Home en interieur Recente berichten

De mooiste en populairste keukentrends van 2019

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe keuken? Ik zet de mooiste keukentrends van 2019 op een rijtje. Zo kun jij inspiratie opdoen en wegdromen over de keuken die jij graag zou willen.

Wat zijn de keukentrends van 2019?

Naast de immer populaire trends op het gebied van keukens zijn er ook weer hele leuke en bijzondere keukentrends in 2019.

Een industriële keuken, de hipste trend

De industriële trend die je in het interieur ziet zet zich ook door in de keuken. Rauw en robuust, stoer en ruimtelijk, dat is de industriële keuken. RVS, metaal en ruw hout zijn dé materialen van de industriële keuken. De kleuren zijn grijs, bruin, zwart of donkergroen in combinatie met mooi betonnen blad. Juist gecombineerd geeft het een prachtig effect zoals bij deze industriële keukens.

Lees hier meer over de industriële trend voor je interieur

keukentrends 2019

Landelijke keuken, de klassieker

Altijd goed blijft de landelijke keuken. Deze keukentrend kenmerkt zich door de lichte kastjes gecombineerd met (donker) hout. Een houten werkblad, mooie potten en pannen die opgehangen zijn, zichtbare handgrepen en gezelligheid staat centraal. Deze trend is niet voor niets een klassieker, het past bij veel interieurs en geeft veel sfeer aan de keuken.

keukentrends 2019

De moderne keuken, strak en mooie lijnen

Een gladde afwerking en strakke lijnen, weinig ronde vormen en veelal zonder handgrepen. De moderne keuken kenmerkt zich door de rust van de ontwerpen. Deze keuken past goed bij de “Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg” uitspraak. Rechte lijnen, RVS, chroom, metaal, afgewerkt hout en glas vind je veel terug in de moderne keukens.

Keukentrends van 2019

De betonnen keuken, prachtig met zwart of wit

Beton komt steeds meer terug in het interieur. Niet alleen als onderdeel van de industriële keuken maar ook als betonnen werkblad in combinatie met een betonnen gietvloer. Wist je dat het zelfs mogelijk is om keukenkastjes met een betonlook te kopen? Hiernaast kun je planken met betonlook ophangen in je keuken. In combinatie met wit, zwart en/ of marmer krijgt jouw betonkeuken een hele mooie en strakke look.

keukentrends 2019

De kleurrijke keuken, voor de kleur in je huis

Als tegenhanger van al het beton, wit en de industriële invloeden in de keukentrends is er de kleurrijke keuken. Jouw keuken volledig in hoogglans in je favoriete kleur of juist met kleurrijke accenten, jij bepaalt. Modern ingericht en rust gevend zijn deze keukens die met hun kleur een aanvulling zijn op jouw interieur en die eruit springen qua originaliteit.

Nog meer keukeninspiratie opdoen? Kijk dan naar dit artikel van Roomed.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 8 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.