Splash en Surf badspeelgoed Sophie de giraf voor onder de douche
Reviews Speelgoed Winacties

Review Sophie de giraf Splash & Surf

Toen Zannah geboren was leerde we van de kraamzorg hoe we Zannah het beste in het badje konden doen, maar al vrij snel gingen wij douchen met Zannah in plaats van het badje. Minder gedoe met het badje vol laten lopen en weer leeg. Daarnaast vond ik altijd dat het badje snel afkoelde. En douchen samen is ook gewoon gezellig, lekker knuffelen onder de warme stralen van de douche. Ik vond en vind het nog steeds heel lekker.

Onder de douche spelen met Sophie de giraf

Alleen wordt Zannah steeds bewegelijker onder de douche, ze vind het voor even fijn maar speelt liever met wat er in de douche te vinden is. Van shampoo flessen tot washandjes. En niet meer in de armen van papa of mama, nee liever op de grond. Alleen wij hebben een inloop douche en glibbert ze dan al snel door de hele badkamer heen.
We besloten het badje van de standaart te halen en die op de grond te zetten met wat badspeeltjes erin. Zannah in bad, pap en mam onder de douche. En dat is heerlijk, ze spettert lekker in het water, terwijl wij aan het douchen zijn.

Dus toen Kim mij vroeg of wij een badspeeltje van Sophie de giraf wilden proberen zei ik daar gelijk ja op. Fan van Sophie de giraf waren wij al, en in de vorm van bijtringen en ander speelgoed hoort ze er bij ons al helemaal bij. Maar voor in bad hadden we haar nog niet. Dus dat wilden wij heel graag testen! Een paar dagen later kwam het pakketje terwijl ik op balkon aan het spelen was met Zannah binnen. Door mijn nieuwsgierigheid maakte ik het gelijk open.

Sophie de giraf badspeelgoed review

Supersterke zuignappen!

In de doos zat Sophie de giraf Splash & Surf. Een piramide van op elkaar gestapelde zeedieren op een surfplank. De surfplank kan doormiddel van zuignappen bevestigen worden aan het bad of een glazen wand. Onderaan een schildpad met een duikbril op, boven hem een zeester, op de zeester een koraal en bovenaan de piramide uiteraard Sophie de giraf.

Aangezien de surfplank aan elk glazen oppervlakte bevestigd kan worden besloot ik het gelijk uit te testen op ons balkon. Ik bevestigde Sophie aan de glazen wand op balkon, en ze trok gelijk Zannah haar aandacht. Zannah kroop ernaartoe en haalde het hoofd van Sophie eraf en begon daar mee te spelen. Zannah is pas 1 dus na een tijdje besloot ik haar voor te doen hoe ook de andere zeedieren van de piramide af konden en hoe ze ook weer op elkaar gestapeld terug op de surfplank konden. Ze ging er mee aan de slag en begon aardig door te krijgen hoe het stapelen werkt. Konijnenbroer Teun kwam af en toe ook even kijken en samen speelde ze er een tijdje mee op ons balkon.

Speelgoed voor in bad of onder de douche

Maar Sophie en vooral haar zeedieren vriendjes horen natuurlijk in bad en niet op balkon. De zuignappen werken prima kwam ik toen achter, want Sophie zat bijna permanent op balkon. (Iets met als het niet in 1x lukt……). Dennis had haar even later gelukkig wel zo verplaatst naar de badkamer. Aangezien wij geen bad hebben bevestigden we haar aan onze glazen douchewand op de plek waar het badje van Zannah voor staat.

En ook na het eten in bad was Zannah druk met het op- en afstapelen van Sophie en haar vriendjes. Of ze probeerde ze 1 voor 1 onder water te duwen, maar ze blijven drijven dus schoten elke keer weer boven water. Zelfs nu Sophie toch al een tijdje aan het surfen is bij ons in de badkamer, blijft ze een gezellig maatje voor Zannah tijdens het badderen. En ze blijft keurig vastgeplakt aan mijn wand, dus het blijven goede zuignappen. Is Zannah niet aan het stapelen dan is ze wel druk met kijken welke zeedieren het meest nat gespetterd kunnen worden.

Onze ervaring met Sophie de giraf Splash & Surf

Ik vind de Sophie de giraf Splash & Surf dus heel geslaagd, Zannah haar motoriek wordt op deze manier tijdens het badderen en spelen ook nog eens steeds beter. De zeedieren en Sophie blijven drijven dus Zannah hoeft niet te duiken om ze te pakken. Al zou een duikbrilletje voor Sophie, net als haar vriend de schildpad misschien wel handig zijn met al dat gespetter van Zannah. Of een zonnebril want als het van de zomer mooi weer is verhuizen ze misschien toch weer mee naar balkon. Zetten we daar lekker een badje neer om af te koelen. En kan Zannah ze daar weer laten zwemmen, surfen of nat spetteren. Hoe dan ook, Sophie de giraf Splash & Surf, en haar zeedieren vriendjes zijn een aanwinst voor onze speelgoed familie.

Voorwaarden winactie

Naast dat Zannah en ik zo kunnen genieten van Sophie de giraf Splash & Surf mogen we ook een ander kindje gelukkig maken een exemplaar t.w.v. € 29,99! Hartstikke leuk natuurlijk, al zijn er wel een aantal stappen te nemen voordat je kans maakt op jouw eigen Sophie de giraf Splash & Surf.

  • Volg Beebs and Moms en Sophie de giraf op Facebook
  • Like het bericht op Facebook over de winactie
  • Laat een reactie achter dat je meedoet
  • Leuk als je iemand anders tagt

De winactie loopt tot 16 april 2021, de winnaar zal een persoonlijk berichtje van Kimberly ontvangen.

«

»