Nintendo Super Mario Party en het geluid van Sonos
Recente berichten Speelgoed

Super Mario Party van Nintendo en Sonos

Afgelopen woensdagmiddag mocht Kimberley voor Beebs and Moms naar de Super Mario Party van Nintendo en Sonos. Een middag vol plezier, snoep, chips en taart en vooral plezier. Of zei ze dat al? Zij geeft ons een inkijkje in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gaming bij Nintendo en testte het geluid van de Sonos geluidsinstallatie. 

Wij gaan naar Mario

Na schooltijd verzamelde ik mijn kinderen om op weg te gaan naar Amsterdam. De oudste, bijna 5, vertelde op school al dat hij ’s middags naar Mario ging. Iedereen dacht waarschijnlijk dat hij ging spelen bij een vriendje, maar nee hallo: wij gingen naar Mario. Die van de karts. Die van Yoshi en Bowser. Super gaaf! We zouden gaan gamen! Iedereen super jaloers natuurlijk: ‘Jij doet alleen maar leuke dingen!’ Ja, dankzij Kimberly hoor.

Gaming is niet meer hetzelfde

Het evenement was heel goed opgezet. Voor groot en klein was er van alles te doen. De grotere kinderen (4+) konden gamen en knutselen en de jongsten smulden van al het lekkers. Ook was Mario zelf aanwezig op het event. Gaming is niet meer hetzelfde. Er wordt tegenwoordig echt rekening gehouden met het feit dat kinderen genoeg moeten bewegen en genoeg leren spelenderwijs. Zo stond er een Nintendo Switch met een Nintendo Labo.

Mario Bros. Nintendo
Mario Sonos Nintendo party

Eerst bouwen, dan spelen

Nintendo Labo is een set die je kunt gebruiken met de Nintendo Switch. Het is een bouwset die je in elkaar kunt zetten als stuur, hengel, vliegtuig etc. Hier moeten kinderen dus echt goed over na denken voordat ze kunnen spelen. Zodra het af is, kan de Nintendo Switch erin en kun je hem dus gebruiken op heel veel verschillende manieren: Racen, vissen en vliegen bijvoorbeeld. Echt heel leuk voor kinderen vanaf 7 jaar. De prijs van dit pakket is rond de €69,-.

Nintendo party

Nintendo en Sonos party

De party

Verder kon je dus ook gewoon leuke minigames spelen op de Switch. Hiervoor waren 4 controllers beschikbaar en hiermee konden de kinderen kleine wedstrijden tegen elkaar houden. Je moet de controllers ook bewegen om bijvoorbeeld snoepjes uit een potje te schudden. Heel interactief en goed voor de motorische ontwikkeling. De Switch kun je trouwens op de TV aansluiten, maar ook als gameboy-style in de hand of met een scherm voor twee personen. Zo kun je hem overal naartoe nemen. De switch kost rond de €319,-

Nintendo en Sonos party

Mooi geluid tijdens het spelen

De Switch stond in dit geval aangesloten op de TV en tijdens het spelen kwam er geweldig geluid vanaf. De Sonos Beam stond erop aangesloten. Een soundbar onder de TV. Cynthia van Sonos vertelde ons wat meer over deze geluidsinstallatie. Wat een fantastisch iets! Het was een soort bioscoopidee maar dan in huis. De Sonos Beam is regelbaar met een app en, met de Alexa van Amazone, met je stem zelfs regelbaar. Stel voor dat je in het hele huis Sonosboxen hebt, kun je die regelen met je stem of via de app.

Nintendo Sonos party

Dit is echt het perfecte cadeau voor de man! Zeker de Beam. Deze kun je namelijk gebruiken om alleen muziek op af te spelen, maar ook tijdens een film geeft het prachtig geluid. Je kunt zelfs de stemmen luider en sprekender maken en er zit een nachtstand op. Voor als de kinderen op bed liggen en de buren ook waarde hechten aan hun slaap. Het filtert dus de lage geluiden. Perfect! En zoals je hieronder leest op de foto, is het dus echt iets wat het waard is. De richtprijs is €419,-

Sonos party wist je dat gezinnen meer naar muziek luisteren
Nintendo Sonos party

Meer over Kimberley?

Dank je Kimberley voor het gaat naar de Super Mario Party van Nintendo en Sonos. Zo te zien was het echt een feestje! Wil je meer lezen van Kimberley? Op haar eigen site Mom on Top schrijft ze voor de sportieve mama.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *