Kaya Sieraden naamketting
Moms Fashion Recente berichten Winacties

Mijn nieuwe zilveren naamketting | Winactie

Dol ben ik op gepersonaliseerde sieraden. Sieraden die persoonlijk zijn en daarmee een deel van mijn verhaal vertellen. Ze zijn me dierbaar en ik ben er heel blij mee. Zo heb ik nu een nieuwe naamketting, ik laat hem je zien en ik mag € 30,- shoptegoed aan één van mijn volgers weggeven! Check de blog voor de voorwaarden.

Liefde voor sieraden met een eigen verhaal

Mijn eigen verhaal vertellen d.m.v. sieraden die me dierbaar zijn. Ik hou ervan! Zo heb ik al een prachtige armband met de voorletters van mijn gezin, gepersonaliseerde oorbellen en nu dus een mooie zilveren naamketting. En ik mag een volger blij maken met shoptegoed van Kaya Sieraden! Je leest de voorwaarden onderaan de blog.

Mijn nieuwe naamketting

Toen ik een jaar of 16 was kreeg ik voor mijn verjaardag een zilveren naamketting. Die ketting heb ik nog steeds in mijn sieradenkistje maar hij past niet echt meer bij mij waardoor ik hem niet meer draag. Een tijd lang droeg ik een ketting met de voorletters van mijn gezin maar die letters draaiden steeds om, wat me irriteerde. Daarnaast wilde ik weer eens een sieraad met mijn eigen naam. Dus toen ik deze naamketting zag was ik er erg blij mee. Ik draag alleen zilver dus koos ik ook nu voor een zilveren ketting.

naamketting ketting met naam Kaya Sieraden winactie

Heel blij ben ik ermee, doordat hij minimalistisch is kan ik hem ook goed combineren met andere (langere) kettingen als ik dat wil. Je kunt hem iets in lengte verstellen als je dat wilt. De naamketting is in verschillende kleuren en met verschillende lettertypes verkrijgbaar waardoor hij altijd bij jou past.

Naamketting Kaya Sieraden winactie

Voorwaarden shoptegoed Kaya Sieraden winactie

Wil jij graag kans maken op het shoptegoed van Kaya Sieraden? Doe dan vooral mee met de winactie, want ik mag € 30,00 shoptegoed weggeven dat je vrij kunt besteden bij Kaya Sieraden. Let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op het shoptegoed:

 • Volg Beebs and Moms en Kaya Sieraden op Instagram . Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs! De winactie loopt echt alleen via Instagram.
 • Laat een reactie achter onder de originele post op Instagram dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Tag iemand anders in het originele bericht op Instagram.
 • Het delen van het bericht in je stories wordt enorm gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze Kaya Sieraden shoptegoed winactie tot en met 2 april 2019. Op 2 april 2019 om 20.00 uur maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

@maxthedailymax gefeliciteerd met het shoptegoed! Ik stuur je een berichtje.

Niet gewonnen? Niet getreurd want binnenkort komt er weer een hele toffe winactie online.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

5 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  ik zou graag mijn moeder voor haar 90e verjaardag willen verrassen,
  bij kaja sieraden kan ik vast wel iets vinden wat bij haar leeftijd zal passen

 • Yessica

  Goedemorgen meid ten eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag ik wil dolgraag een mooie armbandje met geveltjes willen bestellen voor ons dochtertje ik ben oooh zo trots op ons dochtertje ze is gisteren aan beide oortjes (geopereerd) buisjes heeft ze gekregen,en hopelijk gaat het beter met der want wat was ze gisteren ziekjes zo sneu hopelijk gaat het vandaag beter.
  Ik volgde je al en @kayasieraden

  Super LIEF dat he weer dit shoptegoed weg wil geven Wens je verders een hele Fijne dag

  Veel liefs 🌸🌹

 • Marian

  Leuk! Jammer voor mij dat het alleen via IG loopt.

 • Anneliese de Waal

  Ik doe erg graag mee, ziet er prachtig uit 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Stacey katuin

  Leuk, ook ik ben van de zilver!!
  Ik zou ook gaan voor een ketting die als herinnering staat aan ons liefdeshoopje.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 1 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.