Sneakers voor moeder en dochter matching zomer
Beauty en mode Kids Fashion Moms Fashion

Zo moeder, zo dochter. Onze toffe nieuwe sneakers!

Ieder seizoen heeft Evi nieuwe schoenen nodig, ook al is ze inmiddels acht, haar voeten blijven nog steeds flink groeien. Evi en ik vinden het allebei leuk om ietwat met elkaar te matchen qua outfit. Evi past zich nog steeds geregeld aan op mijn outfits, of ik op die van haar. Maar ik merk wel dat het wat lastiger was om onze sneakers op elkaar af te stemmen. Met haar maat 36 kan Evi nog bij de sommige merken van kinderschoenen terecht maar ze kan ook inmiddels bij de volwassen collecties terecht. Toch vind ik het nog steeds niet leuk om precies dezelfde sneakers te dragen, met onze nieuwste sneakers zijn we hartstikke goed geslaagd in ieder geval. Kijk je mee?

Matchende moeder en dochter sneakers

Comfort staat voor ons allebei bovenaan dus ik heb gezocht naar dadsneakers, sneakers met een lekkere dikke en stevige zool. Zo hebben we extra comfort tijdens het lopen. Evi en ik wandelen graag ons vaste rondje bij ons in de buurt langs de paardjes, het is dan wel fijn als je sneakers ook goed zitten. Met het oog op de lente en zomer koos ik voor sneakers met lichte kleuren. Dan zijn de sneakers goed te matchen met neutrale, lichte en witte kleding, juist de tinten die we vooral tijdens de lente en zomer dragen.

Welke sneakers koos ik voor ons?

Voor mijzelf koos ik voor lage sneakers van Via Vai in lichte kleuren en voor Evi koos ik voor sneakers in lichte kleuren uit de kindercollectie van Omoda zelf. Deze 2 pasten goed bij elkaar en die van Evi zijn wat stoerder, dat past wel goed bij haar kledingstijl van de laatste tijd. Haar sneaker is voorzien van een ritsje aan de zijkant en daar was ze aangenaam door verrast. Veters strikken vind ze inmiddels prima maar als ze het kan voorkomen heeft dat toch haar voorkeur.

Het leer van Evi haar schoenen is wat zachter en flexibeler dan van mijn schoenen van Via Vai. Ik heb altijd last ervan dat ik snel blaren krijg die ook nog eens direct opengaan, volgens mij vooral te wijten aan alle ballerina’s die ik begin van deze eeuw heb gedragen 😉 Maar helaas was het ook met deze sneakers snel raak, ik had mijn hielen ook beter moeten inpakken de eerste keren dat ik de sneakers droeg.

Tip; lees ook: blaren voorkomen en je Dr. Martens snel inlopen.

Sneakers twinning moeder en dochter zomer

Als moeder je outfit matchen met je dochter

Waar je meestal vooral outfits ziet voor moeder en dochter waarmee je kunt twinnen, jurken in vrouwen en kindermaat zijn er meer opties. Zoals je al aan onze sneakers ziet kun je ook op andere manieren met elkaar matchen zonder precies hetzelfde aan te hebben. Denk bijvoorbeeld aan kleuren die goed bij elkaar passen met een specifieke kleur die jullie beide dragen. Maar ook kledingstijlen of soortgelijke kleding en fashionable laarzen zorgen ervoor dat men direct ziet dat jullie bij elkaar matchen. Kleding moet vooral leuk zijn, voor jou en je dochter. Staar je dus niet blind op al die mommy & me outfits, maar creëer ze zelf. Wel zo origineel ook.

Sneakers twinning moeder en dochter zomer
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»