Cadeau ideeën zesjarige, cadeautips zesjarige
Kinderen Moederschap Recente berichten

Cadeau ideeën voor een zesjarige

Het is altijd weer zoeken naar cadeau ideeën voor een zesjarige. Zeker omdat Evi jarig is in december blijft het ook zoeken naar balans. Worstel jij met hetzelfde voor je kind en die ene verjaardag? Ik help je op weg met deze cadeau ideeën voor een zesjarige.

De zesde verjaardag

Evi zit nu in groep 3 en dat zorgt er toch wel voor dat haar wensen ook wat anders worden. Waar in het verleden iets van Duplo o.i.d. prima was, zijn haar wensen specifieker. En dat in die drukke maand december met Sinterklaas en Kerst zorgt ervoor dat ik toch aan het zoeken ben naar balans. Zo vind ik het belangrijk dat zij cadeaus krijgt waar ze het hele jaar mee kan doen. Maar ook dingen om buiten te spelen en binnen zich te vermaken.

Fiets

Evi is dit jaar beduidend beter gaan fietsen dan het jaar ervoor. Niet zo gek ook aangezien ze een stukje ouder is weer. Ik wil dus graag een fiets kopen voor haar, een grotere waar ze de komende jaren weer mee tegenaan kan. Zelf dacht ik aan een fiets met een krat voorop zodat ze daar ook op den duur haar rugtas in kan doen. Maar ook één met een goed slot, nu heeft ze namelijk een los slot omdat er geen slot op haar fiets zat. Evi fietst nu op een 16 inch fiets en een 20 inch fiets is volgens mij de beste volgende stap voor haar.

Kleuter aan het fietsen

Knutselen

Evi is niet enorm van het knutselen maar ik vind het wel belangrijk dat er speelgoed is dat haar stimuleert om dingen te maken. Sowieso vind Evi dingen met glitters erg leuk, zo maakten we eerder al glittertattoo’s bij elkaar. Maar kleuren vind zij ook erg leuk, sterker nog, dat is bijna het enige dat zij echt heel leuk vind. Nu ze ouder aan het worden is, is het natuurlijk erg leuk om meisjesdingen te maken. Evi is een enorm meisje- meisje wat dat betreft dus armbandjes maken bijv. vind zij heel leuk om te doen.

Speelgoed

Eerder maakte ik al samen met Evi een verlanglijst, zij knipte e.e.a. uit het welbekende speelgoedboek uit en ik stelde hem samen op de blog. Maar hoog bovenaan haar verlanglijst staat ook deze koffer van L.O.L. en een Crate Creature. Belangrijk vind ik tegenwoordig dat het speelgoed is waar zij langere tijd plezier van gaat hebben. Dus liever duurzaam dan veel.

Cadeaubonnen

Evi had een kindertablet die zij zo’n 2 jaar had maar deze is kapot gegaan – door Evi – en nu wil ze er uiteraard weer graag eentje. We hebben met haar afgesproken dat zij hier zelf voor mag “sparen”. Voor haar verjaardag vraagt zij daarom cadeaubonnen van de speelgoedwinkel. Maar ook omdat zij een dure set van Playmobil wil hebben. Cadeaubonnen zijn dus altijd goed, al lijkt dat misschien niet zo leuk om te geven. Mijn kind is er in ieder geval heel blij mee want daardoor kan zij zelf haar speelgoed uitzoeken. Ik ben er blij mee want daardoor kunnen we haar ondersteunen in het uitzoeken van een cadeau en hebben we niet allemaal klein speelgoed waar zij niets mee doet.

Uitje

Bij cadeaus denken we allemaal al snel aan daadwerkelijke cadeaus. Maar je kunt natuurlijk ook een leuk uitje cadeau geven. Zo gaan wij bijvoorbeeld naar Disney On Ice. Zo maak je herinneringen en heeft je kindje een heel leuk cadeau. Het is namelijk best lastig om een balans te vinden wanneer je kindje in december jarig is. Maar er zijn ook geregeld leuke theatershows en er is altijd wel een theater bij jou in de buurt.

Cadeautips zesjarige

Wat vind je van mijn tips voor een zesjarig meisje? Welk cadeau heb jij je zesjarige gegeven op zijn/ haar verjaardag?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

De leukste cadeau ideeën voor een zesjarige

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *