Dit was week 24 weekoverzicht, sale shoplog H&M, mijn zwangerschapsverlies, Glitza Glittertattoos review
MomMoments

Dit was week 25 | Films, chocolade en wijn maar ook een Sale Shoplog

Het is weer zondag en dus is het vandaag het einde van week 25. Een week waarin ik mijn problemen met chocolade en wijn opbiechtte, liet zien wat ik voor Evi in de sale kocht, een review van een nieuwe toffe film deelde en waarom weer een emotioneel zwangerschapsverlies werd gedeeld. Lezen jullie mee?

Dit was week 25

Naast alle toffe blogs maakte ik ook de winnaar bekend van de winactie van de DVD van Wolf in Schaapskleren. Ik ging voor Lotus Writings naar de opening van de Spoorwegmuseum-kamer bij Stayokay in Utrecht en we gingen met het gezin naar Kinepolis om The Incredibles 2 in 3D te kijken.

Mijn liefde voor Chocolade en wijn

Inmiddels ben ik alweer een tijdje bezig met het programma van Newborn Fit Mama omdat ik meer in shape wil zijn. Maar hoe gaat het nou eigenlijk met me en waarom blijven chocolade en wijn me toch zo tergen? Je leest het allemaal in Update Monday van NBFM.

Update NBFM

Toffe film voor vrouwen en ladies night

Je kon in het weekoverzicht van week 24 al lezen dat ik naar de bioscoop was geweest en een ladies night met chocoladefontijnen! Love it natuurlijk maar ik ging dus naar Ocean’s 8. Een film met allerlei bekende vrouwen en gewapend met nacho’s heb ik de film bekeken. Hoe vond ik de film en is hij de moeite waard om in de bioscoop te kijken?

Review Ocean’s 8

Kids sale Shoplog

Niks zo fijn als shoppen in de sale en nog eens goed slagen ook! Ik ging met Evi shoppen bij H&M met flinke korting en we slaagden best wel goed voor haar, al zeg ik het zelf. 1 Missie is absoluut niet gelukt maar onze aankopen, inclusief een buikjeproof korte jeans voor mij laat ik aan jullie zien.

Shoplog Kids Sale

Mijn zwangerschapsverlies Carlein

Zoals mijn vaste lezers inmiddels weten is het op donderdag tijd voor de vaste rubriek: Mijn zwangerschapsverlies. Deze week vertelde Carlein over haar zwangerschapsverlies en wat het met haar gedaan heeft. Ontzettend lief en fijn dat Carlein haar verhaal heeft willen delen op Beebs and Moms.

Mijn zwangerschapsverlies | Carlein

Speelgoed Review

Ik heb ze nog niet zo veel gedaan maar ik kreeg van Glitza de coole Glittertattoos opgestuurd. Evi werd er erg blij van want glitters én hartjes dus we hebben het pakketjes gereviewd. Of ik er ook zo blij van werd of nog steeds glitters aan het opruimen ben lees je in deze blog.

Glitza Glittertattoos

Dat was week 25

Dat was het alweer voor deze week! Maar voor week 26 staan alweer hele andere toffe dingen ingepland. Wat dacht je van een blog vol nieuwtjes en tips voor uitjes en speelgoed? Of een artikel over strijkvrije overhemden – insert hallelujah moment – , een persoonlijk artikel over hoe ik mijzelf zie en weer een verschrikkelijk intens zwangerschapsverlies? Kortom, een heel wisselende week.

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

3 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.