Blog Diëtiste Cassandra
Column

Voorstelblog Cassandra | Nieuwe blogger B&M

Toen Kimberly na jarenlange klachten door PDS naar de diëtiste ging, bleek dat een enorm leuke vrouw te zijn! Niet zo raar dus dat Cassandra voor het B&M team werd gevraagd. Cassandra weet heel veel van FODMAP en als diëtiste kan zij zeker weten een hoop moeders helpen. In deze blog stelt zij zich aan je voor.

Even voorstellen: diëtiste Cassandra

Hey!

Wat leuk dat jij deze voorstel blog opent! Kimberly heeft mij gevraagd of ik af en toe een blog wil schrijven. En dat wil ik natuurlijk! Superleuk!

Als eerste blog is het dan misschien wel handig als jullie mij leren kennen. Mijn naam is Cassandra Akersloot en ik ben diëtiste, sportdiëtiste & leefstijlcoach. Een jonge ondernemer, die niet stil kan zitten. Veel mensen beginnen mij al een echte ‘workaholic’ te noemen. Maar, persoonlijk vind ik dit maar onzin. Ik zie mijn werk niet echt als mijn werk. Dit klinkt gek, maar ik vind het super om mijn kennis met anderen te kunnen delen en natuurlijk anderen te helpen bij het stellen en behalen van hun doelen. En wanneer iemand lekker op weg is? Dan krijg ik daar zelf energie van! Wanneer iemand iets minder lekker op weg is, maar we samen de motivatie weer kunnen vinden? Ook daar krijg ik energie van!

Mijn interessegebied is breed. Ik heb een passie voor de gezondheid en alles wat daaromheen zit. Ik kan denk ik wel met zekerheid zeggen dat ik geen doorsnee diëtiste ben. Graag kijk ik samen met jou waar jij behoefte aan hebt. Een voorbeeldschema wil ik met alle liefde maken, maar wel een die gebaseerd is op JOU. Het uiteindelijke doel: zelf bewust keuzes kunnen maken, waarbij jij mij niet nodig hebt. En uiteraard kijk ik graag veel verder mee dan alleen de voeding. Dus: heb jij tussentijds behoeften aan meer kennis over stress(reductie), ontspanning, slaap, sport of juist meer zelfvertrouwen te krijgen? Het kan allemaal hoor! We nemen alles mee om jouw doel te kunnen behalen.

Ik denk dat ik nog wel uren door kan typen over mijn vak… maar dat komen jullie vanzelf allemaal te lezen als jullie de blogs blijven volgen!

Nog even een paar leuke feitjes over mij:

  • Ik ben een jonge ondernemer, waarvan het hoofd niet stilstaat. Weekend? Heerlijk, kan je mij alsnog achter mijn laptop vinden… Allemaal leuke ideeën aan het uitwerken.
  • Is een verslaving aan wandelen een ding? Anders heb ik die hoor! Heerlijk, frisse lucht, natuur (al is de regen soms wel rot) en tegelijkertijd wat stapjes zetten. Vaak ben ik te vinden samen met mijn hond, maar alleen kan je me ook zomaar tegenkomen!
  • Verslaving aan thee is sowieso een ding. Iedereen in mijn omgeving zit ik achterna met thee. Wel genoeg drinken hé jongens! Eindstand… veel vaker naar de wc dan je lief is, want ja al dat vocht moet er ook weer uit ;).
  • Ik ben vaak in de sportschool te vinden. Niet alleen omdat ik daar ook de helft van de week aan het werk ben, maar ook omdat ik graag sport!
  • ’S nachts kan je mij wakker maken voor een lekker stukje melkchocolade (en die kop thee mag er ook wel bij hoor!)

Ik ben erg benieuwd waar je graag meer over te weten wilt komen! Dan kan ik dit meenemen in de blogs. Je zou mij heel erg helpen door me dat te laten weten via mijn Instagram.

In ieder geval… tot snel, bij de eerste blog met inhoudelijke informatie! Ik heb er zin in.

Liefs,

Cassandra

Cassandra

Mijn naam is Cassandra Akersloot en ik ben diëtiste, sportdiëtiste & leefstijlcoach. Een jonge ondernemer, die niet stil kan zitten. Ik kan denk ik wel met zekerheid zeggen dat ik geen doorsnee diëtiste ben. Ik kijk graag samen met jou waar jij behoefte aan hebt.

«

»