Kids Fashion

Een verjaardagsoutfit kopen samen met mijn kleuter.

Toen ik nog een klein blond meisje was mocht ik van mijn ouders voor mijn verjaardag altijd een speciale verjaardagsoutfit uitkiezen. Ik vond dat altijd zo tof en voelde me echt jarig in mijn nieuwe kleren. Dat is de reden dat ik met onze kleine dame dus ook altijd een nieuwe outfit koop voor haar verjaardag.

 

Outfit voor de verjaardag

Ik kan niet zo goed oordelen over jongens want hoi, meisjesmama hier maar volgens mij vinden de meeste kinderen een nieuwe outfit wel heel fijn. Evi kiest momenteel graag voor een legging met een shirt. Vorig jaar koos zij nog voor een bloemetjesgordijn voor haar verjaardag tot mijn grote verdriet. Dit jaar is haar keuze wat stoerder en werd ik er zelfs blij van.

 

Name-It

Voor Evi koop ik graag Name-It. De prijzen zijn fijn, de kleding valt lang en de kwaliteit is goed. Ook vind ik dat ze gewoon hele toffe items in de collectie hebben. Vaak vind ik meisjeskleding enorm kleurrijk met een overload aan bloemen. Dat is gelukkig niet heel erg overheersend bij Name-It en daarom koop ik dit al jaren voor haar. Nu Evi graag dus shirts op een legging draagt vind ik het wel belangrijk dat ze een langer shirt daarop draagt. Ze is bijna 5 en dan vind ik het niet meer ok om een legging als een broek te gebruiken. Moet iedereen voor zich weten maar sinds dat ze geen luiers meer draagt vind ik het niet ideaal. Bij Name-It hebben ze toffe lange sweatjurken dus daar heb ik er een aantal van gekocht voor haar. Met een leerlook glam legging eronder is het naast meisjesachtig ook nog eens heel stoer.

Collagefoto Name-It collectie

B-Nosy

Het merk B-Nosy heeft hele fleurige kleding maar ook stoere artikelen. De kleding vind ik altijd heel zacht en voor een meisje die gevoelig is qua materialen is dat dus een echte uitkomst. Dat ook B-Nosy niet zulke hele drukke prints heeft vind ik dus zelf erg fijn. Doordat de sweatjurken niet zo druk zijn kun je ook makkelijk combineren met verschillende kleuren leggings. En dat vind ik dus wel een enorm voordeel. Voor een verjaardagsoutfit is het wel tof om het met een opvallende legging te combineren en voor naar school kun je dan de sweatjurk combineren met een rustigere legging of maillot.

Collagefoto B-Nosy collectie

 

Wat koos Evi als verjaardagsoutfit?

Samen met Evi heb ik gekeken naar welke outfit ze nou echt wilde voor haar verjaardag. En uiteraard werd het weer een legging met een “shirt”. De legging wilde ze niet nieuw want die had ze nog maar ze wilde dus wel graag een nieuw shirt. Maar goed, het werd nu dus een sweatjurk van Birds by D-Rag. Ik vind het zelf echt een enorm toffe jurk, vraag me niet wat de tekst erop betekent. Dat weet ik namelijk echt niet maar de stof, de bewerking en de kleur deden het wel helemaal ons. Evi wil de jurk graag aan met haar zwarte leerlook legging dus klaar zijn we. En gelukkig geen bloemetjesgordijn dit jaar. We kochten deze jurk bij een winkeltje bij ons in de buurt maar deze sweatjurk en alle andere kleertjes op de foto’s zijn ook te koop bij Olliewood; een zeer uitgebreide kinderkleding webshop.

 

Verjaardagsoutfit

 

Koop jij ook altijd met je kinderen een nieuwe verjaardagsoutfit voor hun verjaardag of vind je dat onzin?
Laat het me weten in de comments!

 

Liefs Kimberly

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking.

 

 

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Pingback: Kledingshoplog voor de foute kerst inclusief foute kersttrui! - Beebs and Moms on 13 december 2017