Met deze tips geef jij een budget make-over aan jouw woonkamer | budget make-over woonkamer
Home en interieur Recente berichten

Je woonkamer een budget make-over geven?

Toe aan een nieuw interieur of een make-over van je woonkamer maar heb je niet zo’n ruim budget? Ook dan is het mogelijk om je interieur een update te geven. Met deze tips geef jij jouw woonkamer snel een budget make-over.

Je woonkamer goedkoop veranderen

Na verloop van tijd is de kans groot dat je uitgekeken raakt op je interieur. Je ziet steeds dezelfde meubels en die ene kleur op de muren vind je ook maar zo zo. Hoog tijd voor een make-over van je woonkamer dus. Dit hoeft niet gelijk het einde van je spaarrekening te betekenen en kan ook gewoon met een klein budget.

Een vloerkleed geeft groots resultaat

Met een vloerkleed kun je makkelijk de hele uitstraling van je woonkamer veranderen. De kleur en uitstraling van het vloerkleed geeft een heel ander gevoel en dat is toch heel fijn. Zo zijn er hippe vintage vloerkleden of juist vloerkleden met een moderne print. Voor elk interieur is er wel een vloerkleed te koop.

Schilderen of behangen voor het snelle effect

Door je woonkamer te schilderen of te behangen – de gehele woonkamer of juist een enkele muur – geef jij jouw woonkamer snel een andere uitstraling. Het kan best lastig zijn om de juiste kleur voor jouw interieur te kiezen, om dat te vergemakkelijken heb ik een aantal tips voor je in dit artikel.

Marktplaats en de kringloop

Wanneer je jouw meubels zat bent hoef je niet een geheel nieuw interieur te kopen. Op Marktplaats en bij de kringloop zijn vaak hele leuke meubels te koop. Voor jou nieuw en als je goed in onderhandelen bent kan het heel lucratief zijn om op deze manier jouw meubels te kopen. Ook accessoires kun je vaak voor een leuke prijs kopen op Marktplaats en bij de kringloop.

Verf je meubels

Eigenlijk wel tevreden met je meubels maar wil je ze graag in een andere kleur hebben? Geen enkel probleem, echt houten meubels kun je gemakkelijk schuren en in een andere kleur verven. Geeft weer een heel ander effect.

Andere gordijnen of raambekleding

De gordijnen en raambekleding kunnen heel bepalend zijn in een woonkamer. Heb je er weleens aan gedacht om deze eens aan te passen en hiermee de sfeer in je woonkamer aan te passen? Ook deze oplossing kun je budget toepassen door bij een budget meubelwinkel te kopen.

Planten!

Planten maken een interieur helemaal af. Potten zijn vaak via Marktplaats of gratis af te halen- groepen op Facebook verkrijgbaar. De ideale budget oplossing om jouw woonkamer een make-over te geven dus. En het groen in huis is ook nog eens goed voor je gezondheid. Win- win dus. Heb je katten in huis? Let dan wel goed op welke plantjes giftig voor katten zijn.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 13 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.