Lava Lava
Moms Fashion Recente berichten

Ken jij het Nederlandse Lava Lava al?

De zomer staat om de hoek en de komende week verwachten ze heerlijk weer. De mama’s (meestal dan) gaan weer op zoek naar vrolijke en zomerse kleding voor de kinderen want die zijn natuurlijk weer overal uitgegroeid. En toen zag ik Lava Lava, een nieuw Nederlands merk met hele leuke items.

Lava Lava

Eerlijk gezegd kende ik Lava Lava dus nog helemaal niet maar  wat ziet het er ontzettend zomers uit! Nu ben ik niet zo into Ibiza zoals sommige anderen onder ons zijn maar ik krijg er wel een hele Ibiza vibe van. Dit jaar gaan wij zeer waarschijnlijk niet op vakantie dus het is toch fantastisch als je op het strand van IJmuiden al een Ibiza sfeer kunt krijgen?! De prints geven mij echt een vakantiegevoel en dat in combinatie met de kleuren van de kleding is je kleine meid met Lava Lava klaar voor de zomer. Ik vind het hele stoere kleding en ik denk dus dat Evi er ook heel blij van gaat worden. Want ondanks dat het heel stoer is, is het ook nog eens erg meisjesachtig.

Lava Lava

 

Lava Lava

De collectie

De rokken, jurken, tops en shorts hebben stoere prints en zijn vrolijk gekleurd. Maar ze hebben niet die enorme neonkleuren waar je meestal mee plat wordt gegooid in de zomer voor de meiden. Ik word er in ieder geval heel blij van. Lava Lava is te krijgen voor de meiden in de maten 116 t/m 176. Sinds Februari dit jaar is Lava Lava te koop, de prijzen variëren van € 14,95 voor de shirts tot € 49,95 voor de jurken. In de winkels heb ik het nog niet gezien maar via Google kwam ik wel al wat webshops tegen die deze collectie verkopen.

Lava Lava

Lava Lava

 

Mijn favorieten

Mijn favorieten zijn de lange blauwe jurk, de armygroene shorts en de lange groene rok met Aztec print. Het armygroene shirtje lijkt me heel leuk bij de shorts en ik zie Evi er al mee lopen in het zonnetje. Slippertjes aan, de haren los in de wind (met een haarband erin denk ik). Ik denk dat het haar ontzettend leuk staat.

Lava Lava

 

Wat zijn jouw favorieten?

Dit is een bericht met marketingcontent. Ik schrijf alleen over merken, collecties en producten waar ik enthousiast over ben.
Beebs and Moms wordt hiervoor niet gesponsord in wat voor vorm dan ook. Mijn enthousiasme is dus oprecht.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

1 COMMENT

  • Vlijtig Liesje

    Het ziet er leuk uit. Ik houd wel van die sprekende, stevige kleuren. Ik had nog niet van dit merk gehoord, dus dank voor de tip.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *