Weekoverzicht dit was week 23
Lifestyle Recente berichten

Dit was week 23 | Blogger by Nature, tips en de eerste MomMoments

Geregeld hoor ik terug dat mijn volgers door de algoritmes van Social Media de posts van Beebs and Moms missen. Jammer want er komen steeds vaker nieuwe artikelen online. Ook in week 23 dus, zo kon je lezen over o.a. Blogger by Nature, kreeg je verschillende tips en kwam de eerste MomMoments online. Kijk je mee naar week 23?

Dit was week 23

Toen ik het laatst met Merel van Lotus Writings besprak dat die algoritmes zo jammer zijn, gaf zij aan tegenwoordig een blog in de week te wijden aan een overzicht van de blogs die online zijn gekomen. En dat vond ik zo’n goed idee dat ik dat voortaan ook ga doen, thanks Merel!

Hooikoorts

Voor diegenen die me op Instagram volgen was het geen mysterie meer, ik werd flink geteisterd door hooikoorts en ging mijn rug laten tapen bij de fysiotherapeut. Ik hoorde daar veel goede geluiden over en was eigenlijk een beetje wanhopig. De jeuk in mijn verhemelte, mijn ogen en neus dreven me tot het uiterste. Door de pillen werd ik moe en het eeuwige niezen is als je kinderen hebt gebaard niet altijd even veilig. Maar hoe beviel dat tapen vanwege de hooikoorts mij?

Blogger by Nature

2 juli ging ik naar de tweede editie van Blogger by Nature om mijzelf bij te scholen op het gebied van bloggen. Maar ook waren er weer veel collega’s, werd er geborreld en waren er bitterballen. Een topdag dus! Van mijn familie en vriendinnen kreeg ik best veel vragen over wat er nou op zo’n dag gebeurd en wat ik dan zoal leer. Wat mijn programma inhield en waarom nu mijn to do lijst enorm gegroeid is kun je lezen in mijn verslag over de 2e editie van Blogger by Nature.

MomMoments #1

Eerder vroeg ik mijn volgers op social media wat zij graag terug zouden willen zien op Beebs and Moms. En zo ontstond MomMoments; een overzicht waarin ik je meeneem in mijn maand d.m.v. social media berichten, foto’s en uitleg. Omdat het de eerste editie was weet ik nog niet zo goed of ik deze vorm ga aanhouden of juist meer “behind the scenes” zal gaan. Dus dat ik jullie de dingen ga laten zien die ik nog niet eerder die maand op social media heb laten zien. Maar daarvoor moet ik weten wat jullie graag willen zien. Misschien toch nog maar een paar polletjes eraan wijden? Deze editie stond vol met kletspraatjes en nam jullie mee naar Texel, Moederdag, Blogger by Nature en meer.

Mijn zwangerschapsverlies Mirjam #2

De dappere en sterke Mirjam deelde deze week haar tweede deel van haar zwangerschapsverlies. Ik vind het zo knap dat zij haar verhaal wil delen en kan delen met mijn volgers. Haar verhaal zal veel vrouwen kunnen helpen in hun eigen zwangerschapsverlies. Ik ben blij dat er steeds meer vrouwen naar buiten treden met hun verhaal, het is een goede ontwikkeling want ik vind oprecht dat we deze verliezen niet alleen hoeven te doorgaan. Met elkaar kunnen we denk ik de wereld wat fijner maken. Wil je meer lezen over zwangerschapsverlies, via de volgende link kom je naar het menu waar alle zwangerschapsverliezen terug te lezen zijn.

Een wereldkaart in je home office

Door een samenwerking mocht ik een ontzettend toffe – en grote – wereldkaart uitzoeken voor onze home office. Het kantoor waar ik dagelijks bezig ben met Beebs and Moms en waar Patrick zijn administratie en hobby’s bijhoudt. Patrick wilde al sinds we in Velserbroek wonen een wereldkaart op zijn kantoor maar we konden steeds niet de juiste vinden. En ineens was het best moeilijk om de juiste uit te kiezen want er was een hoop om uit te kiezen. Welke we hebben gekozen en waarom deze zo gaaf is in je interieur lees je in Een wereldkaart in je home office.

Een nieuwe telefoon

Als blogger ben ik natuurlijk zo’n beetje vergroeid met mijn telefoon, foto’s maken, social media en WordPress checken. Het is een verlengstuk van mijn laptop en essentieel voor mijn bedrijf. Patrick mocht een nieuwe telefoon uitkiezen en ging na onderzoek toch voor de Samsung S8. Maar waarom hij voor deze ging en waarom ik toch zo jaloers ben op zijn nieuwe telefoon laat ik je weten in het artikel over Patrick zijn nieuwe telefoon.

Dat was week 23

Zoals je ziet was week 23 weer lekker gevuld met zelfs 6 nieuwe artikelen i.p.v. 5. Voor de komende week staan er weer 5 ingepland en aangezien ze al klaar zijn kan ik je zeggen dat ik weer leuke artikelen voor jullie heb! En wat dacht je van een nieuwe winactie?! Hoppa!

Komen jullie de komende week ook weer lezen?

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

8 COMMENTS

 • Nicole

  Lekker volle week. Heb net ook al een artikel gelezen van Blogger by Nature, lijkt me heel interessant. Mijn vriend heeft ook veel last van hooikoorts, maar bij hem helpt het tapen niet, hopelijk is het resultaat voor jou anders.
  Nicole onlangs geplaatst…ZARQA Sensitive Shampoo Every DayMy Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Het is ook echt heel leerzaam, mocht je de volgende keer in de gelegenheid zijn zou ik vooral proberen eens langs te gaan.

 • charlotte swart

  Het tapen hielp hier helaas ook niet maar wat een goed idee zo’n week overzicht!

  • Kimberly
   AUTHOR

   thanks, het tapen hielp gelukkig wel wat daarom ben ik nog een keer gegaan ?

 • Laura

  Die hooikoorts… zooooo irritant he! Ik word er soms gek van. Heb nu het vermoeden dat mijn zoon dit ook heeft… hij heeft zulke jeukende ogen… echt sneu!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Vreselijk! Weleens geprobeerd een half pilletje te geven om te kijken hoe dat werkt?

   • Laura

    nee nog niet gedaan eigenlijk… ga deze week ook met hem naar de huisarts dus zal ook eens vragen naar een allergietest en welke middeltjes ik eventueel kan gebruiken voor hem.
    Bij mezelf gooi ik er gewoon alles in, maar bij mn kindjes ben ik dan weer een muts op dat gebied… beetje voorzichtig 🙂

    • Kimberly
     AUTHOR

     Is toch ook goed! Bij E heb ik dat ook hoor, maar die pillen ken ik na jaren wel dus vandaar laatst geprobeerd. Zijn vrij te verkrijgen ook. Zo’n test is altijd verstandig.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.