vitamine abonnement atida pure review
Beauty en mode Reviews

Krijg jij wel genoeg vitamines binnen?

Ben jij net zoals ik en wil je wel graag iedere dag gezond eten maar lukt dat minder goed dan dat je zou willen? Ik probeerde een vitamine abonnement uit om te kijken of ik me beter zou voelen door de toevoeging van vitamines aan mijn dagelijkse regime. Maar ik ben ook nieuwsgierig hoe het gaat als alles klaar staat voor me, dus geen gedoe met allerlei potjes meer en zelf puzzelen.

Een vitamine abonnement

Een nieuwe gewoonte aanleren, dat doe je niet zomaar. Ik merk dat ik steeds weer mijn vitamines vergeet in te nemen na een paar dagen. Potjes openmaken (die vaak weer uit mijn klunzige handen vallen) en het puzzelen voordat je de juiste vitamines hebt. En vervolgens vergeet ik het dus nadat ik zo gedreven begon. Bij een vitamine abonnement van Atida Pure doe je eerst een test waarna de vitamines die ideaal zijn voor jou uitgelicht worden. Je kunt ook zelf kiezen welke vitamines je zou willen hebben, maar zelf vind ik het wel prettig om eerst die test te doen.

Na een paar dagen krijg je jouw doosje met sachets die gevuld zijn met vitamines binnen. Op iedere sachet staat wat erin zit en bij je levering ontvang je ook een formulier met meer informatie over de vitamines die je in de sachets hebt ontvangen. Zo weet je wat je dagelijks zal gaan innemen en welke voordelen deze vitamines je zullen geven.

Dagelijks vitamines slikken

In het verleden heb ik vaker een abonnement gehad op vitamines maar dan vergat ik nieuwe maanden te bestellen. Bij Atida Pure loopt je abonnement gewoon maandelijks door, je kunt hem tussentijds aanpassen en pauzeren, zodat je iedere maand een nieuwe rol met sachets binnenkrijgt. Zo is er zo min mogelijk kans dat jij je vitamines vergeet. Ideaal voor mensen zoals ik dus 🤭

De sachets van dit vitamine abonnement kende ik al door mijn werk in de zorg, apotheken gebruiken vaak dezelfde sachets. Anders kan het misschien wel even wennen zijn aan deze manier van vitamines innemen, gelukkig went het snel. Je kunt doordat de vitamines in sachets zitten ook gemakkelijk een zakje afscheuren en meenemen naar je werk. Of wanneer je een paar dagen weggaat, dan neem je de sachets mee die je die dagen nodig zal hebben. Het scheelt dus het meenemen van potjes of het zelf uitzetten van medicatie in weekdozen en dergelijke.

De sachets met de vitamines

Atida Pure Review

Zoals je leest ben ik zeer tevreden, de vitamines vergeet ik nu niet meer. Wel had ik graag nog een puntje van focus willen aangeven: ik kon 2 punten invullen, dat werden geheugen & botten en herstel. Naast deze punten had ik graag nog energie meer aandacht gegeven, dat kon nu helaas niet waardoor ik daarvoor zelf nog verder zou moeten kijken. Ik kan die vitamine ook via Atida Pure bestellen, dat is geen probleem maar ik weet dan niet zo goed welke ik het beste kan nemen. Heb jij daar geen last van? Dan komt het zeker weten goed. Uiteraard kun je via de klantenservice ook extra advies inwinnen, zij helpen je daar graag bij.

Zelf vitamine abonnement proberen met korting

Ik vind deze manier van vitamines nemen zeker een aanrader. Twijfel je? Dan kun je het allicht een maandje uitproberen en kijken of het voor jou ook zo goed werkt. Gebruik code B&M35 en ontvang 35% korting op je eerste twee bestellingen.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»