Weekoverzicht dit was week 26 op Beebs and Moms, bodypositivity, een makkelijk recept, waterpokken en tips
Recente berichten

Dit was week 26 | Tips, bodypositivity, een makkelijk recept en meer

Social media gaat snel en daardoor wil je nog weleens iets missen. Maar hé ik help je en laat met een weekoverzicht zien wat er de afgelopen week online kwam op Beebs and Moms. Het was een gekke week en ik vertel waarom. Kijk je snel mee naar Dit was week 26?!

Dit was week 26 | Weekoverzicht

Jeetje, de week zat weer bomvol! En met allemaal leuke dingen maar ook best wel een heftig artikel voor mijzelf. Van de lezers kreeg ik alleen maar heel veel lieve reacties, ontzettend lief en fijn. Maar ook werd een artikel van mij gedeeld op de Facebookpagina Loedermoeders. En daardoor gingen mijn bezoekersaantallen ineens ontzettend hard op een meestal rustige zondag. Maar de reacties waren hartverwarmend! En dan te bedenken dat ik het heel erg spannend vond om het artikel te publiceren 2 weken terug. Ik wil namelijk niets ten koste van Evi doen, ook op de blog niet. Het artikel nog niet gelezen? Je lees hem via de link hieronder.

Een driftige dochter en haar moeder die ook maar een mens bleek te zijn.

Tips, tips en tips

In de eerste B&M tipt deelde ik allerlei tips voor uitjes, leuke apps en speelgoed met jullie. Even kijken wat hier nou de fijnste vorm voor gaat zijn maar ik vind het leuk om tips met jullie te delen. Maar ik wil van B&M geen uithangbord maken, daarom leek een samenvatting me leuk.

B&M tipt # 1 

Bodypositivity

Ik werd getagd om de bodypositivity tag in te vullen. En dat vond ik eerlijk gezegd vreselijk! Ik dacht dat ik wel redelijk bezig was met het zekerder worden maar tijdens het invullen bleek het tegenovergestelde. Huilende zocht ik de foto’s bij het artikel en ging ik zelfs letterlijk en figuurlijk met mijn billen bloot. Vreselijk! Maar de reacties waren ontzettend lief en deden me heel erg goed. Ze sterken me om mijzelf verder onder de oksels te pakken en door te zetten.

Bodypositivity | Eeuwig onzeker of zelfacceptatie?

Wens ik nou mijn kind ziek?

Evi heeft nog steeds geen waterpokken gehad en daar baal ik enorm van! In het artikel van de woensdag laat ik weten waarom ik zo baal en haal ik nog even naar boven wat waterpokken nou precies zijn.

Waterpokken, mijn kind heeft ze nog steeds niet gehad.

Mijn zwangerschapsverlies

Jeanine deelde haar zwangerschapsverlies en deelde die hele bekende momenten voor alle mama’s die hun kindje hebben verloren tijdens de zwangerschap. Doordat ik geregeld contact heb met Jeanine vond ik het nog specialer dat ik haar verhaal mocht delen op Beebs and Moms.

Mijn zwangerschapsverlies Jeanine

Makkelijk recept voor sticky chicken uit de oven

En als laatste maakte ik de week af met een makkelijk recept voor sticky chicken van kippendijen uit de oven. Zelfs Evi die niet zo gek is op kip at met groot plezier deze kip op waar ik zelfs van baalde dat ik niet nog meer ervan had gemaakt. Lekker zoet met een bite, yummie! En ik hou van makkelijk koken want hé mama, onderneemster en altijd druk op mijn eigen manier. Daarom deel ik het recept met jullie.

Lekkere en makkelijke sticky chicken 

Dat was week 26 alweer op de site! Nog niet alles gelezen? Via dit overzicht kun je weer makkelijk alle nieuwe artikelen nakijken.

Fijne zondag!

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.