voorstelblog Petra voorstellen B&M blogger
Moms Persoonlijk

Voorstelblog Petra | Nieuwe blogger B&M

Emigreren naar Tenerife, midden in de coronapandemie en met een pasgeboren baby? Petra deed het en gaat jou meenemen in haar leven als moeder, psychologe, webshopeigenaar en dat allemaal vanaf Tenerife! Met haar blogs zal zij ons een uniek kijkje geven en zullen we ons gewoon even in warmere oorden wanen 😉 In deze blog stelt zij zich aan je voor.

Voorstellen Petra

Hallo allemaal!

Mijn naam is Petra, ik ben 35, getrouwd en sinds juni mama van dochter Lena. Lena is er gekomen na het doorlopen van een jarenlang fertiliteitstraject, een groot wonder dus! Sinds juni begeef ik me in een hele nieuwe fase in het leven, als moeder. Dat is een uitdaging, zeker gezien de andere dingen die gaande zijn.

Om je een indruk te geven: ik ben psycholoog met een eigen praktijk, mijn man en ik dealen nog met de restanten van een vechtscheiding in zijn verleden, ik ben recent een webshop begonnen om mijn creatieve ei in kwijt te kunnen en oh ja, we wonen sinds deze maand voor minimaal een half jaar op Tenerife!

Al jaren wilden wij hierheen emigreren, maar kwam het er niet van omdat wij bezig waren met onze kinderwens. Toen we eindelijk konden gaan na de geboorte van Lena, zaten we midden in de Corona-sh*t en dus besloten we er een proefemigratie van te maken. We zouden hier dus zomaar langer kunnen blijven, maar het kan ook zijn dat we binnenkort met gierende vliegtuigbanden terug naar Nederland komen 😉

Kortom: genoeg om over te schrijven dus!

Liefs,

Petra

Volg Petra op Instagram

Ook dol op schrijven?

En vind je het leuk om blogs voor een ontzettend leuk platform voor moeders te schrijven? Dan lees je in mijn oproep voor gastbloggers alles waar ik naar zoek en wat ik jou kan bieden wanneer je gaat schrijven voor Beebs and Moms.

Petra

Petra

Mijn naam is Petra, ik ben 35, getrouwd en sinds juni mama van dochter Lena. Lena is er gekomen na het doorlopen van een jarenlang fertiliteitstraject, een groot wonder dus! Sinds juni begeef ik me in een hele nieuwe fase in het leven, als moeder. Dat is een uitdaging, zeker gezien de andere dingen die gaande zijn. Om je een indruk te geven: ik ben psycholoog met een eigen praktijk, mijn man en ik dealen nog met de restanten van een vechtscheiding in zijn verleden, ik ben recent een webshop begonnen om mijn creatieve ei in kwijt te kunnen en oh ja, we wonen sinds deze maand voor minimaal een half jaar op Tenerife!

«

»