een geboortebord, vlag of sticker om de geboorte van je baby aan te kondigen
Baby Kinderen Zwangerschap

Vier de geboorte van jouw baby met een geboortebord

De geboorte van je baby kan je wel van de hoogste bergen schreeuwen, al zou ik dat zo vlak na je bevalling niet doen. De buren tonen interesse in je baby en het kraambezoek staat ook al te trappelen. Maak de naam van je baby bekend en versier het raam met een tof geboortebord, een geboortevlag of een geboortesticker.

De leukste manieren om de geboorte van jouw baby aan te kondigen!

Wil je ook vol trots de naam van jouw baby bekend maken en duidelijk maken dat je kindje geboren is? Dan is het hartstikke leuk om met een geboortebord, geboortevlag of een geboortesticker te vieren dat je baby geboren is. Het fijne is dat dit ook nog eens gemakkelijke manieren zijn om je huis te versieren na de geboorte en om de naam van je baby bekend te maken.

Geboortebord raam of in tuin

Met een geboortebord kan je gemakkelijk de naam van jouw baby bekend maken aan de buren en ook voor het kraambezoek is het direct duidelijk waar ze moeten zijn. Maak een mooi ontwerp of maak gebruik van een kant en klaar ontwerp voor het geboortebord. Maar je kan ook het ontwerp van het geboortekaartje doortrekken in het ontwerp van het geboortebord. Je kan gemakkelijk een geboortebord maken bij Geboorteplein.

Wat ik zelf zo leuk vind aan de geboorteborden is dat je ervoor kunt kiezen om een bord in de tuin te zetten, moet je die wel hebben natuurlijk. Maar je kan er ook voor kiezen om een bord aan je raam te bevestigen, dit is dan volgens het systeem dat makelaars gebruiken (een makelaarsbord).

Geboortevlag met naam

Vind je een vlag leuker om de geboorte van je kindje mee te vieren? Een geboortevlag is een enorm toffe en feestelijke manier om de naam van je baby bekend te maken. Het mooie daarvan is ook nog eens dat je een vlag klein kan opvouwen en dat je hem daarna kan bewaren (in een geboortedoos) voor je kindje. Lijkt me echt een ontzettend leuke toevoeging naast het eerste rompertje en sokjes om later cadeau te geven of om gewoonweg te bewaren.

Op zoek naar ideeën voor kraamcadeaus? Hier vind je de 5 leukste kraamcadeaus!

Een geboortesticker voor het raam

Geen mogelijkheid om iets aan de ramen te hangen of een vlag uit te hangen, of vind je iets anders leuker? Als je voorkeur uitgaat naar een sticker op het raam is de keuze enorm. Een geboortesticker is ontzettend leuk en ook nog eens gemakkelijk aan te brengen.

Een babyshower organiseren? Lees hier alles over het organiseren van een babyshower

Toen ik zwanger was van mijn dochter (2012) was het een trend om grote houten borden met “Xenos”‘ teksten erop in de tuin te zetten. Of een ooievaar die zogenaamd tegen het raam was gevlogen. Dat was niet mijn stijl en dus maakte ik zelf een slinger met mijn dochters naam voor het raam. De trend die je nu ziet met de geboorteborden, vlaggen en raamstickers vind ik echt heel erg leuk. Het gepersonaliseerde aspect ervan en de mogelijkheden zorgen ervoor dat het altijd origineel blijft. En mocht je nou echt heel graag iets met een ooievaar willen hebben? Ook die zijn nog steeds ruimschoots beschikbaar! 😉

Liefs, Kimberly

De foto’s uit deze blog komen van Geboorteplein.nl

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»