gepersonaliseerde armband met bedels
Moms Fashion Winacties

Gepersonaliseerde armband | Winactie Kaya Sieraden

Ik ben een kleine ekster en hou het meeste van oorbellen / armbanden. Deze kan ik veelal dragen en hoef ik in de tussentijd niet te verwisselen. Dat vind ik zelf ideaal. Daarom was ik erg blij toen ik een gepersonaliseerde armband mocht uitkiezen. En het mooie is dat ik ook één van mijn volgers gelukkig mag maken met een gepersonaliseerde armband!

Kaya Sieraden voor jouw sieraden

Een tijdje geleden had ik al een leuke winactie met Kaya Sieraden dus toen zij mij weer benaderden werd ik erg blij van. Kaya Sieraden is een merk met gepersonaliseerde sieraden. Kaya werkt samen met Eduki, een erkende stichting die kinderen in Gambia ondersteunt. Per verkocht sieraad doneert Kaya Sieraden een bedrag aan Eduki en inmiddels gaan er 16 kinderen in Gambia door Kaya gesponsord naar school. Een prachtig ideaal! Hiernaast heeft Kaya Sieraden een enorme keuze aan armbanden, kettingen en oorbellen voor moeder en dochter.

gepersonaliseerde zilveren armband met bedels Kaya Sieraden Beebs and Moms

Gepersonaliseerde armband

Al een tijdje was ik op zoek naar een zilveren armband waarbij ik mijn gezin een plekje kon geven. Doordat ik ook onze – stilgeboren – zoon een plekje wilde geven aan de armband zonder zijn naam volledig uit te schrijven vond ik het lastig. En daar was Kaya Sieraden. Ik kwam een zilveren armband tegen met bedeltjes waar de initialen van mijn gezin op konden worden gezet. Ideaal dus! Sterker nog, ik was direct verliefd. Zeker toen de armband – heel snel al – geleverd werd. De armband is te stellen aan de achterkant door de sluiting en ik vind de armband echt prachtig. Nu draag ik echt mijn gezin bij mij. Ik heb al jaren een armband met Evi haar naam erop en nu heb ik ook mijn andere 2 gezinsleden in een sieraad.

Gepersonaliseerde zilveren armband met bedels en initialen
Gepersonaliseerde zilveren armband met bedels

Voorwaarden winactie gepersonaliseerde armband

Wil jij graag een gepersonaliseerde armband winnen? Doe dan mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de armband van Kaya Sieraden.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
 • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook of op Instagram.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 25 november 2018. Op 26 november 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.
Winnaar gepersonaliseerde armband Kaya Sieraden

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten want elke zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

3 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een prachtig gebaar, verras me maar met zo’n mooi exemplaar #duimenmaar

 • Cindy

  Sinterklaasje bonne bonne geef wat in mijn lege lege schoentje mag ook in mijn regenlaarsje. Dank u sinterklaas #beebsandmoms F Y L lekker aub.

 • Marian B

  Die is zeker mooi! Zoiets zou ik wel zoiets willen, mooi en subtiel. Loot graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *