B.Nosy jurk meisje metallic rokje
Kids Fashion Recente berichten

Klaar voor de feestdagen! | Shoplog Schattige Babykleertjes

Evi is net zoals ik gek op kleding! Het mag voor haar over het algemeen niet gek genoeg zijn en inmiddels heeft ze ook nog eens overal een mening over. Wij bestelden online kleren voor haar voor de feestdagen en voor haar verjaardag. Wat we bestelden zie je in deze shoplog van Schattige Babykleertjes.

Schattige Babykleertjes

Ondanks dat je zou denken dat je op deze site alleen goed zou kunnen slagen voor schattige babykleertjes geldt dat absoluut ook voor de grotere kinderen. Sterker nog, ik moest behoorlijk wat moeite doen om de online winkel niet leeg te trekken  😉 We bestelden een aantal ontzettend toffe dingen voor de komende feestdagen en voor Evi’s verjaardag. Ik vind dat altijd wel een ding, want voor haar verjaardag kopen we altijd iets nieuws. Vind ik er gewoonweg bij horen op zo’n speciale dag.

Lees ook: Evi’s verjaardagsoutfit

Shoplog met leuke jurkjes voor kleine meiden

Evi is gek op jurken en leggings. Het moet allemaal wel lekker en fijn zitten, broeken komen dus niet zomaar in haar kast of ze moeten heel zacht en eigenlijk gewoon een legging zijn. Omdat ze overal een mening over heeft en ik dat ook prima vind – zij moet het immers aan – gingen we samen kijken bij Schattige Babykleertjes. Evi bij mij op schoot en scrollen maar. Evi groeit de laatste tijd weer ineens de lengte in dus ik selecteerde de maat –  inmiddels 134 /140 – en selecteerde alles waar Evi blij van werd.

Het werd nog even selecteren in het winkelwagentje maar we zijn behoorlijk goed geslaagd, al zeg ik het zelf. Kijken jullie snel mee?

B.Nosy

Steeds als ik kleren van B.Nosy zie maakt dat me zo blij! Ik vind het een enorm tof merk, meisjesachtig maar toch stoer en de stoffen zijn lekker zacht. Ideaal voor Evi dus.

B.Nosy Jurk € 39,95

Deze jurk is echt zo ontzettend tof! Met de lieve print, dat stoere metallic “rokje”en een heerlijke zachte stof. Hij is nog wat lang maar zo kan Evi er wat langer mee doen. Ik vind deze jurk heel tof voor de feestdagen of haar verjaardag, donkerblauwe legging eronder en gaan.

B.Nosy jurk 134 schattige babykleertjes
B.Nosy jurk meisje metallic rokje

B.Nosy Jurk € 27,96  – Sale –

Deze jurk van B.Nosy vind ik zo ontzettend tof! Het is heel donkerblauw en de sterren die op haar schouders zitten breken het allemaal weer . Zeker met de gestreepte legging/ broek hieronder erbij is het echt een hele leuke outfit. De jurk is van een soort joggingstof dus lekker warm voor de komende koudere periode en ontzettend zacht. Ideaal voor Evi dus!

Jurk B.Nosy awesome girl
Jurk B.Nosy Awesome Girl en gestreepte broek

B.Nosy Broek € 26,36 – Sale –

Yup dit dus eigenlijk zo’n legging die een broek is of andersom. De stof is echt heel lekker zacht en rekbaar. Er zitten geen ritsen of andere harde onderdelen aan maar heeft wel kontzakken en een fake gulp. Het is niet een broek die ik haar aantrek naar school i.v.m. het wit maar die wel ideaal is voor verjaardagen, feestjes en ga zo maar door. Evi trok hem aan en bleef erover wrijven, een goed teken dus.

B.Nosy donkerblauw-wit gestreepte broek

B.Nosy Longsleeve € 18,36 – Sale –

Evi is gek op geel momenteel. Zo zat ik dus met een gele legging en 2 gele shirts in het winkelwagentje. Deze tekst vond ik zelf leuker dan die op het andere gele shirt en een gele legging blijft denk ik niet lang mooi geel. Zeker niet doordat Evi veel speelt op de skatebaan bij school. Daarom heeft die gele legging de schifting niet doorstaan 😉  Het kind is in ieder geval heel blij met dit shirt.

geel shirt B.Nosy

Geslaagd?

Hoe vind je de outfits die we besteld hebben bij Schattige Babykleertjes? Wat vind jij het leukste van onze aankopen?

Deze shoplog van Schattige Babykleertjes bevat artikelen die ik heb gekregen.
Dat maakt mijn enthousiasme niet minder.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *