kerstkaart met foto Kaartje2go
Persoonlijk Recente berichten Reviews Tips

Mijn persoonlijke kerstkaart voor mijn dierbaren

Kerst draait om liefde en samenzijn. Gezelligheid met je dierbaren en ontbijten in je foute kersttrui. Hoe mooi is het dan om diegene die je liefhebt maar niet ziet met de kerst een kaartje te kunnen sturen om hen te laten weten dat je aan hen denkt? Wat voor persoonlijke kerstkaart voor mijn dierbaren heb ik gemaakt?

De betekenis van Kerst

Waar het (christelijke) kerstfeest oorspronkelijk draaide om de geboorte van Jezus Christus staat tegenwoordig de saamhorigheid en het samenzijn met je dierbaren centraal. Samen eten, mooie kleding aan of een heerlijke foute kersttrui. Maar wat nou als je niet bij je dierbaren kunt zijn?

Anderen laten weten dat je aan hen denkt

Ultiem genieten in je foute kersttrui genieten van de mooie lichtjes in de kerstboom, lekker eten en je favoriete mensen. Kerst vind ik het ideale feest om diegenen waar ik van hou te laten weten dat ik aan hen denk. Een kleine attentie zoals een persoonlijke kerstkaart maken of een leuke kerstkaart met foto vind ik dan erg leuk om te versturen. Zeker omdat er steeds minder kerstkaarten worden verstuurd vind ik het fijn om er wat extra aandacht aan te besteden. Ik maakte mijn kerstkaarten bij Kaartje2go, waar ik al jaren mijn kaarten maak en de kwaliteit gewoon heel goed is. Ik maakte bijvoorbeeld ook mijn trouwkaarten bij Kaartje2go.

Steeds vaker worden we meegenomen in de stroom van de drukte in het leven. Kerst vind ik de dagen om stil te staan bij wat je hebt en vooral de mensen die je om je heen hebt. Daarom dat ik dus na jaren van geen kerstkaartjes te hebben verstuurd ervoor kies om dat dit jaar wel weer te doen. Misschien aangestuurd door Superoma ( oma van Patrick) die vorig jaar aangaf ieder jaar minder kaartjes te ontvangen met kerst en dat ze dat jammer vind. Een kleine moeite om een kerstkaart te versturen, des te meer waardering zal je ermee oogsten.

Kaartje2go kerstkaart met foto

Een persoonlijke kerstkaart

De laatste jaren sturen steeds minder mensen een kerstkaartje. Echter is het juist voor diegenen die niet bij jou zijn met kerst fijn om een kerstkaart van je te ontvangen. De massaal ingekochte kerstkaarten zijn steeds meer op de achtergrond gekomen, de persoonlijke kerstkaarten zijn des te leuker. Niet kwantitatief maar kwalitatief is hetgeen dat steeds belangrijker zal worden.

Zo maakte ik voor de superopa’s en superoma een persoonlijke kerstkaart met een leuke foto van Evi. Dan weet ik zeker dat ze ervan genieten en de kerstkaart waarderen. Sterker nog, ik maakte 2 versies van de kerstkaart met foto. Eén met een gekke foto van Evi en één met een leuke kerstfoto van ons alle drie die we maakten in het tuincentrum. Doordat bij Kaartje2go er veel kerstkaart lay-outs klaar staan om te bewerken scheelt dat enorm, je kiest simpelweg de kaart uit die bij jou past om te bewerken naar eigen smaak. En nu met de kerstperiode kun je gratis voor rode enveloppen bij je bestelling kiezen, dat geeft een extra kerstgevoel.

Kaartje2go gepersonaliseerde kerstkaart

Fijne kerstdagen alvast gewenst!

Liefs, Kimberly
Een persoonlijk kerstkaartje maken
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + achttien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.