Hanglampen in je woonkamer - meerdere hanglampen combineren
Home en interieur

Interieurtrend | Hanglampen in de woonkamer

Vind jij hanglampen met meerdere lampen ook zo leuk? Deze nieuwe woontrend is hartstikke leuk boven je eettafel of juist als sfeerverlichting in de hoek van bijvoorbeeld de kamer. Hanglampen zijn onverminderd populair voor in de woonkamer. Laat je inspireren door deze blog!

Hanglampen met meerdere lampen

In de woonkamer is het belangrijk om een goede verlichting te hebben voor de donkere wintermaanden en de avonden. Met plafondlampen creëer jij een sfeervolle en gezellige woonkamer, ook tijdens de wintermaanden. Voor iedereen met twee linkerhanden kun je altijd even opzoeken hoe je meerdere lampen boven de eettafel ophangt.

Zelf 2 á 3 hanglampen combineren met elkaar

Uiteraard kan je zelf een goede combinatie van hanglampen maken waardoor een uniek geheel ontstaat. Combineer diverse vergelijkbare lampen van verschillende grootte bij elkaar en maak hier een geheel van. Met een aantal lampen die alleen overeenkomen qua kleur maak je hele originele combinatie. Of draai de snoeren van een aantal verschillende hanglampen om een stoere tak heen en maak er op die manier een geheel van. Dit geeft een heel stoer effect aan je eettafel. Ook met een aantal dezelfde kleinere lampen maak je een sfeervolle combinatie wanneer je deze lampen bij elkaar ophangt.

meerdere hanglampen boven de eettafel

Lees ook: hanglampen boven de eettafel

Een set hanglampen kopen?

Geen gedoe met allerlei snoeren en aansluitingen maar toch wel meerdere lampen bij elkaar? Dan is een set hanglampen waarschijnlijk de oplossing voor jou. De keuze uit lampensets bestaande uit meerdere lampen is groot, zo hoef je dus zelf niet op onderzoek uit voor het passend maken. Er zijn sets met lampen die bij elkaar passen maar een verschillende grootte hebben. Ook zijn er lampen die met 3 of 4 lampen bij elkaar aan een soort goot zijn bevestigd. Ideaal voor boven je eettafel bijvoorbeeld, zeker wanneer deze langwerpig is. Zo hangt er boven de gehele eettafel verlichting.

Besparen op de kosten voor je verlichting doe je zo!

Rotan hanglampen in de woonkamer

Een grote woontrend op het moment zijn accessoires van rotan. Ook (grote) lampenkappen van rotan zijn immens populair voor in slaapkamers en woonkamers. Door het materiaal hebben deze lampen een warme uitstraling en zodra je de lamp aanzet geven deze lampen een mooi verdeelde verlichting. Combineer deze lampen met andere accessoires van rotan, zo creëer je een luxe en fijne sfeer in je woonkamer.

Welke hanglampen kies jij voor je woonkamer?

Er zijn veel keuzes en zo is er altijd wel een mogelijkheid die optimaal bij jouw woonkamer en interieur past. Veel plezier met oriënteren en de aanschaf van jouw nieuwe hanglampen!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»