Monster Jam 2019 gratis kaartjes winactie
Recente berichten Reizen en uitjes Winacties

Monster Jam 2019 | Winactie

DOE MEE EN WIN! Op zaterdag 6 juli komt Monster Jam weer naar De Kuip in Rotterdam met de grootste show op 4 wielen! Meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk! Ik mag 4 tickets weggeven voor de show, inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show. Wil jij winnen? Laat dan hieronder weten welke Monster Jam truck jouw favoriet is en waarom. Wie weet zit jij straks in De Kuip!

Monster Jam 2019

Op zaterdag 6 juli komt Monster Jam terug naar De Kuip in Rotterdam en deze keer is het groter dan ooit! De meest bekende Monster Jam trucks en coureurs van wereldklasse leveren wat fans het liefst willen zien – meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk! Beleef met de hele familie een dag vol plezier met een hoog octaangehalte!

Wat kun je winnen?

4 x 1e rang tickets inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show met een waarde van € 52,90 per ticket voor Monster Jam op zaterdag 6 juli 2018 in De Kuip, Rotterdam.

Voorwaarden Monster Jam 2019 Winactie

Wil jij graag kans maken op de kaartjes voor Monster Jam 2019? Doe dan vooral mee met de winactie want ik mag een set weggeven. Let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de kaartjes van Monster Jam 2019.

 • Like Beebs and Moms op Facebook (en eventueel op Instagram). Doe je dit niet, dan maak je sowieso geen kans op de prijs!
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Tag iemand anders in het originele bericht op Facebook.
 • Het delen het bericht op Facebook wordt enorm gewaardeerd.
 • Je kan meedoen aan de winactie voor de 4 eerste rang kaartjes tot en met 30 maart 2019. Op 31 maart 2019 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

De winnaar is Baltine Buij! Gefeliciteerd Baltine, ik stuur je een berichtje.

Niet gewonnen? Niet getreurd want binnenkort komt er weer een hele toffe winactie online.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

5 COMMENTS

 • Marja

  Wat een monsters. Ik zou graag El Toro Loco in actie willen zien met ons gezin. Een wilde stier met oranje vlammen. Wat een power

 • Nelly

  Ik loot graag mee.

 • T.hellegers

  Win kaarten Monster Jam 2019 de Kuip Rotterdam om de monsters op vier wielen in actie te zien.Dus winnen deze kaartjes er voor.

 • jacqueline de Waal

  Wauw nog nooit geweest lijkt me heel gaaf

 • Marian B

  Dit zouden mijn mannen geweldig vinden! We maken er een echt gezinsuitje van!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *