Het verhaal van de verloren knuffel
Moederschap

Het verhaal van de verloren knuffel en hoe we deze weer vonden

Die lieve kinderen van ons zijn natuurlijk engeltjes maar ze raken wel verrekte vaak dingen kwijt of dat op school niet helemaal helder is van wie wat is. Gaan ze zomaar met iemand anders z’n spullen ervandoor. Evi raakte ooit haar favoriete knuffel kwijt en was in tranen: Het verhaal van de verloren knuffel.

Spullen kwijt

Het gebeurt hier geregeld dat Evi spullen kwijt is of dat ik met een stift haar naam ergens op moet schrijven. Ik blijf het altijd zonde vinden om haar naam ergens op te moeten schrijven, het vervaagt toch vaak of dat het uitloopt. Ik zal ook nooit meer vergeten dat zij haar favoriete knuffel kwijtraakte en wij een paar dagen ons rot hebben gezocht naar Woeffie.

Het verhaal van Woeffie

Wij zochten ons dus rot naar Woeffie. Die ene knuffel waar Evi niet zonder kon, niet kunnen slapen en verdriet ten top dus. Bij ons allemaal want ik vind slapen toch bijzonder fijn. Oma gaf aan waar ze allemaal geweest was met Evi en Woeffie. Opa, Oma en wij zochten ons rot. Maar helaas. Uiteindelijk deed ik een oproep op Facebook op de pagina van de buurt van mijn ouders. Iemand had Woeffie bij de Action zien liggen, dacht dat deze van de Action was maar vond het wel een gekke plek. Daardoor was het haar bijgebleven dat zij hem gezien had.

Ik sjeeste naar de Action en vond daar inderdaad tussen de boekjes de verstopte Woeffie. Waar de schat dus blijkbaar al 2 dagen lag. Sindsdien schrijf ik de telefoonnummers op de knuffels van Evi. Zo’n horror wilde ik nooit meer meemaken. En daar kan My Nametags dus bij helpen.

Woeffie en het verhaal van de verloren knuffel

Return to de eigenaar

Bij My Nametags kun je naamstickers laten maken – die je binnen 10 werkdagen hebt – en zij namen laatst de proef op de som. Zij verspreidden 100 artikelen met een naamsticker van My Nametags inclusief telefoonnummer. Van de babyartikelen kwam 86% terug, van kinderartikelen 64%, voor de teens 38%! Behoorlijk aantal toch? Vooral voor de baby’s vind ik het percentage behoorlijk, mensen zijn natuurlijk voor baby’s ook sneller geneigd om contact op te nemen vanwege babyartikelen. Die zijn over het algemeen ook wat afhankelijker van hun spullen dan een tiener denk ik. Vooral badkleding bleek niet geretourneerd te worden. Maar dat zal er waarschijnlijk vooral aan liggen dat die gelijk bij het zwembad zal worden afgegeven.

 

 

Liefs Kimberly

Het verhaal van de verloren knuffel

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

8 COMMENTS

 • Avatar
  priscilla

  Ahh sneu is dat he. Wij hebben altijd een reserve knuffel in huis en mijn moeder (waar mijn dochter regelmatig slaapt) heeft er zelf ook 1 liggen zodat we de knuffel nooit kunnen vergeten.

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Dat is wel een goede! Wij hebben gelukkig inmiddels ook een reserve ?

 • Avatar
  Sylvahna.nl

  Oh jeetje! 2 dagen? Dat zegt ook wel wat over hoe ze daar de schappen netjes maken dan ?

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Hahaha ja hè dat vond ik ook wel opvallend.

 • Avatar
  Tamara S

  Ah ik moet er nog steeds niet aan denken dat ik mijn beer kwijtraak. Toen ik in Limburg mijn spullen ging ophalen, ging beer samen met mijn hondjes als eerste de auto in. Ik heb hem ook al 35 jaar. Een oog kwijt, verwassen en heel wat nachtjes griep heeft ‘ie overleefd. ?

  • Avatar
   Kimberly
   AUTHOR

   Ah wat lief! Zelf ook zo’n beer en nadat Evi hem steeds pakte heb ik hem een veilige plek gegeven. Liefde voor knuffelbeesten ??

 • Avatar
  Laura

  O jee. Dat staat me ook nog allemaal te wachten.. Ik heb voor onze baby het knuffeldoekje alvast in tweevoud gekocht, en er zijn nog enkele reserve-exemplaren besteld eenmaal we zeker zijn dat het doekje in de smaak valt! Weet zelf hoe ‘t was om een knuffel te verliezen, dus oh, zo herkenbaar!

 • Avatar
  nicole orriens

  Een knuffel die kwijtraakt kan voor een boel drama zorgen inderdaad. Het beste is inderdaad om een back-up versie te hebben.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *