Hasbro FurReal Friends Mama Josie Review en Speelgoed van het Jaar
Speelgoed

FurReal Friends Mama Josie | Speelgoed van het jaar

FurReal Friends zijn ontzettend lieve dieren voor jouw kinderen om mee te spelen. Naast heel schattig zijn ze ook nog eens goede gezelschapsdieren waar je fijn mee kan knuffelen en spelen. Niet voor niets dus dat FurReal Friends Mama Josie genomineerd is als Speelgoed van het Jaar! Hoe je kans maakt op jouw eigen Mama Josie en ander speelgoed lees je in deze blog.

Over Speelgoed van het jaar

Al ruim 40 jaar wordt de Verkiezing Speelgoed van het Jaar georganiseerd. Ieder jaar bestaat de vakjury uit mensen die spelen, beoordelen en in zeven leeftijdscategorieën speelgoed en spellen kiezen. De vakjury bestaat uit uit verschillende disciplines: journalisten, bloggers, inkopers en speelgoeddeskundigen, een pedagoog en een ontwikkelingspsycholoog. Samen houden zij rekening met verschillende criteria: is het geschikt voor de leeftijd, sluit het aan bij de interesse van het kind waarvoor het is bedoeld, gaat het niet gauw stuk, is het na een keer spelen nog steeds leuk, hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding?

Kans maken op het winnen van jouw eigen Mama Josie en ander speelgoed?

Op www.speelgoedvanhetjaar.nl staan alle artikelen vermeld. Met een omschrijving, de mening van de jury, een pedagogisch commentaar, afbeeldingen en vaak een filmpje. Op de website kan worden gestemd op het favoriete speelgoed. Ieder die stemt in tenminste één categorie, maakt kans op een genomineerd artikel. Elke uitgebrachte stem is meebepalend voor de einduitslag. Op woensdag 4 november 2020 worden de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt.

Reviews andere genomineerden:
SmartGames – Froggit 6 & 7 jaar
999 Games – L.A.M.A 8 & 9 jaar

FurReal Friends Mama Josie Speelgoed van het jaar

Review FurReal Friends Mama Josie van Hasbro

Het Mama Josie interactieve kangoeroe speelgoeddiertje is lief en heeft schattige baby’s! De ene baby is een jongen en de andere een meisje, en de derde is nog een verrassing. Pak ze alle drie uit om te weten of het een jongen of een meisje is. Dan kan lieve Mama Josie voor haar kleintjes zorgen en met jou spelen.

Mama Josie reageert op aanrakingen met meer dan 70 combinaties van geluiden en bewegingen, maar er is meer. Deze kangoeroe kan haar hoofd en armen bewegen, kan een huppeldansje doen op muziek maar ook lieve geluidjes maken. Zo maakt zij drinkgeluidjes met soms een hik of een boertje, of maakt deze mama kusgeluiden wanneer zij haar baby’s vasthoudt. Mama Josie weet gelukkig ook hoe ze zich kan ontspannen en amuseren want ze kan een huppeldansje doen en tegelijk muziek spelen. Niet voor niets is deze leuke en lieve kangoeroe genomineerd als Speelgoed van het Jaar in de categorie 6 & 7 jaar!

Lees ook de review van: FurReal Friends Ricky de pup

Bijzonderheden FurReals

Vanaf 4 jaar | Kleine onderdelen | Werkt op 4 AA-alkalinebatterijen (inbegrepen) | Inhoud: kangoeroe, 3 babykangoeroes en 4 accessoires.

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 4 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.