Lianne Veldkamp Fotografie winactie fotoshoot
Winacties

Win een fotoshoot | B&M 4 jaar winweek

Wie wilt er nou geen prachtige foto’s van haar gezin?! Iedere moeder wel lijkt me. En daarom mag ik een fotoshoot weggeven van Lianne Veldkamp Fotografie aan één van mijn volgers!

Een fotoshoot met het gezin

Ieder jaar probeer ik met mijn gezin een fotoshoot te hebben, voor mij is het natuurlijk ook prettig voor mijn blog en social media. Maar ook voordat ik Beebs and Moms had deden we ieder jaar een fotoshoot. Prachtige foto’s van je gezin en je opgroeiende kindje vind ik echt een verrijking. Je kunt er een speciaal fotoboek mee maken of juist je lievelingsfoto’s uitvergroot ophangen in huis. Ideaal dus en een investering die het zeker waard is.

Over Lianne Veldkamp Fotografie

Mijn naam is Lianne, freelance fotograaf sinds 2013. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochters in Alphen aan den Rijn. 

Mijn werk is heel verschillend maar bij elke opdracht staat de mens centraal. Mooie, pure en vooral spontane fotoshoots, niet in een studio maar gewoon bij jullie thuis of lekker buiten op locatie. Hier zijn mensen echt, ook de eigenwijze peuter en de stoere lieve kids!

Ik wil jullie verhaal vertellen met mijn foto’s

Mijn favoriete foto’s zijn de foto’s waar jullie met een glimlach naar blijven kijken. Een foto die een fijn gevoel geeft. Een foto van een schaterende dreumes, je partner verliefd kijkend naar jouw mooie zwangere buik of een klein handje wat de jouwe vastpakt.

Wat kun je winnen?

Lifestyle pakket t.w.v. € 125 van Lianne Veldkamp Fotografie met de volgende inhoud:

 • 1 uur fotografie op een door jullie gekozen locatie
 • 10 foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie, stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt
 • maximaal 4 personen. Voor meer personen geldt een tarief van € 10 per extra persoon

Voorwaarden winactie Fotoshoot van Lianne Veldkamp Fotografie

Wil jij graag kans maken op die mooie lifestyle fotoshoot van Lianne? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt:

 1. Volg Beebs and Moms en Lianne Veldkamp Fotografie op Instagram.
 2. Reageer onder de winactie post op Instagram dat je meedoet – ->
  Reacties op de blog of Facebook tellen niet mee.
 3. Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij deze prijs ook wel zouden willen winnen.
 4. 7 augustus 2020 stuur ik de winnares een bericht.
 5. Over de winnaar zal i.v.m. privacy niet worden gecorrespondeerd.
Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

1 COMMENT

 • Avatar
  Erika Van koert

  Wat leuk ! Ze blijkt ook nog eens een dorp verderop te wonen. Ik doe graag mee

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.