gepersonaliseerde oorbellen met letter
Moms Fashion Recente berichten

Mijn gepersonaliseerde oorbellen met letter

Ik hou enorm van gepersonaliseerde sieraden. Zo passen mijn sieraden echt goed bij mij en complimenteren ze mij. Sinds het overlijden van ons zoontje droeg ik sterren en maan oorbellen, na 2 jaar wilde ik graag iets anders maar ik wist niet zo goed wat. Ik kon geen afscheid nemen van die oorbellen die zoveel voor mij betekenden. En toen kwam ik gepersonaliseerde oorbellen tegen! Ik laat je de mijne zien die me lieten huilen toen ik ze ontving.

Gepersonaliseerde armbanden en nu ook oorbellen

Na de geboorte van Evi kreeg ik van Patrick een ketting met haar naam. Zelf kocht ik een armband met haar naam, omdat ik deze mooi vond en omdat ik een ketting niet altijd kon dragen. De armband is sindsdien eigenlijk nooit meer afgegaan en ik kreeg er vorig jaar nog een prachtige gepersonaliseerde armband bij met de voorletters van mijn gezinsleden. Ik vind deze nog steeds zo mooi! Maar van mijn maantjes- en sterrenoorbellen kon ik geen afscheid nemen vanwege de emotionele lading. En toen kwam ik gepersonaliseerde oorbellen op het spoor.

Nieuwe webshops ontdekken

Eind januari ging ik naar Meet the Webshop. Een initiatief van Lucky Leaf waarbij meerdere webshops zichzelf en hun producten in het echt konden laten zien. Leuk omdat ik daar een aantal webshops tegen kwam die ik niet kende. Zo kwam ik daar ook James & Co tegen.

James & Co – minimalistische sieraden

Waar vroeger mijn sieraden niet groot genoeg konden ben ik tegenwoordig veel meer van de minimalistische sieraden. Het liefste dus ook nog eens gepersonaliseerd waardoor de sieraden een speciale betekenis voor mij krijgen. Bij James & Co zag ik mooie handgemaakte sieraden van sterling zilver of gold filled materiaal en met echte edelstenen. De kettingen en oorbellen zijn allemaal echt heel mooi – ik kon ze bij meet the webshop in het echt zien – maar mijn oog viel op 1 specifieke oorbel.

gepersonaliseerde oorbellen earparty oorbellen met letter

Gepersonaliseerde oorbellen met een letter

Zoals ik al schreef had ik moeite met het afscheid nemen van mijn manen- en sterrenoorbellen vanwege de emotionele betekenis die ze voor mij hadden. Ik wist niet zo goed wat ik anders wilde en als ik al iets zag vond ik ze niet speciaal genoeg om de manen en sterren te vervangen. Maar toen zag ik bij James & Co de LaBelle oorbel. En op deze hangers kun je dus letters laten graveren! Ineens wist ik: Deze moeten het zijn. Jamie van James & Co graveerde voor mij de eerste letters van Evi en ons zoontje zijn naam. Ik ben er zo intens gelukkig mee! Zo draag ik hen altijd bij mij. Toen ik de oorbellen ontving moest ik ervan huilen, ik vind ze zo mooi.

Wat vind jij van mijn nieuwe gepersonaliseerde oorbellen, zou het iets voor jou zijn?

Deze oorbellen heb ik gekregen, deze blog heb ik geschreven vanuit mijn enthousiasme.
Liefs, Kimberly
Gepersonaliseerde oorbellen met letter oorring zilver met letter

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vijf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.