Dit was week 24, weekoverzicht artikelen Beebs and Moms
Persoonlijk Recente berichten

Dit was week 24 | ZZP update, kijkje in mijn slaapkamer en een persoonlijk artikel

Week 24 bracht weer allerlei leuke nieuwe berichten en ik had weer leuke dingen op mijn programma staan. Daarvan gaan jullie de komende tijd de berichten van zien. Maar welke berichten hebben jullie in week 24 kunnen lezen op Beebs and Moms?

Dit was week 24

In deze weekoverzichten blik ik terug op de artikelen die er doordeweeks verschijnen op Beebs and Moms maar die je misschien heb gemist door de algoritmes of door de drukte van het leven. Daarom een kort overzicht zodat je makkelijk ziet wat er online kwam, wat je wel of niet aanspreekt en dat je weer bij kunt lezen. Via de links kom je direct bij de artikelen van deze week.

Maandag is Update dag

Sinds deze week kun je elke maandag een nieuwe update lezen op Beebs and Moms. Deze maandag was het de beurt aan een update over mijn leven als startende ondernemer en hoe het ZZP’er leven voor mij nu gaat. Inkomsten blijven belangrijk en bouwen die zich een beetje op nu of blijft het wachten op de opdrachtgevers?

ZZP Update #3 Hoe zit het met mijn inkomsten?

Hoe ga ik om met de driftbuien van mijn dochter?

De driftbuien van Evi waren een lange tijd dagelijkse kost, het dreef me tot wanhoop. Ik schreef toen over wat er op zo’n moment gebeurde maar ook de weerslag die het op mij heeft. En wat kreeg ik een lieve reacties op deze column! Ik heb echt de liefste volgers van de wereld, dat weet ik zeker. Ik vond het doodeng om te publiceren en had het eerst geschreven voor een ander platform. Uiteindelijk koos ik ervoor om het toch op Beebs and Moms te zetten, het is namelijk een deel van ons leven (geweest) en in deze vorm vind ik het ook respectvol naar Evi. Zij staat boven alles en daarom wil ik haar wel goed neerzetten.

Er was eens een driftige dochter en haar mama die ook maar een mens bleek te zijn

Winactie

Op woensdag zette ik een nieuwe winactie online, vooral voor de kinderen. Maar de film Wolf in Schaapskleren hebben wij in een paar dagen alweer een paar keer gezien. Evi vind hem echt heel erg leuk en lacht haar billen zowat uit haar broek af en toe. Je kunt nog mee doen tot de 20e juni met de winactie dus wil je ook een toffe film voor je kinderen, doe dan snel nog mee.

Winactie Wolf in Schaapskleren

Donderdag is Mijn Zwangerschapsverlies- dag

Klinkt een beetje gek zo maar de donderdag is de vaste dag van de Mijn Zwangerschapsverlies rubriek. De rubriek waarin vrouwen hun persoonlijke verhalen delen over hun Zwangerschapsverlies. Door mijn werk als coach zwangerschapsverlies met Lief Gedragen vind ik het enorm belangrijk om hier de lans voor te breken voor andere vrouwen. We hoeven onze verliezen niet alleen te verwerken en te doorstaan. Wij vrouwen moeten echt meer elkaar steunen, ook hierin. En daarom bied ik met Beebs and Moms dit platform. Deze donderdag deelde Mirjam het derde deel van haar Zwangerschapsverlies. Heftig en ik heb zo veel respect voor haar hoe zij zich staande heeft gehouden.

Mijn zwangerschapsverlies Mirjam | Deel 3

Tips voor een betere nachtrust

Slaap is heel belangrijk! Slapen geneest zei mijn opa altijd al en ik merk zelf ook dat wanneer ik slecht slaap dat mijn draagkracht ook duidelijk minder aan het worden is. Als ouders hebben we snel het risico dat we minder (goed) slapen. Daarom geef ik 5 duidelijke tips voor een betere nachtrust én geef ik jullie een kijkje in mijn slaapkamer want ik heb een nieuw dekbedovertrek waar ik heel gelukkig mee ben. Want er staat iets op waar ik veel van hou!

5 tips voor een betere nachtrust

Liefs Kimberly

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.