Sinterklaas bloghop 2020
Recente berichten

Win Rainbow High Fashion Doll | Sinterklaas bloghop

Kans maken op een ontzettend leuke Rainbow High Fashion Doll en nog 38 andere toffe prijzen? Met deze Sinterklaas bloghop doen 39 bloggers mee zodat Sinterklaas wat meer rust kan hebben tot pakjesavond. Kijk snel verder voor de winvoorwaarden om kans te maken op de Rainbow High Fashion Doll .

Sinterklaas bloghop 2020

De Sinterklaas bloghop 2020 is een enorme bloghop, er doen namelijk 39 blogs mee met leuke winacties. Iedere blog stuurt je door naar de volgende blog en winactie, zo maak je niet 1 maar zelfs 39 keer kans op een leuke prijs. Vind je een bepaalde prijs niet zo leuk? Geen probleem, dan hop je gewoon door naar de volgende blog en winactie. Het leukste aan de Sinterklaas bloghop is dat je misschien wel nieuwe leuke blogs tegenkomt. Het kan zijn dat je nu deze blog leest via Yvonne met de blog Vegalifestyle waar zij jou inspireert met de vegan lifestyle.

Over Beebs and Moms

Super dat je ook mee komt doen met de winactie op Beebs and Moms, afgekort B&M. Op deze blog schrijf ik over lifestyle, het moederschap maar ook over het ondernemerschap en schrijf ik inspirerende blogs zoals de blog met 50 tips voor zelfzorg. Naast B&M de blog ben ik coach voor moeders en online ondernemers. Mijn coaching bestaat uit het vergroten van zelfzorg, zelfvertrouwen en authenticiteit als online ondernemer. Wil je hier meer over weten, kijk dan zeker bij mijn coachingsaanbod. Ik heb namelijk ook een heel fijn en laagdrempelig maar zeer waardevol e-book geschreven: meer geluk door zelfzorg en zelfvertrouwen.

Jade Hunter™ Rainbow High Fashion Doll groen

Een Rainbow High Fashion Doll winnen

Volgens de legende staat er een pot met goud aan het einde van de regenboog. Maar eigenlijk staat er nog iets veel specialers. Alleen degenen met oog voor opvallende outfits kunnen de regenboog volgen tot aan Rainbow High™, de kleurrijke modeschool waar iedereen leert om het mooiste van zichzelf te laten zien.

Verzamel een hele regenboog aan schitterende modepoppen met Rainbow High™. Maak kennis met Jade Hunter™. Ze is van top tot teen gekleed in het groen, heeft een prachtig gezichtje, lange wimpers en supermooi, borstelbaar haar. Ze is volledig beweegbaar en poseerbaar. Haar armen en benen zijn buigbaar, zodat je haar in allerlei glamoureuze houdingen kunt zetten. Jade is inclusief 2 complete outfits om te mixen en matchen voor opvallende, adembenemende looks. Ze heeft een edgy, originele look die overal en altijd opvalt. Haar outfits: een gewatteerd jack, twee T-shirts, graffitishorts, een tracksuit, sneakers en meer. Ook inbegrepen zijn een haarkam, twee kledinghangers en een poppenstandaard.

Verzamel ze alle 6: Ruby Anderson™, Poppy Rowan™, Sunny Madison™, Jade Hunter™, Skyler Bradshaw™ en Violet Willow™

Rainbow High dolls
Jade Hunter™ Rainbow High Fashion Doll groen

De voorwaarden voor deze winactie

Wil jij kans maken op zo’n toffe Rainbow High Fashion Doll? Ik mag Jade Hunter™ ( de groene pop) weggeven aan één van mijn volgers. Het is belangrijk dat je voldoet aan de volgende voorwaarden om kans te maken op de pop:

  • Like Beebs and Moms op Facebook
  • Like de post van de Sinterklaas Bloghop
  • Tag 2 anderen waarvan jij denkt dat zij ook wel kans willen maken op deze Rainbow High Jade Hunter™
  • Ik maak de winnaar 20 november 2020 bekend, je kan dus meedoen met de winactie t/m 19 november 2020.

De volgende winactie in deze Sinterklaas bloghop

Wil je kans maken op nog een leuke winactie? Dan moet je zeker lekker verder bloghoppen naar Cynthia van Cynspirerend. Je kent haar misschien wel van haar deelname aan de zelfzorgvrijdag. Cynthia schrijft 2x per week een blog: maandags één over spellen, bewust leven of een blog over het moederschap en op vrijdag deelt zij een recept.

Rainbow High Fashion Doll kopen?

Wil jij zo’n leuke Rainbow High Fashion Doll voor jouw kindje en wil je de winactie niet afwachten? Je koopt de poppen direct bij bijvoorbeeld Bol.com

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»