Leukste kastentrends 2020
Home en interieur Recente berichten

De leukste kastentrends van 2020

Welke trends zie je de komende tijd terug in de woningwinkels en op de woonboulevards? De leukste kastentrends van 2020 zet ik voor je op een rijtje en ik laat een aantal gave kasten aan je zien!

Interieurtrends voor 2020

De woontrends voor 2020 verschillen niet heel veel met die van 2019. Kleur, metaal, verweerd hout, warme stoffen en industrieel. Je ziet het allemaal terug. Waar de één voor een wit en Scandinavisch interieur gaat, kan de ander kiezen voor een industrieel interieur of juist heel warm ingerichte woning. Met deze kastentrends is jouw inrichting in ieder geval spot on.

De vitrinekasten anno 2020

Ik ben echt dol op vitrinekasten. Echter kunnen deze al snel wat statisch of ouderwets ogen, daarom is het zo fijn dat de vitrinekasten van nu veelal met hout en staal zijn. Deze vitrinekasten vind ik bijvoorbeeld echt prachtig. Zo heb je een fijne combinatie aan materialen die passend bij jouw interieur is. Inrichten zoals het bij jou past, met een paar mooie artikelen die je graag wilt uitlichten. De vitrinekast is er geweldig voor, zeker de vernieuwde versie die naast stoer ook gewoonweg heel mooi en modern is.

Kastentrends 2020 vitrinekasten

Stoere wandkasten

Ook in 2020 is de industriële trend nog steeds hip en happening. Bij de wandkasten zie je de industriële trend veelal terugkomen in robuust hout en stoer staal. Maar ook sierlijke en stijlvolle kasten zie je nu veel terugkomen. Juist als tegenwicht tegen het strakke van de industriële trend komen de wandkasten met rustieke uitstraling terug van weggeweest. Deze kasten zijn echter niet meer donkerkleurig maar juist mooi bewerkt waardoor zij lichter ogen. Halfopen of volledig met dichte deuren, de wandkast schept zeeën aan ruimte.

trends voor kasten in 2020 wandkasten

Tv kasten trends in 2020

Staal in combinatie met verweerd hout, volledig stalen kasten of wit en strak? Het kan allemaal voor je nieuwe tv kast. Een strak model of juist verschillende laagjes waarop je het e.e.a. kwijt kan en ook nog een plantje of andere accessoires op neer kunt zetten? Het kan allemaal tegenwoordig. De tv kast is niet meer alleen om de tv op neer te zetten of om de tv in te verstoppen ( wie kent die grote tv’s met dikke kont nog?) maar is een echte aanvulling in je interieur.

Kastentrends 2020 tv kasten

De 4 grote woontrends voor 2020 kun je hier bekijken.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *