Online vlees bestellen, wat zijn de voordelen
Food Lifestyle

Online vlees bestellen, wat zijn de voordelen?

Elke dag vlees eten doen tegenwoordig steeds minder mensen. Voor die dagen waarop wel vlees wordt gegeten loont het om te kijken naar kwalitatief goed vlees van de slager. Zeker wanneer je ervan houdt om te grillen is online vlees bestellen bij de slager een prettige optie. Maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen van online vlees bestellen? Ik zet de drie grootste voordelen voor je op een rijtje.

Ruime keuze vlees

De laatste jaren hebben steeds meer mensen aandacht voor waar hun vlees vandaan komt en hoe de dieren worden behandeld. Kwaliteit boven kwantiteit, een goede ontwikkeling als je het mij vraagt! Mooie en goede stukken vlees die je bereid met aandacht. Bij de online slager heb je meer keuze dan bij de lokale slager en doordat het vlees luchtdicht verpakt geleverd wordt kun je het ook nog eens gemakkelijk bewaren. Laat je niet afschrikken wanneer je nooit grotere stukken vlees of wild eet, er is ook een ruime keuze uit dagelijks vlees. Zo kun je een dagelijks vleespakket bestellen, dan ben je gelijk voorlopig weer klaar. Ook kun je jouw budget instellen maar ook de afkomst van het vlees en daarmee het wat gemakkelijker maken voor jezelf.

BBQ vlees en meer

Wanneer je een fervent BBQ fan bent zal je wel ervaren hebben dat het best een zoektocht kan zijn naar het juiste mooie stuk vlees. Zeker wanneer je naar de echt grote stukken op zoek bent zoals goede spareribs die je zelf kunt marineren, een bavette of een flatsteak kan dat best een zoektocht zijn. BBQ-en is populair en dan niet zoals we het vroeger deden met kleine stukjes vlees van de supermarkt maar met mooie en goede stukken vlees, of pulled pork voor op een broodje. Vlees dat tijd en aandacht vraagt maar niet gemakkelijk bij de slager te koop is, zeker buiten de zomermaanden. Wanneer je online je BBQ vlees besteld, dan heb je dat probleem niet. Je kunt gemakkelijk opzoeken wat jij wil bereiden, de hoeveelheid gram selecteren en het in je digitale mandje stoppen.

Zelf hebben wij vlees besteld, bereid met de sous vide en daarna nog even op de BBQ gelegd.

Gemakkelijk vlees bestellen online

Tegenwoordig zijn we best wel verwend, laten we eerlijk zijn. Bijna alles kun je op je gemak vanuit huis bestellen, waarom zou je dan niet online je vlees bestellen? Op je gemak kun je vanuit huis en op je gemak bekijken wat het aanbod is. Niet meer diverse slagers of supermarkten langs voor het juiste stuk vlees maar het vlees gewoonweg thuisbezorgd krijgen is natuurlijk wel erg gemakkelijk. Het vlees zal vacuüm verpakt en bezorgd worden in een speciale koelbox van karton. Het kan direct je vriezer of koelkast in en je kunt het klaarmaken wanneer je maar wilt.

3 behoorlijk grote voordelen als je het mij vraagt. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Je kunt het natuurlijk gewoon een keer proberen om te kijken hoe het jou bevalt.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»