Mevr.Monopoly
Recente berichten Speelgoed

Mevr. Monopoly hét spel voor meiden en vrouwen

Het oude vertrouwde Monopoly spel heeft een nieuw nichtje erbij! Met Mevr. Monopoly heeft het nichtje van die meneer met die monocle haar eigen spel waarmee ze de wereld kan overwinnen. Superleuk om te spelen met je dochter(s) en ze te laten ervaren dat ondernemende vrouwen ontzettend stoer zijn.

Met Mevr. Monopoly verdienen vrouwen meer dan mannen!

Mevr. Monopoly houdt van het avontuur en heeft de drive van haar familie. Ze is dan ook het nichtje van Mr. Monopoly, de man met de bolhoed en monocle die we van het originele spel kennen. Het doel van deze stoere vrouw: opkomende ondernemers steunen – en dan vooral vrouwen!

Doel van het spel Mevrouw Monopoly

In deze stoere editie van het populaire spel speel je om de meest iconische en belangrijke uitvindingen die we te danken hebben aan vrouwen: van WIFI, zonne-energie tot het kogelvrije vest, de chocolate chip cookie en shapewear. Je bouwt geen huizen in dit spel, maar ondernemingen van echte girlbosses! Verder blijven de componenten van het spel hetzelfde: nog steeds heb je de gevangenis en belastingen en kanskaarten. Al zijn ze voor dit spel in een nieuw jasje gestoken.

Mevr.Monopoly

Bijzonderheden van het spel

Mevr. Monopoly is gemaakt door vrouwen, voor vrouwen… en hun dochters natuurlijk. Maak je keuze uit speciale girlboss-pionnen, zoals een jet, omdat je nooit weet wanneer je weg wilt. Of kies voor een witte hoge hoed, om je eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken wat je wilt. Maar je kunt ook een dumbbell kiezen omdat je sterker bent dan je denkt. En anders kies je een stoer horloge omdat het tijd is voor verandering!

In een tijd van empowerment en waarin vrouwen steeds hogere functies bekleden is het spel Mevr. Monopoly volledig op haar plek. Leuk om te spelen met je vriendinnen tijdens een meidenavond of samen met je dochter zodat zij speels meekrijgt dat ook zij haar eigen onderneming kan starten en een echte girlboss kan zijn. Leuk om mee te geven aangezien ik zelf ook een eigen onderneming heb!

Voor wie is Mevrouw Monopoly?

Mevr.Monopoly
Leeftijd: girlbosses van ca. 8 tot 100 jaar
Hoeveel spelers: 2-4 spelers
Consumentenrichtprijs: €27,99

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *