Lipgloss en Lippenstift van Deborah Milano review
Beauty en mode Reviews

Lipgloss en lippenstift van Deborah Milano | Review

Jaren droeg ik weinig lippenstift of lipgloss maar het laatste jaar ben ik toch wel weer gevallen voor het mooie effect dat een lippenstift of lipgloss aan een make-up look geeft. Zo testte ik een lipgloss en 2 verschillende lippenstiften van Deborah Milano. Wat ik hiervan vond lees je in deze review.

De lipgloss en lippenstift van Deborah Milano getest

Deborah Milano is een betaalbaar beautymerk dat je kunt kopen bij o.a. Douglas. Dit merk heeft een mooie collectie aan mascara’s, bronzers en foundation. Maar ook diverse lipproducten waarvan ik er in deze review 3 zal uitlichten nadat ik hen getest heb. Hoe deze 3 producten mij zijn bevallen zal ik je uitgebreid laten weten in deze review!

Volume Vinyl Lipstick Deborah Milano review

Volume Vinyl Lipstick

Deze lippenstift zou voor een vollere uitstraling van de lippen moeten zorgen door de toevoeging van natuurlijke menthol en daarmee ook een fris gevoel moeten geven. Met volumeverhogende microbolletjes en glansverhogende polymeren. De 3D Mirror Shine finish geeft een intense glans en kleur in 1 laagje. De formule is langhoudend, plakt niet en hydrateert.

Ik ben echt heel enthousiast over de Volume Vinyl Lipstick van Deborah Milano! Mijn lippen zijn best smal en de kleur was heel gemakkelijk aan te brengen, dekte in 1 keer en gaf een fris tintelend gevoel. Ik had niet direct het idee dat mijn lippen er voller van oogden maar die hoop heb ik inmiddels ook wel opgegeven 😉 De kleur blijft goed zitten maar is niet eet-proof, na een maaltijd moet je hem wel echt bijwerken. Ook geeft de lippenstift af, hij is dus niet kusproof, dat vind ik wel een groot nadeel.

Winkelwaarde 5 ml voor € 11,99 en verkrijgbaar in 9 kleuren

SuperGloss Deborah Milano getest

Supergloss lipgloss Deborah Milano

Deze Supergloss lipgloss belooft een extreme glans en intense dekking, de formule zou de lippen voller maken, de fijne lijntjes opvullen en een langhoudend 3D effect creëren. Daarnaast zouden de ingrediënten gecombineerd met het toegevoegde hyaluronzuur hydrateren, beschermen en de lippen herstellen.

Ik vind de lipgloss prettig opbrengen, niet plakken en licht aanvoelen. De Supergloss heb ik in kleur 02 geprobeerd en deze ruikt naar kersen. Mijn lippen zijn zacht na het gebruik van de lipgloss en de glans is heel erg mooi. Het effect zijn glimmende lippen zonder een plakkend gevoel.

Winkelwaarde € 8,67 en verkrijgbaar in 9 kleuren

Milano-red-longlasting-lipstick-Deborah-Milano

Milano Red Lipstick

Deborah Milano’s Milano Red lipstick belooft een intense kleur, absolute comfort en hydratatie gedurende 10 uur. De formule van deze lippenstift bevat hyaluronzuur wat dient als een ‘filler’ en zorgt voor vollere lippen. Daarnaast is de lippenstift verrijkt met etherische oliën om de lippen te verzorgen en ervoor te zorgen dat de lipstick gemakkelijk aan te brengen is.
De hypoallergene lippenstift bevat SPF15 en heeft een lekkere vanillegeur.

Over het algemeen ben ik niet zo van de reguliere lipsticks: ik vind ze lastig aanbrengen op mijn smalle lippen zonder kwast en vaak slijten de lipsticks snel. Veel vrouwen zijn er dol op en gelukkig hebben we allemaal verschillende voorkeuren. Deze longlasting lippenstift van Deborah Milano in kleur 10 ruikt heerlijk zoet en heeft een prachtige kleur. Ik ben dol op rode lippen! Maar inderdaad, ook deze lippenstift vind ik lastig aanbrengen op mijn smalle lippen. De kleur geeft af en is dus niet eet- en kusproof. Verwacht je dat ook niet van een lippenstift? Dan is deze lipstick ideaal want deze lippenstift zorgt voor heerlijk zachte lippen en een intense kleur op je mond! De zachte structuur brengt fijn aan en met een kwastje zou ik de kleur secuurder kunnen aanbrengen, dat heb ik voor de review niet gedaan zodat hij beter te vergelijken was met de andere 2 ontvangen lipproducten.

Winkelwaarde 4,4 g voor € 11,17 en verkrijgbaar in 14 kleuren

Deborah Milano lipstick en lipgloss review

Over Deborah Milano

Al meer dan 50 jaar maakt Deborah Milano schoonheid toegankelijk en betaalbaar voor alle vrouwen. De combinatie van de mooiste kleuren, focus op kwaliteit (gewaarborgd door de eigen onderzoekslaboratoria), opvallende verpakkingen, aandacht voor details en de onmiskenbare Italiaanse flair maakt Deborah Milano tot een uniek en toegankelijk merk.

Deborah Milano is o.a. verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en drogisterijen en op Douglas.nl

De producten in deze review heb ik ontvangen.

Liefs, Kimberly
Lipgloss en Lippenstift Deborah Milano getest - Review

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *