, stiekem kocht ik daar de set voor 😉 Het colbertje was in de sale  € 20,00 en het shirtje was uhmmmm eerlijk gezegd geen idee meer maar was het in wel met % 30 korting. Ik denk rond de € 23,00 dat het was.

Shoppen!

Wat vonden jullie van deze door de kleuter goedgekeurde shoplog? Eigenlijk wil ik ze vaker doen maar ik vergeet het steeds. Misschien geef ik ook wel een beetje te veel aan kleding uit dus misschien vergeet ik het daarom ook. Blijft het voor de man tenminste nog een beetje geheimzinnig wat ik allemaal koop 🙂 Willen jullie vaker een shoplog? Laat het dan in de reacties weten.

 

Kleuterproof shoplog

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

7 COMMENTS

 • Goed geshopt zeg!
  Hier ook een kleuter en peuter met voorkeur. Voor de peuter moet ook alles roze zijn en het liefst met glitters. Vandaag kekke laarsjes voor haar gescoord. Helemaal in haar stijl ???? Pyjama’s staan nog op de shoplist.

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Ja toch! We love glitters, gelukkig is het momenteel ook niet te truttig allemaal. Dat scheelt al! Pyjama’s zijn leuk bij Hema en zeeman trouwens ????

 • Cassandra

  Whuuuut lekker geshopt dames! Ik vind die rode met voillant erg vet! Ben benieuwd hoe hij haar staat! Ben sws mega Zara fan en die nachthemd waarbij popje in Twinning stylo ligt te snurken is awesomeeeeeeeee

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Evi kan wel met je twinnen met voillant ???? Hema heeft een paar van die nachthempjes, echt een goed ding van ze! Zal je wel even foto showen als mini dat rode shirt aanheeft, voor Lea ook tof denk ik dat shirt trouwens!

   • Cassandra

    Je hebt haar naam bijna goed haha! Je mist de i nog.. Leia ❤️❤️ Maar leuk! App
    Maar ff ben zeer benieuwd! ????

 • Marieke

  Wat een superleuke dingen kocht je. En wat een leuke pyjama! <3

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *