Nieuwe telefoon Samsung Galaxy S8
Recente berichten Tips

De man heeft een nieuwe telefoon en ik ben jaloers!

Als blogger ben ik lichtjes vergroeid met mijn telefoon: Even snel een foto maken voor social media, reageren bij collega’s, mailtjes beantwoorden en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ik ben best blij met mijn Samsung hoor maar Patrick mocht een nieuwe telefoon uitzoeken en nu ben ik stiekem best jaloers. Maar waarom eigenlijk?

Nieuwe telefoon

Het liefste heb ik elk jaar een nieuwe telefoon, maar dat vind ik met de kosten voor een abonnement niet te doen. En voor het eerst in jaren ben ik mijn telefoon na een jaar nog steeds niet zat. Ik heb de S7 en die doet het prima. Maar toen was Patrick dus voor een nieuwe telefoon aan het kijken en werd ik jaloers.

Keuzes

Patrick kon namelijk kiezen tussen de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S9. En deze heeft dus alweer zoveel vernieuwde mogelijkheden in vergelijking tot mijn S7 dat ik er stiekem een beetje van baalde. Voor mijn S7 had ik de S5 en die deed het echt niet meer goed. Zodra ik kon verlengen heb ik dat dus snel gedaan. Maar als ik even had gewacht had ik de S8 een stuk betaalbaarder kunnen krijgen denk ik. Na een jaar merk ik dat mijn telefoon toch weer geregeld warm aan het worden is zonder reden. Vind ik vervelend maar ook vind ik het leuk om leuke foto’s te maken en doe ik dat nu o.a. voor de maandelijke MomMoments die vol staan met foto’s. Dat gaat toch makkelijker met een goede camera op je telefoon. Mijn telefoon heb ik vaker bij me dan mijn camera, de meeste mensen denk ik.

Maar goed, Patrick mocht dus voor een nieuwe telefoon kijken. En lange tijd hoorde ik hem over de Samsung Galaxy S9. Ik ging er dus ook vanuit dat hij deze besteld had toen hij van de week zei dat hij zijn nieuwe telefoon had besteld. Maar toen ik hem van de week zei jaloers te zijn dat hij een S9 heeft moest hij lachen. Blijkbaar heeft hij de S8 besteld en mij dat gezegd. Ik heb het niet gehoord of het is niet binnengekomen. Het zorgde voor een berg verbazing want hoezo was hij nou toch veranderd van mening?

Maar waarom S8?

Na het vergelijken van de 2 telefoons op o.a. Smartphone.nl waren er een paar redenen dat hij toch voor de Samsung Galaxy S8 is gegaan i.p.v. de Samsung Galaxy S9.

 • De kosten, de S8 is een stuk goedkoper qua prijs dan de S9.
 • Het scherm is hetzelfde van beide telefoons.
 • De S8 heeft meer keuze aan kleuren.
 • Allebei zijn ze draadloos op te laden.
 • Ze zijn nagenoeg hetzelfde.
 • Alleen de camera en de kwaliteit van de camera verschillen qua kwaliteit maar dat is verwaarloosbaar.
 • De plek van de vingerafdrukscanner is anders maar dat boeide Patrick eerlijk gezegd niet zo veel.

Jaloerse vrouw

Maar nu kampt Patrick dus met een jaloerse vrouw die ook een nieuwe telefoon wil maar die nog een jaar moet wachten. De verschillen tussen de S7 en S8 zijn namelijk toch ook weer niet heel erg groot maar dat draadloze opladen en de verbeterde batterij lijkt me heerlijk. En ook de camera is toch weer iets beter dus wie weet wat ik volgend jaar ga doen als ik een nieuwe telefoon mag uitkiezen.

Welke zou jij kiezen, de Samsung Galaxy S8 of de Samsung Galaxy S9?

Liefs Kimberly

Nieuwe telefoon Samsung Galaxy S8

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

7 COMMENTS

 • Christa

  Geen van beiden ?
  Ik ben volledig van Samsung afgestapt een aantal jaar geleden. Voor mij is het nu iPhone en ik wil dan ook heel graag de iPhone X.
  Maar: onbetaalbaar en ik mag nog niet verlengen ?

 • Marieke

  Ik zou hem omruilen 😉
  Maar ik hoef geen van beide. Heb heel wat Samsung telefoons gehad, maar ik vind het echt helemaal niks. Sinds 2012 heb ik iphone en ik wil nooit meer anders.

 • Laura

  Ik ben dus een echte iPhone gebruiker! Ook al weet ik dus dat de Samsung misschien wel betere kwaliteiten heeft, ik wil er nog niet echt aan… Heeft altijd tijd nodig bij mij 🙂

 • Jeanine

  Hier precies het zelfde. Ik loop qua telefoons gelijk met jou. Nu ook nog de S7 en daar was ik ooot dolgelukkig mee totdat mijn man inderdaad de S8 kreeg. Ik wil zelf hierna heel graag een Samsung Note, maar dit is wel gelijk weer erg groot. Heuj dit rijmt!! ?

  • Kimberly
   AUTHOR

   Een rijm is fijn. ??

 • nicole orriens

  Ik ben zelf gewend geraakt aan een iPhone, dus ik vind het lastig adviseren. Maar ik herken zeker het belang van een smartphone als blogger!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Best jammer eigenlijk ook, zou best minder afhankelijk willen zijn

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *