kerstkaart met foto Kaartje2go
Feestdagen

Onze kerstkaart voor de kerst van 2020

Jaren stuurde ik geen kerstkaarten naar mijn dierbaren maar de laatste jaren wel weer. Ik vind het ook gewoon leuk om een foto van mijn gezin te maken in kerstsfeer en om dan die foto te gebruiken voor een kerstkaart. Dat is toch ook gewoon het leukste om te krijgen?!

Zelf je kerstkaarten maken

Waar ik het dus ontzettend leuk vind om kerstkaarten te maken, kan het best even zoeken zijn naar mijn ideale kerstkaart. Al jaren is Kaartje2go mijn hofleverancier voor al mijn kaarten. De kerstkaarten van Kaartje2go vind ik ieder jaar weer fijn om te gebruiken als basis. Het ene jaar pas ik van alles aan op de kaart, het andere jaar nauwelijks. Dat is vooral afhankelijk van de tijd die ik heb om de kaart te maken.

Kerstkaart met foto maken

Een kerstkaart met foto vind ik zelf het allerleukste om te krijgen en om te versturen. En ook deze kaarten maak ik dus via Kaartje2go omdat ik dat heel makkelijk vind gaan. Uiteindelijk had ik nu een stuk of 10 kaarten met foto in mijn ontwerpen staan en ben ik met Patrick gaan selecteren uit die 10 kerstkaarten die ik klaar had staan. Waar we vorig jaar kozen om een grotere kaart te versturen vonden we het nu leuker om een kleinere kaart te versturen.

Check ook onze kerstkaarten van vorig jaar

Kerstfoto’s maken met het gezin

Mijn statief gebruik ik al geregeld voor video’s en reels maar ook voor foto’s. Nu pakte ik hem op de zaterdagochtend, pakte de reeds opgeladen camera, hees de gezinsleden in een kersttrui en maakte snel DE kerstfoto. Best nog een opgave met een dochter die het momenteel vooral heel leuk vind om superhelden na te doen of gekke gezichten te trekken. Zelf heb ik mijn rode lippenstift uit het stof getrokken voor een extra kerstgevoel. Natuurlijk kan je ook de kerstboom en dergelijke alvast optuigen maar weet dat dit niet nodig is voor een kerstfoto. Jij en je gezin maken de foto!

De kaart voor de kerst in 2020

Deze kerstkaart had oorspronkelijk de mogelijkheid voor 2 foto’s, die aan de binnenkant verving ik door een Gelukkig Nieuwjaar – wens. Dit soort afbeeldingen kan je gemakkelijk toevoegen tijdens het bewerken van de kaart, ideaal! Binnen een kwartier had ik de kaart gemaakt en helemaal aangepast naar onze wensen. Evi en Patrick vonden hem ook erg leuk dus ik was snel klaar. Ik vind de kerstkaart met onze foto echt heel leuk geworden. Zeker in het rare jaar 2020 waarin we mensen minder hebben gezien dan we wilden, maakt deze kaart onze kerstwensen toch weer wat persoonlijker.

Kaartje2go Kerstkaart maken met foto 2020

Voordelen van kerstkaarten bij Kaartje2go bestellen:

– gratis rode enveloppen
– gouden enveloppen (tegen kleine extra betaling)
– sluitzegels voor op de envelop
– gratis proefdruk van je kerstkaart
– voor 20.00 uur gemaakt, de volgende dag bezorgd
– duurzaamheid (gerecyclede papiersoort, gerecyclede enveloppen)
– de mogelijkheid om een kerstcadeautje mee te sturen met je kerstkaart

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»