Spotter GPS horloge getest armyprint roze
Kinderen Reviews

Veilig buitenspelen met Spotter GPS horloge | Review

Wanneer je kindje buiten gaat spelen kan het prettig zijn voor je kindje en voor jou om een GPS horloge aan te schaffen. Zo kunnen jullie toch in contact staan met elkaar en kun je zien waar je kindje is. Wij testten het Spotter GPS horloge en laten jou weten hoe dat ons is bevallen.

Het Spotter GPS horloge getest

Evi vind buitenspelen leuk maar haar vriendinnetjes wonen allemaal aan de andere kant van een drukke weg. Hierdoor is spontaan buitenspelen minder gemakkelijk omdat wij als ouders moeten afspreken met de ouders van de vriendinnetjes. Eerst brachten we de meiden steeds over de drukke weg maar nu ze (bijna) 8 jaar zijn willen ze graag deze weg zelfstandig oversteken. Daarnaast vind Evi het prettig om een lijntje te houden met mij, dat geeft haar een veilig gevoel. Dit leek ons dus een perfect moment om het Spotter GPS horloge te testen, zeker na alle positieve ervaringen van anderen.

GPS horloges te hacken?

Al een tijdje waren we aan het kijken naar een GPS horloge. Maar na via Google allerlei reviews te hebben gelezen over onveilige GPS horloges die werden gehackt en dergelijke werden we wat terughoudender. Toen hoorden we via een vriendin over de GPS horloges van Spotter. Deze horloges kunnen niet worden gehackt, zijn veilig en betrouwbaar. De gegevens van de horloges worden opgeslagen op dusdanig betrouwbare en beveiligde servers dat ook de overheid er gebruik van maakt.

Spotter werkt op prepaid basis

Je zit niet vast aan contracten of abonnementskosten. De Spotter GPS tracker werkt op prepaid basis. Dit betekent dat je de Spotter opwaardeert wanneer je er gebruik van wilt maken. Maak je geen gebruik van de Spotter, dan waardeer je niet op. Betaalbaar en Flexibel. De eerste keer dat je de Spotter activeert, maak je één maand gratis gebruik van alle functionaliteiten. Na afloop van deze periode waardeer je de Spotter op met 3, 6 of 12 maanden tegoed. De Spotter werkt door heel Europa zonder meerprijs.

3 maanden tegoed€  14,99
6 maanden tegoed€  26,95
12 maanden tegoed€  47,88

Functionaliteiten

Met een opwaardering beschik je over alle functionaliteiten:

  • Automatische locatieafgifte
  • SOS-alarm in noodsituaties
  • Telefoongesprek voeren
  • Veiligheidszone instellen

In geval van een noodsituatie kan je kindje 3  seconden op de SOS-knop drukken voorop de Spotter GPS tracker. Nu wordt er direct bericht gestuurd naar de gekoppelde gebruiker met de actuele locatie en de naam van de Spotter. Dit is vooral handig omdat je dan direct weet dat je kindje zich niet veilig voelt. Je kunt dan je kindje bellen via de app: via een centrale of skype.

SOS knop Spotter GPS horloge
Noodknop op het Spotter horloge

Onze ervaring met het horloge met GPS van Spotter

Op dit moment heb je bij Spotter de keuze uit 3 verschillende kleuren bandjes voor het horloge: een groene armyprint, een roze armyprint en een zwart bandje. De laatste zou voor senioren zijn maar kan ook prima voor grote kinderen worden gebruikt. Evi koos voor het horlogebandje met de roze armyprint. Het is even puzzelen met het correct aansluiten van het horloge op de oplader maar daarna laad hij snel op. Met de bijgevoegde spottercode kun je jouw GPS horloge aanmelden bij Spotter. Ook is er een app te downloaden zodat je niet afhankelijk bent van een desktop.

Hierna kun je diverse adressen instellen zoals het thuisadres maar ook het adres van vrienden etc. Zo blijft het duidelijk en overzichtelijk. Toen Evi haar horloge nog om had toen zij met haar vader wegging, kreeg ik keurig een melding in mijn mail dat zij buiten de zone was. Op de terugreis kreeg ik weer netjes een melding in mijn mail dat zij weer binnen de zone was. Via de app kan je deze meldingen ook ontvangen, maar zover ik heb kunnen ontdekken kan je de meldingen via de mail niet uitzetten.

Evi vind het horloge prettig zitten en is enthousiast! Ze vind het fijn dat ik haar kan lokaliseren en dat zij met mij in contact kan komen. De zones instellen zijn prettig maar nog niet echt bij ons van toepassing omdat zij nog niet ver weg gaat.

Spotter GPS horloge roze armyprint review

Onze conclusie

Wij vinden het heel prettig om dit horloge te gebruiken. Evi heeft meer vrijheid en kan aangeven wanneer zij de drukke weg overgaat. Het scheelt mij zoeken om haar op tijd binnen te krijgen want door het alarm in te stellen weet zij wanneer het tijd is om naar huis te komen. Evi voelt zich ook een stuk veiliger nu ze weet dat ik kan zien waar zij is en dat zij mij kan inschakelen.

Koop jouw eigen Spotter GPS horloge

Het Spotter GPS Horloge kost € 95,95 o.a. bij Bol.com. Je koopt ze door op de afbeeldingen hieronder te klikken.

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *