De leukste bikini's en badpakken voor curvy vrouwen
Beauty en mode Moms Fashion

De leukste bikini’s en badpakken voor curvy vrouwen

Ieder jaar hoor ik van veel vrouwen terug dat zij het uitzoeken van een nieuwe bikini of badpak een enorme uitdaging vinden. Er zijn vele verschillende soorten bikini’s en badpakken en waar dat vooral fijn is, is de kans dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien ook zeer aanwezig. Ik help je op weg!

Voller figuur en een plus size bikini of badpak?

Waar de gemiddelde kledingmaat van de Nederlandse vrouw maat 42 is het vaak boven die maat al zoeken geblazen naar een bikini of een badpak die lekker zit maar die er ook leuk uitziet. Er is gewoonweg minder keuze voor de grotere maten, voor de vollere en curvy vrouwen. Heb je een grote cupmaat? Dan is de speurtocht nog moeilijker maar gelukkig niet onmogelijk, je moet alleen weten waar je moet zoeken.

Plus size bikini en badpak

Voor heel veel maten en kwalitatief goede bikini’s en badpakken kun je terecht bij LASCANA. Deze online shop is onderdeel van OTTO en je kunt goed selecteren op jouw maat zodat je niet oneindig aan het zoeken bent. LASCANA heeft in hun collectie bikini’s en badpakken tot en met cupmaat H en maat 54. De collectie bestaat uit verschillende stijlen dus er zal altijd wel iets bij zitten waar jij erg gelukkig van gaat worden! Sportieve, tijdloze en hele vrouwelijke badpakken, het is maar net waar jij behoefte aan hebt.

Bikini high waist plus size

Ben jij juist op zoek naar een hippe (plus size) bikini met een goede high waist? Bij Asos kun je goed terecht voor hele toffe high waist bikini’s, zeker ook in grote maten. Het is bij Asos alleen even kijken naar de goede maat aangezien zij voor veel van hun collectie de Engelse maatvoering aanhouden.

Grote cupmaat in een bikini?

Ook voor grote cupmaten zijn er steeds meer leuke en hippe bikini’s en badpakken te vinden gelukkig. De tijd dat je per se aan zwarte tops of bloemenprints vastzat, die is gelukkig voorbij. Cupmaat G en H zie ik steeds vaker verschijnen op webshops. En heb je net zoals ik een grote cupmaat maar het liefste geen beugel in je bikini? Ook daarvoor zijn steeds meer mogelijkheden! Bij de 2 webshops die ik hierboven heb genoemd zal jij zeker weten slagen zodat je deze zomer vol vertrouwen en met plezier in je bikini of badpak over het strand of bij het zwembad zal kunnen flaneren!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»