Kaya Zilveren letterketting
Moms Fashion Recente berichten Winacties

Mijn nieuwe letter ketting met meerdere initialen

Dol ben ik op sieraden en ik heb meerdere sieraden die ik dagelijks draag. Daarnaast vind ik het fijn om gepersonaliseerde sieraden te dragen, zo zijn mijn sieraden echt van mij. Mijn nieuwste aanwinst is een letter ketting met meerdere initialen van echt zilver! En het mooie is: ik mag ook een volger gelukkig maken.

Een echt zilveren initialen ketting

Eerder had ik al een ketting met de initialen van mijn gezin en dan met een hartje erbij. De letters draaiden steeds en het frustreerde me waardoor ik de ketting afdeed maar ook nooit meer draag. Al een tijdje was ik op zoek naar een manier om de initialen van mijn gezin toch bij elkaar te hebben zonder dat de initialen steeds draaien.

Ik kwam mijn nieuwe ketting tegen bij Kaya Sieraden. Zij hebben een grote collectie die je kunt laten personaliseren. Zo kunnen ze een ketting graveren met naam / initialen of zelfs vingerafdruk maar ook kun je bedels uitkiezen die bij jou ( en jouw stijl) passen.

Letterketting

Combinaties maken met mijn nieuwe ketting!

Al een tijdje draag ik een ketting met mijn naam en ik wilde graag een langere ketting erbij zodat ik beide kettingen dagelijks kan dragen. Ik kwam uit op een zilveren ketting met de mogelijkheid om 4 initialen te laten graveren. Zo had ik de ruimte voor de voorletters van Evi, Patrick, mijzelf en de eerste letter van onze achternaam. Deze zilveren dames ketting is ook nog eens in lengte verstelbaar en daar ben ik erg blij mee, zo kan ik de ketting blijven combineren met andere kettingen. Maar ook kan ik de kettinglengte aanpassen aan de gelegenheid en aan mijn outfit.

Actievoorwaarden winactie

Wil jij ook kans maken op jouw eigen letter ketting? Ik mag er 1 aan een volger weggeven. Doe dus snel mee met deze winactie! Let op en lees de voorwaarden goed om kans te maken:

  • Volg Beebs and Moms op Instagram en Kayasieraden op Instagram
  • Reageer onder de originele post op Instagram door te laten weten dat je meedoet!
  • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op zo’n mooie letter ketting.
  • Like de laatste 6 foto’s op Instagram
  • Je kunt meedoen tot en met 30 januari 2019. 31 januari maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.